- 10 Kasım 2024
- 2.261
- 6.754
- 73
- 25
- Konu Sahibi limonbanyosu
Banu'nun yalanlarını kırk yıl düşünsem aklıma gelmezFeriha'yı pandemide çok izlerdim
Bir de bu vardııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banu'nun yalanlarını kırk yıl düşünsem aklıma gelmezFeriha'yı pandemide çok izlerdim
Bir de bu vardıııböyle konular çok hoşuma gidiyor yine olsa yine izlerim böyle şeyleri
Aaa mutlaka izle pişman olmazsınAvrupa yakası'nı hiç izlemedim ama komik bir diziye benziyor
Hmm günlük diziydi o, Ankara'da çekilirdiŞu sıralar Deniz Yıldızı dizisine taktım youtube'da sahneleri hep önüme çıkıyor Adını Feriha Koydum dizisine benziyor konusu ama çok bölümü var 1287 bölümü izleyebilene helal olsun![]()
Benim her gün sahneleri önüme çıkıyor dayanamıyorum izleyeceğim galibaŞu sıralar Deniz Yıldızı dizisine taktım youtube'da sahneleri hep önüme çıkıyor Adını Feriha Koydum dizisine benziyor konusu ama çok bölümü var 1287 bölümü izleyebilene helal olsun![]()
Feriha olabilir belki Asmalı konak izlerim bu bitinceYaprak Dökümü de çokkk güzel ama final kısmına bakamamıştım sonlarına tekrar bakacağım. Deniz Yıldızı izleyip ardından Feriha bakasım var. Sonra da yalan temalı yabancı dizi-filmler varsa bulur bakarım![]()
Eski dizilere düşkünlüğümüzFeriha olabilir belki Asmalı konak izlerim bu bitince![]()
Komedi sevmiyorum yaEski dizilere düşkünlüğümüzAvrupa yakası da güzel
Yapma kuzum kendine yazık etmeBenim her gün sahneleri önüme çıkıyor dayanamıyorum izleyeceğim galibasıkarsa bırakırım
Bırakabilirim inşYapma kuzum kendine yazık etmeBi ara sırf meraktan baktm , başlarda sardı da ne yalan söyliyim sonra psikolojim bozuldu bıraktım , dön dolaş aynı şeyler malum bölüm sayısı da fazla bitmezz
Bir süre sonra sıkmıştı beni bazı sahneleri gereksiz uzatmışlar eski dizilerden ekmek teknesi de güzel komik birkaç ay önce a2'de tekrarlarını veriyorduBenim her gün sahneleri önüme çıkıyor dayanamıyorum izleyeceğim galibasıkarsa bırakırım
Jade değil mi Lucas birde.sürekli dans ediyordu aklımda öyle kalmış.Hatirla sevgili, Asmalı konak, aski memnu yaprak dökümü , öyle bir gecer zaman ki , bazen de sihirli annem. Aklıma gelenler bunlar.
"El-clon " diye bir dizi vardı hatırlıyor musunuz. Ben çok küçüktüm o zaman. Turkce çevirisi ' aşkın pesinde' . Müslüman bir kız ile amerikali Hristiyan bir erkeğin aşkını anlatıyordu. Heryerde aradım bulamadım. You tuba da parça parça buldum ama İspanyolca yada arapca hepsi. Bilen varsa nerden izleyebilirim söylerse mutlu olurumm
Evet doğru hatırladınız.ayrica brezilya versiyonu da yapılmıştı. Şuan koysalar gercektenbcok izlenir.Jade değil mi Lucas birde.sürekli dans ediyordu aklımda öyle kalmış.
Pembe dizileri tamamen dikmişler yok bende arıyorum ama bulamadım kaçak kız vardı sarıl bana vardı kanallarda bu eski Pembe dizileri verseler haber kuşagı öncesi yine izlenir.