Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski burnumu yapabilirler mi sizce burnumu büyütmek istiyorum.
Nasıl yaaa YouTube da İlayda oymak ve birkaç hastasının burnunu gördüm şahane ve Serdar Öztürk yapmış operasyonu siz neden mennun kalmadınız süreç nasıldı bilgi verirseniz çok sevinirim
merhaba sizi sık sık forumda görüyorum ne demek istediğinizide çok iyi anladım eski burnunuz sizi daha çekici gösteriyormuş ayrı bi hava katıyormuş şuanki burnunuz biraz daha sıradan göstermiş sizi, maalesef bende benzer bi şikayetten yakınıyorum o yüzden ne demek istediğinizi anlıyorum... neyse ki 2. ameliyatımızda istediğimiz burun için çok yüksek bi şans var bunu çok iyi doktorları araştırıp, fiyatı 2. planda bırakmamız gerekiyor çünkü ömür boyu bu burunla yaşayacağız,olacaksa en iyisi olmalı en önemlisi psikolojik açıdan bizi çok fazla etkileyen bir olay bende uygun doktor arayışı içerisindeyim umarım en uygun doktoru bulup isteğimizi gerçekleştiririz ve birdaha burun konusunu aklımıza bile getirmeyiz çünkü insan sürekli düşünüyor hele eski halini arıyor olunca daha bi üzülüyoruz. Ne burunlar güzel hale getiriliyor bizimki mi getirilmeyecek canımızı sıkmadan arayışa devam edelimm
Merhaba bende 8 ay önce oldum ilk ameliyatımı ve ilk aylarda burnum normaldi ama sonra gittikce kücülmeye basladı.Gerçi ilk atel cıktıgında da cok begenmedim yüzüme göre ince kalmıstı burun sırtım cünkü, elmacık kemiklerim geniş.İlk burnum da uzun, cok kemerli ve ucu düşük yamuk kemikli cirkin bir burundu.Ben cok ince deriliyim.Suan burnum aşırı kücüldü yani uCu kalkık degil, uzun ince ve yüzüme hic yakısmayan bir burun, kimseye yakısmaz bu burun.Burun sırtımda da kemik kıkırdak ne varsa almıs doktor.İkinci ameliyat icin kıkırdak gerekecektir mutlaka deli gibi doktor bakıyorum ve randevu aldım birkaç revizyonda iyi denilen doktora.Cok psikolojim bozuldu cünkü gerçekten cok güzel bir yüzüm var, herkes de beğenir beni cok ama cirkin ve hafif kusurlu bir burun bile gözlerime dudaklarıma yüz hatlarımı cirkinleştirebiliyo.Hafif bir kemer bile bebek gibi yüzü kötü gösteriyo.Kemerli burnumla sadece gözlerim begeniliyodu ama yüzüme karakteristik ve karadenizli misin derlerdi, burnumu yaptırdıktan sonra rus musun, yabancı mısın belaruslu musun diyolar göcmen misin diyolar ve herkes aşık oluyodu kadın erkek.Ama son ayda burnum hanfendinin ameliyatlı burnu gibi düsük ve düz kaldo.Yani benim elmacık kemiklerim geniş ve hic yakısmıyo.Acaba siz ameliyat oldunuz mu 2.? Ya da olan varsa beni bilgilendirirse cok sevinirim.Özelden doktor adı alabilirim
İstedigim kalkık , ve daha kksa ama düzgün havalı bir burun
Merhaba bende 8 ay önce oldum ilk ameliyatımı ve ilk aylarda burnum normaldi ama sonra gittikce kücülmeye basladı.Gerçi ilk atel cıktıgında da cok begenmedim yüzüme göre ince kalmıstı burun sırtım cünkü, elmacık kemiklerim geniş.İlk burnum da uzun, cok kemerli ve ucu düşük yamuk kemikli cirkin bir burundu.Ben cok ince deriliyim.Suan burnum aşırı kücüldü yani uCu kalkık degil, uzun ince ve yüzüme hic yakısmayan bir burun, kimseye yakısmaz bu burun.Burun sırtımda da kemik kıkırdak ne varsa almıs doktor.İkinci ameliyat icin kıkırdak gerekecektir mutlaka deli gibi doktor bakıyorum ve randevu aldım birkaç revizyonda iyi denilen doktora.Cok psikolojim bozuldu cünkü gerçekten cok güzel bir yüzüm var, herkes de beğenir beni cok ama cirkin ve hafif kusurlu bir burun bile gözlerime dudaklarıma yüz hatlarımı cirkinleştirebiliyo.Hafif bir kemer bile bebek gibi yüzü kötü gösteriyo.Kemerli burnumla sadece gözlerim begeniliyodu ama yüzüme karakteristik ve karadenizli misin derlerdi, burnumu yaptırdıktan sonra rus musun, yabancı mısın belaruslu musun diyolar göcmen misin diyolar ve herkes aşık oluyodu kadın erkek.Ama son ayda burnum hanfendinin ameliyatlı burnu gibi düsük ve düz kaldo.Yani benim elmacık kemiklerim geniş ve hic yakısmıyo.Acaba siz ameliyat oldunuz mu 2.? Ya da olan varsa beni bilgilendirirse cok sevinirim.Özelden doktor adı alabilirim
İstedigim kalkık , ve daha kksa ama düzgün havalı bir burun
Hatalar var burnumda be nefes almakta da zorlanıyorum belki bunlar olmasaydı daha kolay alışılır ama benim pişmanlığım bambaşka büyük bir değişim beklemiyordum.ilk ameliyat zamanlarına göre tabiki çok daha iyiyim ama bu pişmanlık geçmiyor. İnsan kendini özlüyor. Burdan tavsiyem kendi kusurları ile barışık ve mutlu olan bir insan güzellik uğruna bu büyük değişime girmemeli. Benim karakterim buna uygun değilmiş. Çok geç anladım. Acı oldu. Ama doktorum da benim ne istediğimi anlamak için çaba göstermedi maalesef. Belli kalıpları var. Ve onların dışına çıkmıyorlar.