Eski, doğal halinizi özlüyor musunuz?

chaosqueen

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2007
303
16
318
Forumda bi çok güzel burunlu, başarılı estetik ameliyat olan arkadaşlarımız var. Hepiniz de gerçekten ayrı ayrı güzelleştiniz, eskisine bakılarak taş gibi oldunuz maşallahınız var..

Ama ben yine de merak ediyorum. Ameliyat olmaya kesin karar vermeden önce aklımı kucalıyor, ya eski ifademi özlersem, aynaya bakınca çok güzel olsam da 'bu kim?' dersem diye. Ne düşünüyosunuz bu konuda? Güzelliğe rağmen pişmanlık duydunuz mu hiç?

Yardımcı olursanız sevinirim. Pişman olmaktan korkuyorum sanırım..

ameliyatın başarılı geçerse ve sende sonuçtan memnun kalırsan pişmanlık yaşamazsın...
sadece yüzünde değişim olduğu için alışması zor oluyo ilk aynaya baktığında biraz şaşırıyosun, gözüne sanki çirkinleşmişsin gibi geliyo ama zamanla alışırsın heralde :)
bende ameliyat olalı 13 gün oldu burnum şimdi bandajlı ama kontrole gittiğimde doktor açıp gösterince her defasında kendimi garip hissediyorum alışamadım tabi daha yeni şişliklerde var :) bandajlarım bir çıksın aynaya bakarmıyım bakmazmıyım bilmiyoum :1: sanırım alışmam zaman alıcak... şimdilik gözlerimin yeni görüntüme alışması dışında hiç bir şikayetim yok gördüğüm kadarıylada kusursuz bir burnum oldu :)

Back