- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Tünaydın bacılar;
@se_zen; bulduğun şeye sırıttım valla, kalçalarda su varmış da dökmeyecek gibi sallamadan yürünecekmiş ya
Az önce istemeden yaptım valla.
Dün gece benim koca benim reglimi kutlamak için (pisboğaz adama regl bile bahane işte
) biraz bir şeyler almış, ben de ucundan tırtıklayınca akşam sinameke içtim. Sabaha kadar tuvaletle dert ortağı olduktan sonra sabah dünkü kilomla aynı olduğumu görüp kocaman bir "ohh" çektikten sonra normal hayata geçiş yaptım. Neyse biraz önce yürüyüşe gittik, tam dönüşte benim bağırsaklara bir sancı, bir gaz "anaaa, ben sinameke içtiydim dün gece" diye dank etti ve senin yazıda olduğu gibi mideyi sıkıp, kalçaları hiç oynatmadan, kah bir postacı kah tabakhaneye bir şeyler taşıyan aceleci insan tepinmeye başladım.
Taksi desen yok, yürümek desen yapamıyorum. Neyse köşede bir hamburgerci görünce, eşime dedim iki kahve alırız ben de o bahaneyle tuvalete girerim. Tam wc önüne geldim ki bir adam kapıda "içerisi dolu, benim çocuk var" dedi. İçimden çemkirip "peki" dedim olanca kibarlığımla
2 dakika geçti ben dua okurken,bir kız çıktı içerden. Len bi baktım içerde toplam 3 kız çocuğu. Biri çıkıyo, içerdekiler devam ediyor. Len dedim herif tüm sülaleyi toplayp sokmuş içeri, manyak adam
. Sabırla bekle bekle derken tam sıra bana geldi, girdim, etrafı bir temizleyeyim derken tak tak kapı, "biraz acele eder misiniz çocuk sıkıştı da "...Çok pohtan muhabbet oldu pardon ama denk gelince anlattım. Yazılanlar etkili yani ama öyle yürümek pek de rahat değil 
@Gırgırına; mısır püskülünü sormuşsun, ben bu çayla kiraz sapını seviyorum bacım. Bunlardan alıyorum, her gün içiyorum bir tane. Dukanda bazen kabızlık oluyor, mideyi, bağırsakları yumuşatsın diye her gün bir tane ya bunlardan ya yeşil çay ya da beşi bir yerde falan içiyorum.
Saat 7 oluyor ben anca 6 km yürüdüm. Padişah fermanı gibi olan egzersizlerime başlayıp, yemek öncesi en azından "sabah sporu" kategorisini bitireyim. Daha öğlen var, akşam var. Sporu sevmediğimi söylemiştim değil mi?
Hepimize güzel bir haftasonu diliyorum
@se_zen; bulduğun şeye sırıttım valla, kalçalarda su varmış da dökmeyecek gibi sallamadan yürünecekmiş ya
Dün gece benim koca benim reglimi kutlamak için (pisboğaz adama regl bile bahane işte
2 dakika geçti ben dua okurken,bir kız çıktı içerden. Len bi baktım içerde toplam 3 kız çocuğu. Biri çıkıyo, içerdekiler devam ediyor. Len dedim herif tüm sülaleyi toplayp sokmuş içeri, manyak adam
@Gırgırına; mısır püskülünü sormuşsun, ben bu çayla kiraz sapını seviyorum bacım. Bunlardan alıyorum, her gün içiyorum bir tane. Dukanda bazen kabızlık oluyor, mideyi, bağırsakları yumuşatsın diye her gün bir tane ya bunlardan ya yeşil çay ya da beşi bir yerde falan içiyorum.
Saat 7 oluyor ben anca 6 km yürüdüm. Padişah fermanı gibi olan egzersizlerime başlayıp, yemek öncesi en azından "sabah sporu" kategorisini bitireyim. Daha öğlen var, akşam var. Sporu sevmediğimi söylemiştim değil mi?
Hepimize güzel bir haftasonu diliyorum