• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Bir Telefon Kaydı: ''Ağrıdı mı Bacağın? ''

:17::17::17: kız pasif kalmayıp,oda calısma yaptıysa,üst bacak ağrısı olabılıyor:17::17::17:

hamlıktan olan bıse:1:

şimdiki gençler çok şey biliyorsunuz.bunca yıllık evliyim hiç bacak ağrısı yaşamadım.cahilmişim demekki:31:

ozaman erkek arkadaşını kurtaracak tek sey,gerçekten konunun cınsellık ıcerıklı olmamasıdır..
gerçekten bıyere çarpma veya cok yürüme durumu flndır belkı..
sorarkenkı ses tonu nasıldı dıcem ama belkı ondanda anlaşılmaz..

pekı ozaman bu ses kaydının amacı ne?
acaba konuyu cınsel ıcerıklı bı yere cekıp,o dakkadan ıtıbaren kayda mı alcaktı?
ama sartlar geregı son vermek durumunda mı kaldı kayda..

Ses tonu hani nasıl yorulur, çekyata uzanırsın bir rehavet çöker insana bir yorgunluk gibi öyle bir ton.
Ama dediğin gibi yürümekten de kaynaklanan bir ton olabilir.
Bu ses kaydının amacını ben de anlamadım, belki ali diye biri arayınca telefonu açtı ve konuştu.
Kız '' kim o '' diye soruyordu çünkü.
O da adeta hesap veriyordu...
Ve bu kayıt 2 yıl öncesinin kaydı, ama bana en son ilişkim 4 yıl önce bitti diyor...
Acaba diyorum, birlikte olurken seslerini mi kaydediyordu sonra dinleyip, tahrik olmak için :(
Off çok özür diliyorum af edersiniz ama o kurt düştü mü kolay çıkmıyor işte :(

bu konuşma neden kayıt altına alınmış acaba ... dediğiniz gibi ağrıdı mı bacağın demesi biraz garip yani

Ses tonu hani nasıl yorulur, çekyata uzanırsın bir rehavet çöker insana bir yorgunluk gibi öyle bir ton.
Ama dediğin gibi yürümekten de kaynaklanan bir ton olabilir.
Bu ses kaydının amacını ben de anlamadım, belki ali diye biri arayınca telefonu açtı ve konuştu.
Kız '' kim o '' diye soruyordu çünkü.
O da adeta hesap veriyordu...
Ve bu kayıt 2 yıl öncesinin kaydı, ama bana en son ilişkim 4 yıl önce bitti diyor...
Acaba diyorum, birlikte olurken seslerini mi kaydediyordu sonra dinleyip, tahrik olmak için :(
Off çok özür diliyorum af edersiniz ama o kurt düştü mü kolay çıkmıyor işte :(

o amaçla kaydedılmıs olabılır..erkekler meraklıdır böyle seylere:37:
ıcıne kurt dusmesı de normal..ben olsam benımde aklıma dırek böyle bıse gelır..

ama bunun ıspatı yokkı,mecbur erk.arkadasına güvencen..

bu konuşma neden kayıt altına alınmış acaba ... dediğiniz gibi ağrıdı mı bacağın demesi biraz garip yani

Dimi ama...
Bana da çok mantıksiz geldi yani, niçin kayıt altına alınmıştır hiçbir fikrim yok belki yanlışlıklar silsilesidir ama şu anki ruh halim pek iyi değil.

o amaçla kaydedılmıs olabılır..erkekler meraklıdır böyle seylere:37:
ıcıne kurt dusmesı de normal..ben olsam benımde aklıma dırek böyle bıse gelır..

ama bunun ıspatı yokkı,mecbur erk.arkadasına güvencen..

