Slm kızlar. Benim sorunum şu ki bu güne kadar ilişkilerimde çok yara aldım çok kandırıldım. Şuan güzel bir ilişkim var ama bir türlü güvenemiyorum. Her sözünün her hareketinin altnda bişey arıyorum.Mesela bir saat msj atmasa aklıma kötü şeyler gelıyor ve aldatılıyomuşum gbi hislere kapılıyorum. Tlfnuma cevap vermezse açana kadar ısrarla arıyorum açmazsa oturup ağlıyorum. Zaten açsa da kavga çıkarıyorum. İyice takıntılı paranoyak bi insan oldum. İlişkiyi hem kendime hem karşımdakine zindan edyrm. Kendimi de onu da huzursuz ediyorum ufak tefek şeyler yüzünden. Bu ruh halinden nasıl kurtulabilrm? Bu şekilde devam edersem ilişkim kötü bi şekilde bitecek
Öncelikle şunları sormak istiyorum canım
Özgüven problemin var mı ?
Güven sorunu yaşıyor musun ? yani insanlara güvenmekte zorlanıyor musun?
Kaç yaşındasın?
22 yaşındayım canım. Özgüven problemi midir bilmyrm ama hep güzel bir kız olmadğmı düşünürm.kendime hiç bişeyi yakıştırmam mesela. İnsanlara çok çabuk güwenen bi insandm önceden ama şuan özellikle ilişki konusunda güvenemiyorum
Slm kızlar. Benim sorunum şu ki bu güne kadar ilişkilerimde çok yara aldım çok kandırıldım. Şuan güzel bir ilişkim var ama bir türlü güvenemiyorum. Her sözünün her hareketinin altnda bişey arıyorum.Mesela bir saat msj atmasa aklıma kötü şeyler gelıyor ve aldatılıyomuşum gbi hislere kapılıyorum. Tlfnuma cevap vermezse açana kadar ısrarla arıyorum açmazsa oturup ağlıyorum. Zaten açsa da kavga çıkarıyorum. İyice takıntılı paranoyak bi insan oldum. İlişkiyi hem kendime hem karşımdakine zindan edyrm. Kendimi de onu da huzursuz ediyorum ufak tefek şeyler yüzünden. Bu ruh halinden nasıl kurtulabilrm? Bu şekilde devam edersem ilişkim kötü bi şekilde bitecek
Güzel bi ilişkim var demişsin neden bunu kendine ve sevgiline işkence haline getiriyorsun ki canım her şeyi akışına bırak.
Sürekli arayıp durursan bıkar,sıkılır. Erkekler sıkıya gelmezler,kaçarlar.
Aldatıldığını düşünmen garibime gitti daha evvel aldatıldın mı ? Ayrıca erkek arkadaşının seni aldatabileceğini düşünmen ona güvenmediğin anlamına gelir. Neden güvenmediğin biriyle birliktesin ?
HTML:
Daha önce aldatıldım bana hiç bişey sölemeden eski sevgilisine dönenler vs böle şeyler geçti başımdan. Bir yıl boyunca kimseyle birlikte olmadm niyetim de yoktu taa ki karşıma o çıkana kadar,çok seviyorum onu beni asıl korkutan da bu, sürekli giderse ne yaparım modundayım. Ona güvenmemem için hiçbir sebep de yok ortada. Telefonu sürekli ortada ve sesli modda olur. Facebook hesabımız ortak zaten. Ama ben yine de aşamıyorum bu psikolojiyi. Çok yara aldım.
Aynısını ben de yaşadım maalesef. Eski ilişkim o kadar kötüydü ki, inanılmaz etkiler bıraktı bende. Mesela çok agresif bi insan oldum. Ayrıldıktan 1.5 sene sonra biri girdi hayatıma. Bugüne kadar hiç böyle bir ilişki yaşamamıştım mesela ama, eskiden kalan korkularım yüzünden onu da kendimi de huzursuz ettim. Biraz geç cevap verse ayrılık senaryoları kurardım kafamda. En ufak şeyde ağır tepkiler verdim, kestirip attım ama o hiç vazgeçmedi.
