• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Bir Telefon Kaydı: ''Ağrıdı mı Bacağın? ''

Benim evlilik dışı cinsel birlikteliklere karşı olduğumu biliyor.
Belki ayrılırım diye korktu ve yalan söyledi diye düşünüyorum.
İnşallah her şey dediğiniz gibidir, eğer bana doğru düzgün bir açıklama yapmazsa ayrılmayı düşünüyorum.

Evet dürüst olmadığı icin kızabilirsin belki ama bu kayıt asla ama asla bir cinsel birlikteliğin kanıtı olamaz. Sevişme sesleri gelse amenna diyeceğim ama duyduğun tek sey "ayagın agrıdı mı?" Bu bir kanıt değil.

İlişkine yazık edersin.

Evet dürüst olmadığı icin kızabilirsin belki ama bu kayıt asla ama asla bir cinsel birlikteliğin kanıtı olamaz. Sevişme sesleri gelse amenna diyeceğim ama duyduğun tek sey "ayagın agrıdı mı?" Bu bir kanıt değil.

İlişkine yazık edersin.

Her şeyi kabullenip, bana böyle bir konuda yalan söylemesini sineye çekemem maalesef :(
-ki ben sevgilime bu konuda itimat eden bir insandım, güveniyordum.
Sorduğum halde inkar etti...
Ne yapmalıyım bilmiyorum, hem suçlu hem güçlü olarak üste çıkmasından korkuyorum.

Canım kıskanmanı anlıyorum .
Ama belki arkadaşı düştü bir yere onun için sordu .
Hem senden önce cinsel bir şeyler yaşamışsa da üzülmen yersiz .

İlişki 4 yıl sürmemiş arkadaşım, 4 yıl önce bitmiş....
pardon orasını yanlış anladım:) ama öyle yada böyle yaşamış olabilir ve senin de karşı olduğunu bildiği için saklıyor olabilir yada bam başka bişeydir sen yanılıyorsundur anlamadan dinlemeden ayrılma canım

Aman sanane yaaa
Neyin peşindesin?
senden önce olmuş bitmiş niye şimdi kurcalayıp kendi huzurunu bozmaya çalışıyorsun ki?

Her şeyi kabullenip, bana böyle bir konuda yalan söylemesini sineye çekemem maalesef :(
-ki ben sevgilime bu konuda itimat eden bir insandım, güveniyordum.
Sorduğum halde inkar etti...
Ne yapmalıyım bilmiyorum, hem suçlu hem güçlü olarak üste çıkmasından korkuyorum.

Kızmanı anlayabilirim ama herşeyi kabullenme kısmını anlayamıyorum. Ortada kabullenecek birşey yok ki ya. Belki farkıında olmadan bir ortamda alındı o kayıt o bile hatırlayamadı sonra da toparlayamadı.

Bizler mükemmel miyiz? Ben aksama kadar yüz tane yalan söylüyorum, kimi pembe kimi siyah.

Bu şekilde devam edersen zaten ihale senin üstüne kalacak.

Kızmanı anlayabilirim ama herşeyi kabullenme kısmını anlayamıyorum. Ortada kabullenecek birşey yok ki ya. Belki farkıında olmadan bir ortamda alındı o kayıt o bile hatırlayamadı sonra da toparlayamadı.

Bizler mükemmel miyiz? Ben aksama kadar yüz tane yalan söylüyorum, kimi pembe kimi siyah.

Bu şekilde devam edersen zaten ihale senin üstüne kalacak.

Evet, erkekler üste çıkmayı çok iyi beceriyorlar.. Kesin yine ben suçlu olacağım onun nazarında.
Güvenim kalmadı ne yazık ki...
Çok teşekkür ediyorum herkese yorumda bulunup, fikir verdiği için...
Onunla konuştuktan sonra, kararımı vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim evlilik dışı cinsel birlikteliklere karşı olduğumu biliyor.
Belki ayrılırım diye korktu ve yalan söyledi diye düşünüyorum.
İnşallah her şey dediğiniz gibidir, eğer bana doğru düzgün bir açıklama yapmazsa ayrılmayı düşünüyorum.

bekarsın,evlilik dışı ilişkiye karşı olduğuna göre cinsel birliktelikte yaşamadın,peki bacak ağrısıyla cinselliği nasıl bağdaştırdın:34:

bunu daha önceki yorumumda sormak istemiştim de,belki cinsellik yaşamıştır diye soramamıştım,:34:

pardon orasını yanlış anladım:) ama öyle yada böyle yaşamış olabilir ve senin de karşı olduğunu bildiği için saklıyor olabilir yada bam başka bişeydir sen yanılıyorsundur anlamadan dinlemeden ayrılma canım

Teşekkür ederim canım, inşallah her şey basit bir yanlış anlamadan ibarettir bunu öyle çok istiyorum ki...
Konuştuktan sonra kararım netleşecek.

bekarsın,evlilik dışı ilişkiye karşı olduğuna göre cinsel birliktelikte yaşamadın,peki bacak ağrısıyla cinselliği nasıl bağdaştırdın:34:

bunu daha önceki yorumumda sormak istemiştim de,belki cinsellik yaşamıştır diye soramamıştım,:34:

Evet böyle bir deneyim yaşamadım hiç, ama bir erkek ne olursa olsun niye bir kıza bacağın ağrıdı mı diye sorar ki?
Hayır niye bacak? Ben orada takılı kalıyorum...
Bana aynı şeyi bir erkek sorsa ve o bu kayıtları yakalasa eminim ki '' niye adam senin bacağınla ilgileniyor '' diye sorar diye düşünüyorum.
Bu bir şey yaşadığımdan ve bildiğimden dolayı değil, bir şüphe sadece.
Beynimi çok kötü kemiriyor....