Şüphelenmekte haklıyım değil mi...
Ama mecburen güvenme gibi bir durum söz konusu olamaz, böyle bir konuda yalan söylediğini anlarsam ayrılırım.
Bugün kısmetse buluşacağız, konuyu eni konu açamamıştım dün telefondan olmuyor.
Bugün yüz yüze bir kez daha açacağım, tavrım nasıl olmalı sizce? :(

Dimi ama...
Bana da çok mantıksiz geldi yani, niçin kayıt altına alınmıştır hiçbir fikrim yok belki yanlışlıklar silsilesidir ama şu anki ruh halim pek iyi değil.
olayın iç yüzünü bilemeyiz fakat erkekler durup dururken ses falan kayıt etmezler yani bu işin içinde vardır bi yaramazlık ama senden önce ise sorun etme ses erkek arkadaşına ait ise ikna olmadığını da erkek arkadaşna söyle saf zannetmesin seni

Selam hanımlar.
Geçenlerde telefonum bozuldu, erkek arkadaşım eski telefonunu bana verdi geçici olarak.
Dün gece karıştırırken bir adet ses kaydı buldum.
2011 yılından kalma...
Bir kız '' kim o? '' diyordu.
Erkek arkadaşım da '' ali diye birisi ya boş ver, ağrıdı mı bacağın? '' diye soruyordu....
Biz onunla 2012 tarihinde çıkmaya başladık. Ben olamam, zaten benim sesime de benzemiyor.
Ama eminim o erkek sesi sevgilimin sesi, tonlamaları, ses tonu... İnsan tanıyor.
Ama sorduğumda; '' ben değilim, en son ilişkim bundan 4 yıl önce bitti '' diyor....
Bir erkek niye bir kıza bacağın ağrıdı mı diye sorar ki durup dururken :(
Sanki biraz da yorgun bir ses hali var....
Sizin bir fikriniz var mı? :(
Bu arada bu telefonu da ona babası vermiş zamanında, bir de geçen yıl başka bir arkadaşına daha verdi telefonu, hani arkadaşı olabilir diyeceksiniz ama ses erkek arkadaşımın sesi, hem de tarihler tutmuyor zaten :(
Ben ona güvenmek istiyorum, inanmak istiyorum ama içime çok fena kurt düştü ne olur bana fikir verin...
Çok kötüyüm, yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler... :(

Sizden bir yıl önceki mevzunun sizinle ne alakası var? Neyine güvenmiyorsunuz ki?

olayın iç yüzünü bilemeyiz fakat erkekler durup dururken ses falan kayıt etmezler yani bu işin içinde vardır bi yaramazlık ama senden önce ise sorun etme ses erkek arkadaşına ait ise ikna olmadığını da erkek arkadaşna söyle saf zannetmesin seni

Ben sesin ona ait olduğundan eminim, ona da söyledim bunu.
Ben öyle bir şey hatırlamıyorum diyor...
Belki kız kaydetti bilemiyorum, hala inkar etmesine çok sinir oluyorum hazmedemiyorum bir bilseniz...

Ben başlığı okuyunca biri düşmüş sandım :44:
Millet mi çok cin ben mi safım anlamadım da :6:

Siz yokken geçmiş bu konuşma, ne fark eder ki..
Şu an o olayla zincirleme bi aksaklık yoksa

Sizden bir yıl önceki mevzunun sizinle ne alakası var? Neyine güvenmiyorsunuz ki?

çocuk en son 4 yıl önce bırıyle bırlıkteymıs..
kayıt bundan 1 yıl oncesıne aıt..
çocukta 4 yıldan bu zamana suankı kızımızdan başka kimseyle bırlıkte olmamış..(öyle demiş çocuk..)
yanı ortada yalan mı var,bunu arastırıyoruuuuz:6::6:

Ben bu bacak ağrısı mevzunun altında cinsellik olduğunun kanısındayım.
Ve bana daha önce hiç cinsel birliktelik yaşamadığını söylüyordu, şu an bile aynı şeyi söylüyor.
Hala yalan söylediğini düşününce, ona güvenim kalmıyor.....
Dürüst davransa, belki şu an tüm bunları kabul edebilirim ama sürekli inkar etti dün gece.
Tipik erkek psikolojisi...

Ben sesin ona ait olduğundan eminim, ona da söyledim bunu.
Ben öyle bir şey hatırlamıyorum diyor...
Belki kız kaydetti bilemiyorum, hala inkar etmesine çok sinir oluyorum hazmedemiyorum bir bilseniz...
kız yada o kaydetmiş farketmez sen bi şekilde öğrendin bunu ama yine söylüyorum senden önce olmuş bitmiş sadece saf yerine koymasına izin verme yani bunun normal bi kayıt olmadığını anldığını belirt

Ben bu bacak ağrısı mevzunun altında cinsellik olduğunun kanısındayım.
Ve bana daha önce hiç cinsel birliktelik yaşamadığını söylüyordu, şu an bile aynı şeyi söylüyor.
Hala yalan söylediğini düşününce, ona güvenim kalmıyor.....
Dürüst davransa, belki şu an tüm bunları kabul edebilirim ama sürekli inkar etti dün gece.
Tipik erkek psikolojisi...

