- 12 Eylül 2007

- 7.588

- 15.235

- 498

winston tabiki herzamnki yazım hatalrımla doğrusu ekiime anca evimin düzenini oturtmuş olurum evime davet ederimdi cevap
ya çok merak ediyorum
1- kocanın zayıflamaya karar vermesi nası olduu (çok şaşırdım sen diet yaparkenn sana ziyafet sofralrı hazırlatan acımasız adam gözümde )
2-kpss sınavın neoldu (şuan benim nişanlım işsiz ve harıl harıl kpss çalışıyor stresten saç kalmadı saç kıran oldu )
3-bir sendir nası korudun verdiğin kiloyu tamam 3-4 oynamış ama gene almamışsın çok abartıp eski dobiş winston gibi yemenin dibine vurduğun oldumu( ben zayıfladıktan sonra aralarda yine böle gözümü doyurucasına yeme umudum varmı)
Bizim bir akraba vardı, 30 yıl sigara içti, baca gibi gezerdi ama, ağzına bir sigara koyar, kulağında yenisini hazır ederdi. Neyse bu bir gün sigarayı bıraktı, anam sonra nazi subayı gibi başladı "sen içme, kanser olacan", "sen geberecen" , " sen de ölecen muhahaha" falan. İçene laf sokar, karışır. Ayy sanırsın doğdu doğalı duman avcısı manyak
Kpss sevdam geçti bacım. Yurtdışına gittim, bazı projelerim var. Uzun hikaye. Daha çok yurtdışına temelli gitsem hayellerim var. Bakalım inşallah, hayırlısı. Allah nişanlına yardım etsin, inşallah istediği yere tek seferde atanır.
Kilo sabitleme olayı da şöyle oldu; dukanın 3. evresi der ki; haftada bir gün bir öğün vur patlasın çal oynasın, ödül ver kendine. Ama sonraki 6.5 gün dengele. Böylelikle asla kilo almazsın, kilonu sabit tutarsın. Gerçi biz karı koca hala 2. evredeyiz ama zıbıttığımda da öyle yapıyorum. Kendime 72 sınırı koydum. her gün tartılıyorum. 72.1'i gördüysem, o gün sırf yoğurt yiyorum, 15 km yürüyorum, ertesi gün yulaf kepeğini bile kesiyorum, 3-5 gün sporun dibine vuruyorum. Sonra 68-69u görünce "ohh" diyorum, "bir daha bu eziyete gerek yok, tut boğazını " diyorum. Ama bir on gün sonra hoop tulumba tatlısını kemiren Winston geri geliyor, sonra gene koş, atla, zıpla
Yani bacım iştahım maşallah aynı ama bilinçlendim. Baktım boğazı durduramıyorum, bari totoyu oynatayım dedim, tatlıdan kopamıyorum bari dengeleyeyim dedim. Falan filan işte, bilindik şişko hikayeleri bacım
@Gölge; Allah bağışlasın bebeğini. Gözün aydın bacım.
@Yeni arkadaş; hoşgelmiş.
Hepimize güzel bir gün olur inşallah, günaydınlar herkese şimdiden