Evet böyle bir deneyim yaşamadım hiç, ama bir erkek ne olursa olsun niye bir kıza bacağın ağrıdı mı diye sorar ki?
Hayır niye bacak? Ben orada takılı kalıyorum...
Bana aynı şeyi bir erkek sorsa ve o bu kayıtları yakalasa eminim ki '' niye adam senin bacağınla ilgileniyor '' diye sorar diye düşünüyorum.
Bu bir şey yaşadığımdan ve bildiğimden dolayı değil, bir şüphe sadece.
Beynimi çok kötü kemiriyor....

deneyim yaşamamışsın,cinsellikten bacak ağrıyacağını nereden çıkarıyorsun.ben bunca yıllık evliyim halen bacak ağrısını cinsellikle bağdaştıramıyorum.belki birlikte çok yürüdüler ondan sormuştur.:34:

ya da ben gerçekten çok cahil ve safım...

Son düzenleme:
deneyim yaşamamışsın,cinsellikten bacak ağrıyacağını nereden çıkarıyorsun.ben bunca yıllık evliyim halen bacak ağrısını cinsellikle bağdaştıramıyorum.belki birlikte çok yürüdüler ondan sormuştur.:34:

ya da ben gerçekten çok cahil ve safım...

Estağfurullah...
İnanın o ses kaydını dinledikten sonra ne düşüneceğimi şaşırdım :(
Umarım sadece yürümekten olmuştur.
-ki o sesin ona ait olmadığını söylüyor bana hala.
Bugün gidip ona da dinleteceğim :(

kendinize dert arıyorsunuz sanırım.
velev ki kız arkadaşı ve cinsellik yaşamışlar.eee?
o tarihte sizi tanımadığına göre ve bugün ilişkinizi etkileyecek bir durum olmadığına göre sorun ne?
bence saçma bir uğraş içindesiniz. vazgeçin ve ilişkinize zarar vermeyin

kendinize dert arıyorsunuz sanırım.
velev ki kız arkadaşı ve cinsellik yaşamışlar.eee?
o tarihte sizi tanımadığına göre ve bugün ilişkinizi etkileyecek bir durum olmadığına göre sorun ne?
bence saçma bir uğraş içindesiniz. vazgeçin ve ilişkinize zarar vermeyin

Sorun bana geçmişi hakkında yalan söylemesi...

Geçmiş adı üstünde "geçmiş" . Sizden öncesini boş verin.Bir şeyler yaşamış olsa ve bunu size söylese ne değişecek? Ayrılacak mısınız ? Sizle tanıştıktan sonra yapsa bi hata tabi ki sorgulayın doğruyu öğrenene kadar derdim.Ama hayatında siz yokken yaşamış olduğu şeyler sadece onu ilgilendirir.

Öyle bir şey yaşandıysa dahi neden bacağını sorsun.
Hem bunda üzülecek ne var üzerinden ne kadar zaman geçmiş seninle birlikteyken yapmamış.
Hem kız telefonda ki kim diye sorunca Ali demiş. Ali her kimse telefonun diğer ucundayken erkek arkadaşın neden kötü manaya gelecek bir soru sorsun kıza.Belki kuzeni falandır. Sıkma canını bunlarla.

Ben bu bacak ağrısı mevzunun altında cinsellik olduğunun kanısındayım.
Ve bana daha önce hiç cinsel birliktelik yaşamadığını söylüyordu, şu an bile aynı şeyi söylüyor.
Hala yalan söylediğini düşününce, ona güvenim kalmıyor.....
Dürüst davransa, belki şu an tüm bunları kabul edebilirim ama sürekli inkar etti dün gece.
Tipik erkek psikolojisi...

Bence siz çoktan kararınızı vermişsiniz de buna destek istiyorsunuz ve henüz dillendiremiyorsunuz. Bence de yalan varsa işin içinde ayrılın. Sizden öncesi için neden yalan söylesin ki ?

Benim anladığım ali adlı kişi bu kızla konuşuyor, erkek arkadaşının adı ali mi? Çünkü kız kim o diyor, erkek de ali diyor. Ben böyle anladım.

Ve geçmişi gerçekten hiç önemli değil. Ama tabi ki 4 yıl önce ayrıldım demesi olmaz. Ve yaşı kaç erkek arkadaşının? Cinsel deneyim yaşamamış bir erkek bulmak çok zor bu devirde ama istisnalar olabilir tabi...

Back
X