Tipik erkek psikilojisi ama böyle bir konuda yalan söylemez herhalde. Yaşamışsa yasamıştır, sonuca ilerde sizin de anlayabileceğiniz bir mevzu (deneyimli mi değil mi).

Bir de adam ayagıyla mı sevişiyor da ayagı agrıyacak belki baska birşeydir, belki düşmüştür, yanlışlıkla kaydolmuştur. Ya da onun ilişki gibi göremediği kısa bir mevzudur.

kurup kurup kendini sıkıntıya sokmaktan başka bişey değil yaptığın..
senden önce olan olmuş neyi sorgulayacaksın yada neden güvensizlik oluştu anlamadım...

çocuk en son 4 yıl önce bırıyle bırlıkteymıs..
kayıt bundan 1 yıl oncesıne aıt..
çocukta 4 yıldan bu zamana suankı kızımızdan başka kimseyle bırlıkte olmamış..(öyle demiş çocuk..)
yanı ortada yalan mı var,bunu arastırıyoruuuuz:6::6:

Dışardan bakıldığında herşey mod'a mod değildir bazen.

Belki bu bahsettiği arada ilişki gibi göremediği bir mevzu oldu. Anlatmak da istemedi. Anlatmak zorunda değil. Belki terkedildi belki aldatıldı ne bileyim.

Geçmiş geçmiştir, sormuş cevap vermiş. Eğer sakladığı bir durum olsaydı o telefonu ona vermezdi herhalde.

4 yıl ilişkisi olan bi adam iyi kötü bişeyler yaşamıştır mutlaka buna takılıp kendine üzme elmayra yazmış belki tam anlamıyla ilişki diyemeyeceği bişeydir. yada senden saklamak istiyordur

Tipik erkek psikilojisi ama böyle bir konuda yalan söylemez herhalde. Yaşamışsa yasamıştır, sonuca ilerde sizin de anlayabileceğiniz bir mevzu (deneyimli mi değil mi).

Bir de adam ayagıyla mı sevişiyor da ayagı agrıyacak belki baska birşeydir, belki düşmüştür, yanlışlıkla kaydolmuştur. Ya da onun ilişki gibi göremediği kısa bir mevzudur.

Benim evlilik dışı cinsel birlikteliklere karşı olduğumu biliyor.
Belki ayrılırım diye korktu ve yalan söyledi diye düşünüyorum.
İnşallah her şey dediğiniz gibidir, eğer bana doğru düzgün bir açıklama yapmazsa ayrılmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 yıl ilişkisi olan bi adam iyi kötü bişeyler yaşamıştır mutlaka buna takılıp kendine üzme elmayra yazmış belki tam anlamıyla ilişki diyemeyeceği bişeydir. yada senden saklamak istiyordur

İlişki 4 yıl sürmemiş arkadaşım, 4 yıl önce bitmiş....

Dışardan bakıldığında herşey mod'a mod değildir bazen.

Belki bu bahsettiği arada ilişki gibi göremediği bir mevzu oldu. Anlatmak da istemedi. Anlatmak zorunda değil. Belki terkedildi belki aldatıldı ne bileyim.

Geçmiş geçmiştir, sormuş cevap vermiş. Eğer sakladığı bir durum olsaydı o telefonu ona vermezdi herhalde.

belkıde gunu bırlık bıseydı,bunları kımse önemseyip,suankı sevgılısıne anlatmaz..
konu sahıbıne bunu soylemıstım zaten..

ama ses tonu sevgılımın dıyor..ve ne amaçla bu kayıt tutuldu dıyor..
ısın cınsellık harıcınde böyle bı yonu de var..
ben olsam bende merak ederım ama sevgılım ne dıyorsa da ona ınanırım..
cunku başka secenegım yok,zaten guvenılmez bırıyle bastan bırlıkte olmam..

sonuçta benden sonrası benı bağlar sadece..

Back
X