Eski bir köy evini tamir etmek ya da etmemek

Almazdım. Tenha izbe yerden korkarım.
İstanbul Gürpınar’da müstakil bir evde yalnız yaşadım. Bahçemde rottweiler köpeğim vardı. Yine de korkuyordum.
Küçük olsun ama her zaman güvenlikli site olsun.
 
Mersin'de yaşayan biri olarak alın derim kaçırmayın ki normalde köylerde bile 1.5 milyon civarında başlıyor ki buranın köyleri yazın çok kalabalık olur yine hemen hemen herşey bulunur köylerde ulaşım filanda rahat artık işi sehirde olup yaz-kış köyde yaşayanlar var kaçırmayın derim .
 
Genel ekonomik durumunuza bakip, yatirimlarinizi gözden gecirip, eve yapilacak masraflari ön hesaplayip öyle ancak birsey söylenir. Böyle harabe evleri alip, icine bir sürü para döküp, hatta sonradan pisman olan insanlar taniyorum..
 
Bence alin kesinlikle
 
Tabi Mersin'i, evle köyde ki evin arasında ki mesafeyi ve ne sıklıkta gideceğinizi bilmiyorum ama fiyatı gerçekten o manzaraya çok iyiymiş. Yavaş yavaş yaptırırsınız gerekirse. Ama yavaş yavaş bi ev, yazlık alamazsınız. Benim için bu hayatta sessizlik, az insan, doğada yaşam çok önemlidir gerçekten. Emekli teyzeler gibi görünüyorum böyle söyleyince Ama eskiye nazaranda çok gürültülü bir yaşam var. Küçük bir şehirde yaşıyorum hem kalabalıklaştı hemde semtler daha yeni yeni genişlese de mahalleler çok gürültülü. Böyle bir imkanım olsa seve seve alırım. Birde taş evlere bayılıyorum ya. Bence zamanı sıkıntı değilse alın derim :)
 
Bu arada biz o fiyata geçen sene arsayı almıştık
 
ne zaman yaşadın?

talipler çoğalmış kaçırma konu sahibesi
2015-2016 senesinde yaşadım. Deniz gören bir evdi. 3 katlıydı. Ben köpeğimle yaşadığım için tutmuştum. 2 odasını kullanıyordum. Etrafta başka evler vardı ama ben korkuyordum yine de. Çünkü hep güvenliği olan sitelerde oturdum. Komşular köpeğimden korkuyordu. Ben de köpeğimi zehirleyecekler diye paranoyak olmuştum.
 
Alınmış alınmıştır. Sizi zorlamayacak bir miktar. Ben olsam girerdim.
 
Hepsini yıkıp yeni ev da az maliyetlidir
Eskiden yeni olmaz
 
Benim babam aldı öyle bir yer İzmir'in bir bölgesinde. İçinde sadece taştan 4 duvar vardı. Hatta bazı duvarlarında yarısi yoktu. Bahçe taşlik gibiydi. Otlar sarmıştı her yeri. İlk iş bir kepçe girdi heryeri düzledi. Yavaş yavasda içini, dışını yaptı. Ev olarak göründüğü için tamir ruhsatı ile resmi işleri de hızlıca halloldu. Şimdi harika bir yer oldu.varsa imkanınız kaçırmayın.
 

Anneannem sanırım bahsettiğiniz yerde yaşıyor yaklaşık 98den beri. Deniz gören kooperatif evlerinden bahsettiğinizi düşünüyorum Eskiden kışları korkunçtu ama şu an yaz kış tek başına kadın yaşıyor bir şey yok orada ya ben de çok kaldım anneannemle çok huzurlu güvenli bir yer.
 
Hiç düşünme al derim. Gücün yettiğince yaptırırsın. Çok seviyorum taş evleri. Ev evdir. Yatırım yatırımdır.
 
Ay ben hiç korkmam. Köy de güvenli bir köy zaten
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…