Eski Cd den Saat Hemde Manget

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
316
46
İstanbul

Sanırım mutfakta yer sorunu yaşayanlar bu fikrimi beğeneceklerdir.

sdc13804.jpg

sdc13811c.jpg

yapılışı; cd nin ön yuzu kumaşla kaplanır saat mekanizması cd nin ortasına yerleştirilir. mekanizmanın uzerine de mıklatıs yapıştırılır.. işin puf noktası şu ki, cd yi buzdolabı uzerine koyduktan sonra saatin rakam yerleri işaretlenir. daha sonra işaretlenen yerlere isteğe göre rakamlar, taşlar vs konur. hepsi bu kadar yerimseniben

Son düzenleme:
İnanamıyorumm sana selmammm :))ya nerden geldii aklınaaa mutfakta saat yer kaplar diyee almak istemiyordum ama bu çokk güzel bir fikirr küçüktee bişiiiiii:)) ama bır saat ve mıknatıs almam lazım öncelıkleee :dance:ellerıne kollarına saglıkkk yıne harıkalar yarattın

teşekkurler balum
evet dediğin gibi mutfakta yer kaplamadığı için kullanışlı oldu. ustelik kendi dizayn ın oluyor, dilediğin gibi susleyebiliyorsun.
bu arada ufak bir not; mıklatıs bulamazsan eski bir hoparlörun veya kulaklığın içini kurcala mutlaka bulursun canım yerimseniben

Sizi hayranlıkla izliyorum,çok başarılısınız gerçekten.Buzdolabımın üzerindeki saat bozulmuştu her yerde aradım bulamadım,harika bir fikir mutlaka deneyeceğim.

fikir güzel ama kumaşı ve taşları beğenmedim
daha güzel olabilirdi yerimseniben