İyi akşamlar hatunlar,
Dışarda biraz işlerim vardı, sonra baktım bir kaç gündür yürüyüş kilometrelerim yerlerde sürünüyor, tırtıkladığım yemekler de var, vicdan yaptım 8 km yürüdüm. Eve gelip bir ton da egzersiz yapıp, duşumu alıp, bitki çayımla anca totomu koltuğa koyuverdim.
Biz ilk defa bu sene önceden tatil rezervasyonu yaptık. Tam bir ay sonra tatile gidiyoruz ama istediğim kiloya inemiyorum ve gene dukanı hacamat edecem diye bu sene hiç tatile gitmek istemiyorum. Ye ye dön başa içim çıktı valla. Hani git tatile ama ölçülü ye falan hikayesi külliyen, ben kendimi biliyorum. Orda 1500 çeşit açık büfe ama ben salata kemircem, yok öyle istikrar bende

O yüzden şimdiden karnıma ağrılar girmeye başladı. Şimdi tatil içinde eksi pay bırakıp biraz daha aşağıya düşeceğim ki orda yediklerim geri döndüğümde bende psikolojik sorun yaratmasın. Yani yürü Winston, koş Winston, atla Winston
@Gırgırına; kendini şartlama bacım. Ben ilk evlendiğimde 10 kilo vermiştim hem de doğum kontrol hapına rağmen

Her yere yürüyor, çok hareket ediyor ve eşim sadece kahvaltıda ekmek yer bir daha hiç yemezdi misal ben de onun bu özelliğine uyum sağlayarak ve de çok hareket ederek kilo vermiştim. O yüzden evet doğum kontrol hapı hormonları düzenliyor, dışardan müdahale falan ediyor ama insanı obez yapmıyor. Her şey bizim elimizde. İnsan pis boğazsa, sporu, sağlığı, kendine saygıyı önemsemiyorsa, salıvermiş, koyvermiş , iradesiz ve tembelse o insan inan her gün bir aspirin içsin, der ki "aspirin kilo aldırıyor". Demez ki ben yemek için dünyamı veriyorum ya da totomu yerinden kaldırmayıp hep bir bahanenin arkasında kısa ömrümü helak ediyorum.
@Se_zen, maşallah sana ve oğluna bacım

Ben hamilelik sürecini merak ettim. 20 kilo epey fazla gibi geldi bana. yani senin gibi kilosuna hep dikkat eden birisi için, yoksa ben hamile kalsam 30dan aşağı almadan yok valla doğurmam
@Yakar; mekik sayıların maşallah

2014ün Malkoçoğlu ödülü sana gidecek gibi, azzz sonra
Yeni arkadaş hoşgelmiş, kiloları hep birlikte atarız inşallah.
sezen: 63,000...................62,000
ebah234: 65,200
yakar :64,900......................63,400
winstonlight: 68.900.........68.100
gırgırına : 85,500................84,450