Tünaydınlar
@Gırgırına; bacım millet şaşırdı falan hep aynı klasik zayıflayan şişman muhabbetleri işte

En komiği birbirimizi bir sene görmediğimiz bir iş arkadaşım vardı, bir gün eczanenin önünden beni alacak, bekliyorum. o beni arıyor, nerdesin diye ben onu arıyorum nerde kaldı diye. En son dedim eczane önündeyim, o da dedi "ben de arabanın içinde oraya bakıyorum, orda sıska bir japon var, sen yoksun

O gün de saçları tepeden toplamışım, güneş gözlüklerim de çekik çekik, suratta küçülünce koca ağzım bile küçülmüş, adam beni japon sanmış

Ee yaklaşık 25 kiloluk değişimden sonra inanamamıştı. Eş, dost, akraba beni her gördüklerinde "artık yeter" diyorlar. Hani, yeter artık kilo al biz gibi şişko ol der gibi

Ama herkesin söylediği tek şey "Winston eskiden de uzun inceydi zaten". Ben 3 sene hariç hep gerçekten de 38-40 arası 68-70 insanıydım. Ne zamanki evlilik önceki depresif olaylar ve sonrası derken ben o zaman şişman oldum. O yüzden bizim akrabalar falan çok iplemedi beni

Anneannem geçen bana "kız Winston, sen zayıflayınca teninin bile rengi açıldı, sen eskiden esmerdin, şimdi pamuk gibi olmuşsun" dedi

Yani ey kilolar, sen nelere kadirsin

5 kilo daha versem Rus gibi sarışın olacağım demek

(Allah kavuştursun, geçen yazacaktım unuttum, kardeşine hayırlı teskereler şimdiden bacım.)
Bana erken gelen reglin bahanesine sığınmadan beni günlük yürüyüşüme gideyim, hazır güneş de çıkmış, gözlüklerimi takıp japon taklidi yapa yapa halkın arasına karışayım
Hepimize güzel, bol güneşli, sporlu bir gün diliyorum