• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski burda dergilerimi satıyorum

mmmuge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
116
Yer
İstanbul
Eski burda dergilerim 1970 ten günümüze kadar birçok sayıdan ibaret. Hepsinin paftaları mevcut. Eski olanlardan bazıları hafif yıpranmış ama kullanılabilir durumda arayanlara duyrulur :)

ücret de belirtirseniz süper olur.mesela tek olursa şu kadar hepsi şu kadar diye

en eskilerden on tanesi hangi yılın hangi sayıları mesela

bütün dergileri almak istiyorum. eğer satmadıysanız mailden iletişime geçelim. ben siz mesaj atıorum hemen mail adresimi

Merhaba ben özelden mesaj yazamıyorum sanırım henüz açılmadı bana, size nasıl ulaşabilirim?

Eski burda dergilerim 1970 ten günümüze kadar birçok sayıdan ibaret. Hepsinin paftaları mevcut. Eski olanlardan bazıları hafif yıpranmış ama kullanılabilir durumda arayanlara duyrulur :)

merhaba,
ben bu dergilerle ilgileniyorum hepsi olmasa da özellikle eskilerle size nasıl ulaşabilirim acaba? özel mesaj hakkım yok, mail adresinizi verebilir misiniz? ya da ben size adresimi nasıl ulaştırabilirim? teşekkürler

merhaba, elinizde çocuk özl sayıları varsa onları almak istiyorum.

sğzden cevap bekliyorum.konunuzu sizdemi terkettiniz.

Selamm ben istiyorum gercektennnnn lutfdn iletisime gecelim

Konu güncel mi dergiler duruyor mu

Back
X