Tünaydınlar
Sabah kahvaltısı tamam, sabah sporu tamam. Şimdi bitki çayımı içip az totomu dinlendirip yürüyüş artı pazar alışverişi için gene yürüyüş diye kendime bugün 8 + 5 kmden 13 kilometrelik ödev koydum bakem tamamlayabilecekmiyim.
@Yakar, fazlaya takılma bacım. Geçen bir kadın fotosu vardı 65 kilo, nasıl hımbıl, böyle sönmüş balon gibi. Aynı kadın 70 kilo olmuş göbeği falan hafif kaslanmış, süpperr olmuş. Yani 5 kilo fazla çıkıyor ama kas yapmış, o kaslar da onun vücudu şahane toplamış. Ben de bugün biraz fazla çıktım ama aynada "uhh yeah baby" diye kendime laf attım

Zaar kas yapıyon Winston, az daha dayan göbekte six packler çıkacak ellam dedim. (Evet ben kendimle konuşan bir şizofrenim

) Bu arada kollarımda acuk kas çıktı, göbeğimin altında da adeta bir çekiç taşıyorum, az biraz daha yağ kaybetsem Survivor Turabi gibi kaslarım çıkacak yeminle

Eşim "beni döversin yakında" diyor

Eee yıların mekikçisiyim, olacak o kadar değil mi?

Havam batsın bugün prenses Diana ile Hulk karışımıyım, tutmayın küçük enişteyi misali aslanı çakıyla öldürmeye birazdan parka gideceğim
@Gırgırına; keyfin ne isterse onu yap bacım. Bunlara insan hayatta bir kez diye kalkışıyor. Aklında kalmasın. Ben hep diyorum ; daha sonra yapabileceğin şey için kasma ama tek olanlar için tırmala. Yani gelinliği öyle her hafta giyecek değilsin, bir kez olacak, o yüzden içine sinsin. Düğündü dernekte bir kez oluyor, sonrasında "ayy dur benim kınam olmadıydı, eşi dostu toplayayım kına yapayım" diyemiyorsun. Ama bir buzdolabı şimdilik daha ekonomik alınabilir, sonra daha iyisini alırsın ya da mobilya ya da başka tırıvırı işte. Bu senin düğünün, her şey hayalindeki gibi olsun. Fuşyaysa fuşya, parlement mavisiyse o, keyfini çıkar.
Bakım, oje, süs muhabbeti geçmiş, katılıyorum. Benim 2 sene önce burda her gün giydiğimi yazdığım bir kadife pantolonum vardı, evladiyelik gibi işe hep onla giderdim, yeni kıyafet almaz, ojelik tırnak bile uzatmaz, aynı botlarla paspal paspal gezerdim. Şimdi evdeyim ama her kahvaltıdan sonra ellerimi kremler, ojelerimi çıkarır, yenileri rengarenk sürerim. (Sanırım yürüyüşteki şişko teyzelere süsleniyorum

Yok la, kendime yapıyorum

)
Saçlarımı yapıyorum, parfümümü sürüp, az biraz allıkla yüzümü renklendirip, gözlüklerimi takdımmı vaayy kim tutar seni Winston oluyorum

Halbuki biraz kilo verdim yani, Ajda gibi 30
estetik yaptırmadım, havam kime bilmiyorum ama hoşuma gidiyor

)
Neyse çok gevezelik yaptım. Hepimize hafif bir gün diliyorum. Havalar nasıl olursa olsun, bizim havamız iyi olsun