Sevgilim sürekli yoğun?

Bu elbiselerini beğenmeyen, seninle birlikteyken önden önden yürüyen herif değil mi Menekşe? Eğer oysa bundan değil erkek arkadaş, arkadaş bile olmaz.
O evet
size sizi sevmiyor deniyor seviyor diyorsunuz ciddi değil diyorlar ciddi diyorsunuz sizi belki gün içinde istemeye geldiler adam bunlarla ilgilenmiyor bile gündüz ne yaptığınız umru değil ne kadar yoğun olsanda ararsın sevdiğini. gece 12 den sonra başka amaçla arayıp işi bitince uyuyor. size iş bulun deniyor bir çabanızda yok çünkü evdesiniz aynı şeyler adamın dikkatini çekmiyor en fazla ne anlatabilirsiniz. yazmıyorum diyorsunuz gece 12 de de açma telini ozmaan bak böyle adamlar sizi bu şekilde elde tutar ama başka biriyle evlenir. diyoruz ama dinlemiyorsun bile sonra niye kızdınız diyorsun
Şöyle eksik anlatmış olabilirim neyse onu söyleyeceğim. Evet molada 5 dk 10 dk lik arıyor akşam işten çıkışta arıyor ama iş çıkışı hiç konuşamıyoruz arasa da ben müsait olmuyorum genelde çünkü hem arabayla giderken konuşmak da sıkıntı oluyor bazen ses gidiyor falan rahat konusamiyor insan. Ama her gün akşam çıkışta arıyor yalan yok. Mola da arıyor birde 10 dk lik. İş bulmam için yardımcı olmaya çalışıyor kıyafet konusunda maddj manevi destek oldu bana çalışmadığım için sağ olsun. Ama gel gelelim sohbetimiz muhabbetimiz yok zaman ayırsın istiyorum konuşalım istiyorum muhabbet edelim ileriye dönük konuşalım birbirimiz hakkında her şeyi bilmiyoruz mesela konuşmadığımız o kadar konu var ki. O hep konar göçer yaşıyor bende ona ayak uyduruyorum ayak uydurmaya çalışırken bir oraya bir buraya savruluyorum onunla beraber. Geçen gün kızdım işte 2 3 gün önce sonra baktım hemen düzeldi ama bu sefer de sadece cinsellige yönelik konuşmaya çalıştı cinsellik üzerinden konustuk rahatladı ve ortadan kayboldu isim var ya da wc ye gjdicem vs sonra arıyorum ulaşamıyorum ne bileyim yan yanayken ilgili ama uzakken ilgili değil yok denecek kadar az konuşuyoruz evet molada 10 dk araması işten çıkışta araması iyi ama dediğim gibi akşam arayınca da ben açamıyorum neyse omu yazdim

size sizi sevmiyor deniyor seviyor diyorsunuz ciddi değil diyorlar ciddi diyorsunuz sizi belki gün içinde istemeye geldiler adam bunlarla ilgilenmiyor bile gündüz ne yaptığınız umru değil ne kadar yoğun olsanda ararsın sevdiğini. gece 12 den sonra başka amaçla arayıp işi bitince uyuyor. size iş bulun deniyor bir çabanızda yok çünkü evdesiniz aynı şeyler adamın dikkatini çekmiyor en fazla ne anlatabilirsiniz. yazmıyorum diyorsunuz gece 12 de de açma telini ozmaan bak böyle adamlar sizi bu şekilde elde tutar ama başka biriyle evlenir. diyoruz ama dinlemiyorsun bile sonra niye kızdınız diyorsun
Ciddi olmasını da ciddi adım atmaya çalışması ailemle iletişime geçmek için fırsat kollamasindann dolayi dedim

Neyim yanlış neyin doğru olduğunu kestiremiyorum bazen diyorum evet bueda uğraştı bana destek oluyor bazen beni ileriye taşımaya çalışıyor gönlümü alıyor he bende kolay kolay trip atan biri değilim zaten kök sokturen devamlı kızan biri değilim gönlümü ara ara alacak tabi ama düşünüyorum ben mi abartıyorum yoksa gerçekten sorun mu var diye o yüzden başkalarına danışmaya çalışıyorum

Ciddi olmasını da ciddi adım atmaya çalışması ailemle iletişime geçmek için fırsat kollamasindann dolayi dedim
Ablasi evlenmesi icin baski yapiyor, elinin altinda da sen varsin. Amaci evlenmek olabilir ama bu evliliğin oznesi sen degilsin. Sen adamdan ayrılsan kahrindan olmeyecek, hemen evlenmeye hazir baskasini bulup nikahi basacak.