Ha sorarsan güveniyor musun diye, daha çok yeni güvenmeye başlamam. Mesela hiçbir zaman 'benim eşim yapmaz.' diyen kadınlardan olmayacağım.
Ama artık hayatı ona da kendime de zindan etmenin bi faydası olmadığını gördüm.
Şuan onunla mutluysan akışına bırak. Onunla açık açık konuşabilirsin mesela. İçindekileri anlat, seni seviyorsa eminim anlayacaktır.
Kendimi güzel bulmam demişsin ama unutma Allah'ın yarattığı her şey güzeldirEminim senin de kimsede olmayan, kendine has özelliklerin, güzelliklerin vardır. Önce biraz kendine güven, gerisi yavaş yavaş gelecek zaten.
Canım benim,kıyamam ya :2:
Eskiden olanlar şimdi de olacak diye bir şey yok ki.. Kendine boş yere kuruntu etme sevgilinle hayatın tadını çıkar. Kendini rahat hisset çünkü kapıldığın hisler boş ve gereksiz inan bana :)
Neden olmayan bi şey için canını sıkıp kendini üzüyosun ki
Aynı senin gibi bir arkadaşım vardı. Eskiden yediği kazıklar yüzünden mutlu olacağı ilişkiyi bitirdi resmen. Çocuk 1 dayanır 2 dayanır sonra gider benden söylemesi. Kendine bir uğraş bul bu kadar düşünme. Eğer az düşünmeye başlarsan mutlu olabilirsin.
Çok haklısın canım zaten böyle davranmaya devam edersem korkularım başıma gelecek, kaçacak çocuk. Içimi rahatlattın canım çok teşekkür edrm :)
bende ayni durumdayim..
Yine kandirilirmiyim, terkedilir miyim diye dusunmekten kendimi alamiyorum..
Keşke bazı adamlar hiç olmasalar......
Canımm çok teşekkür ederim onunla konuşmak eski ilişkilerdn bahsetmek nasl olur bilmiyorum. Peki sen nasıl düzelttin bu durumu,
Rica ederim canım :) Ben biraz yapımdan dolayı sanırım, pat diye söyleyiveriyorum :) Ben anlatmıştım geçmişte yaşadıklarımı, çünkü nedensiz yere üzüyordum adamı. Hani gözünün üstünde kaşın var diye tartışma ortamı bile yaratabiliyodum. Bi de b iyerden sonra vurdumduymaz olmaya başladım ama baktım karşımdaki de bir can. Ben öyle davrandıkça üzülüyor, kırılıyor. Bunu yapmaya hakkım yok dedim. Aklım başıma geldi kısacası :)
Ama tabi ben anlattığım için o da biraz daha toleranslı davrandı bana. Şimdi yavaş yavaş güvenmeye başladım. Ha tabi önce kendime güvenmeye başladım :)
Sen de öncelikle kafandan at geçmişini. Herkes bir değil, önceki yaşadıklarını tekrar yaşayacaksın diye bir kural yok. Bakarsın dünyanın en güzel ilişkisini yaşarsınSonra kendine güvenmeye başla, adam sende bi şey görmüş ki berabersiniz şuan Yine temkinli ol, birden körü körüne güvenme, ama yavaş yavaş şans ver ona. Mutlu olmaya başladıkça göreceksin zaten farkı
Bu kadar cok umursamamalisin bence. Israrla armalar falan cok bogucu. Biri beni israrla arasa acil bi durum var zanneder telaslanirim. Telefonu actigimda bu israrla arayan kisi bagirip cagirmaya, kavga cikarmaya basladiginda da yaptigi hareketi acaip sacma bulur sinir olurum. Kendini bu konuda frenlemelisin.
O giderse naparim diye dusunuyormussun. Ne yapacaksin? Hayatina normal seyrinde devam edeceksin. Oyle hayatinin vazgecilmezi yapma kimseyi. Kimse bu mevkiye gececek kadar kusursuz olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?