Ölünün arkasından konuşulmaz derler ya, ama arkasından gülünür mü bilemem ama yakar bacının yazdığı patlayan ölüye okurken pıskırarak güldüm 

Hani doğuştan falandır, ciddi hastalığı vardır amenna ama yiyip yiyip yatıp da ileri obez olup, hem kendisine hem çevresine eziyet edenlere saygı duymuyorum. Sonra benim hastalığım var ama'sı. Ee onca yersen kalp ne desin, mide ne desin, diz kapakları ne desin, kolestrol, şeker, beyin bile isyan eder. Sonra yok patladı, yok çatladı, yok evden vinçle çıktı, ne olacaağdı ellaaam diyesim geliyor. (Pis hain Winston 

)
Günün menüsü 
sabah: 2 kaşık kepekten 2 yumurtalı omlet, kilosu 3 lira olan yağsız, tuzsuz, tatsız, susuz lor peynirinden 1 tatlı kaşığı
akşam; tavuk sote, semizotu bir kase yoğurtlu, 10 tane marul.
gece; bim sakızı 

su; 3 litre
spor; 3 öğün çeşitli mekik ve dadaşları hareketleri + 7km yürüyüş.
günün bitki çayı; mısır püsküllü çay.
Bu arada menüler 

yakıyor valla.
Kimsede göze batan, "ah ulan Rıza, evde olsa da ben de yesem" dediğim şey göremedim daha 

Cuma günü regl olacağım, bugün hem mekik çekip hem de şimdiden "cumaya şunu yerim, bunu yerim" diye daha karnım bile ağrımadan kendimi şartlamaya başlamıştım ki buraya geldim, utandım, dersimi aldım, rahatladım, şimdi gönül rahatlığıyla gece mekiğine gidebilirim. (Eskilerde gece cimlastiği vardı 

, benimki o kadar seksü olmuyo ama neyse, hoş bendeki toto zaten seksü olsa, ne diye debelenip spor yapam değil mi? )
@Se_zen, geçen spor aşkını yazmışsın, doğru bacım hatırladım. Sen işten akşam gelip, yüzmeye giden bir 48liktin. Hatundaki hayale bak, çok zengin olunca hep spor yapacakmış. Ben çok zengin olsam, bir yandan yer bir yandan "kesin üleen şu sağdan soldan yağları" diye çevrilen döner misali hem yer hem bir yandan fazlalıklarımı kestiririm, sonra da ortalığa çıkıp "şu diyeti yaptım, bu diyetisyene gittim" diye hikaye anlatır, pis fakir şişmanları çatlatırdım. 

Hepimize güzel ve hafif bir sabah diliyorum