Ablasi evlenmesi icin baski yapiyor, elinin altinda da sen varsin. Amaci evlenmek olabilir ama bu evliliğin oznesi sen degilsin. Sen adamdan ayrılsan kahrindan olmeyecek, hemen evlenmeye hazir baskasini bulup nikahi basacak.
Bir iki kere bitirmeye yöneldim baktım ki gerçekten çabalıyor yapıyor yapıyor sonra gönlümü alıyor ya ben ilişkilerde çok safım hakkımı savunamiyorum ya da gerçekten sevmiyor karakteri sevdiği için benimle 😞

Bir iki kere bitirmeye yöneldim baktım ki gerçekten çabalıyor yapıyor yapıyor sonra gönlümü alıyor ya ben ilişkilerde çok safım hakkımı savunamiyorum ya da gerçekten sevmiyor karakteri sevdiği için benimle 😞
Canim benim daha 2 ay olmus bunlari yazali. Bu adam mi cabaliyor gercekten?
Kendini kandiriyorsun sen.

biraz üzülürüm ama alışırım falan demeye çalıştı bir süre daha arkadaşça devam ederiz sonra duruma göre bakarız bunu son iki bulusmadir söylüyor

eğer ki yapamayacağını düşünüyorsan açıkça söyle biraz üzülürüz ama yinede sonradan üzülmektense.. bir süre daha arkadasca konuşur sonrasına bakarız

Daha baska zamanlarda da yazdin bunu. Yani su adamin sana karsi isteksiz, ilgisiz, sabirsiz, soguk davranislarini yazdigin seksen tane mesajini bulurum.

Sonra duzeldi diyorsun ama sadece sen söylendiğin icin göstermelik duzeliyor. Adamin icinden gelen davranislar bu.
Ayrilirsak biraz uzulurum gecer diyen adam mi seni kaybetmekten korkuyor sence?

Ablasinin evlen baskisi yuzunden idare ediyor iliskiyi sadece.

Canim benim daha 2 ay olmus bunlari yazali. Bu adam mi cabaliyor gercekten?
Kendini kandiriyorsun sen.

Daha baska zamanlarda da yazdin bunu. Yani su adamin sana karsi isteksiz, ilgisiz, sabirsiz, soguk davranislarini yazdigin seksen tane mesajini bulurum.

Sonra duzeldi diyorsun ama sadece sen söylendiğin icin göstermelik duzeliyor. Adamin icinden gelen davranislar bu.
Ayrilirsak biraz uzulurum gecer diyen adam mi seni kaybetmekten korkuyor sence?

Ablasinin evlen baskisi yuzunden idare ediyor iliskiyi sadece.
Bana hediye alacakmış saat ayakkabı istemiyorum dedim alma dedim yani hediyeyle mi çözülecek her şey üz yalnız bırak sonra gezdiriyim seni hediye aliyim istemiyorum deyince de yoruyorsun diyor istemiyorum alma bana önce yeterli özeni göster de sonra alırsın hediyeyi

Bana hediye alacakmış saat ayakkabı istemiyorum dedim alma dedim yani hediyeyle mi çözülecek her şey üz yalnız bırak sonra gezdiriyim seni hediye aliyim istemiyorum deyince de yoruyorsun diyor istemiyorum alma bana önce yeterli özeni göster de sonra alırsın hediyeyi
Ben diyorum Ankara, sen diyorsun...
Neyse ben bir sey demiyorum artik. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.

Bilmiyorum kendini düzeltti sohbet etmiyoruz zaman ayırmıyorsun deyince ama bu sefer de mevzu cinsellkten dönüyor devamlı ben özledim zaman ayır derken bunu kastetmemiştim işi bitince de uyuyor zaten
Cinsellikten dönüyorsa kötü biz eski sevgilimle saatlerrce her konudan sohbet ederdik

Yoğun da olsa insan sevdiğine zaman ayırır. İlgisizlikten şikayet eden insanlar genelde haklı oluyor bence. Bu kadar çok çalışan biri evlenince de böyle devam eder. Siz buna tamam mısınız?

Back
X