Tünaydın kızlar 
En son bizim apartmanın demirbaşı kedi doğum yapınca, onunla iddiaya girip, o mu ben mi fazla kilolarımızı çabuk atacağız diye kendimce kediyle yarışma düzenlemiştim. Dün de eşimle yeni iddia başlattık. 19 mayısa kadar ben 65, o 78 olacak. Tabii benim kocanın her zamanki "sen ha, o kilo ha, imkansız" lafları ve bakışları fiksti. Len ben 90dan inmeye başladım, adam habire "nayır, nolamaz, asla" modunda, hala da istifini bozmuyor. bir kabullenemezlik, bir benim malkoçoğluluğumu tanımamazlık, bir hakir görme, bir şişko görmeler 

Neyse önce benim kocayla kapışıcam, sonra bu dünyadaki sankim aynı sıkletteymişiz gibi ezeli rakibim Se_zen bacı ile 

Şimdilerde dukan yapıyorum, ikinci evreye devam. Günde 3 kez spor listesi hazırladım, mekik, squat, bisiklet falan 10 kalemlik bir liste. 3 set halinde sabah, öğlen, akşam kendimce debeleniyorum. Günde 3 litre su için buzdolabında kağıdım var, işaret atıyorum. Bir bitki çayı, bir vitamin, bir de kalça masaj ritüelim var. Bir de 8-10 km her gün düzenli yürüyüşüm. (daha da bu toto erimezse bana devlet sahip çıksın artıkın 

)
Bu arada Yakar bacı, geçen senin mekik aletinin kırılışına hala gülüyorken başıma ne geldi; bir markanın spor ayakkabısını almıştım malum artık kilometrelerce yürüyeceğim diye (insanlar için normal, benim için büyük bir adımdı 

) 2-3 gün yürüdüm, ayaklarımın arkası yara oldu, dedim benim ayaklar hassas hemen sinamekelik yaptılar falan, bantladım ettim, 2-3 gün daha yürüdüm, bir gece eve geldim ki, ayakkabılardan birinin arkası komple yırtılmış. Ama böyle maket bıçağı ile cart diye koca ayakkabıyı kesmişler sanki. Dedim Winston sen de yakan bacıdan az değilsin, kızım ne yürüdün be 3-5 günde, bak ayakkabıları bile parçalamışsın 

Heyt be , biz böyle bir takımdık, aletleri kırar, boğazları tutar, cengaverce kapışırdık, gene yaparız istersek 

Şimdi incelemeleri için sözde geri verdim ayakkabıyı ama görevli alırken bile öyle bir baktı ki sanki ayakkabıyı ayı parçalamış, köpek yemiş gibi. Kesin kullanıcı hatası diyecekler sanki ayağıma değil kafama takmışım gibi 

Neyse bunlar beni yıldırmaz tabii, bir tane babet gibi çakma spor ayakkabım var, onu giyip debelenip duracağım.
@Gırgırına, Allah kavuştursun bacım. Bir ara buluşalım, konuşalım, hasret giderelim.
@Se_zen, sarımsaklı sütü ilk kez duydum desem :26: Çok ilginç geldi. Zayıflamaya etkisi varsa, onu bile içerim 
Bugün Hıdırellez. Ben çocukluktan beri eğlencesine, koşkoşuna bayılmışımdır. Hep de ne dilediysem, olmuştur. Gerçi geçen sene, aramın bozuk olduğu biri için kalp çizip onun resmini yapmıştım, adam kalbinden rahatsızlanmış sonra ama neyse

demek ki daha net, daha açık şeyler istemek lazımmış rabbimden 

Bi de denize atın derler ya , bu sene deniz kenarına gitmeye üşendim, burda kurbağalı pohlu bir dere var, oraya kağıdı atıvercem, umarım benim dilek de poh olmaz 

Tabii garantiye alıp aynısını pencere mermerine de çizicem. (Beyin bedava 

)
Neyse kızlar, hepimize güzel bir gün olur inşallah