Günaydın bacılar
@Gırgırına;
Eşimin anasıyla mesafem ilk günkü gibi hala bacım

Ama kendisi oğluşuna habire bir şeyler taşıyor, alıyor, yolluyor. Oğludur yaparsa ona yapar diyorum da, arada bana da yatak takımları, pikeler, ıvır zıvır da yolluyor. Değilmi ki zamanında benim altınımı çalıp, ben ota b.ka harcamayayım hayırlı işe yarasın diye umreye gidip benim hakkımı yemiştir, bu saatten sonra saray kapısının anahtarını getirse totomu yesin. Kafaya bak ya, başkasının parasını çalayım ama ben o işle hayırlı iş yapıcam, umreye gidicem. Niye? Kitabımızda o mu yazıyor? Oruç tutarken de başkasının ekmeğini çal, onla iftar aç. Öff gene sinirlendim sabah sabah. neyse.
Kıskançlık kısmı tabii tam kiloyla alakalı diyemem ama büyük oranda da alakalı bacılar. ben 90 kiloyken yaz kış giydiğim 46 beden eprimiş siyah bir kadife pantolonum vardı. Üstüne de çekelemekten harap düşmüş, sünmüş kazaklar, bluzlar falan. Ben şişmanken bakımsızdım da. Tırnaklarımı ısırır, koparır atar, makyaj yapmaz, saçımı tepeden toplar, ayakta hep botlar, böyle paspal, şişko ve bakımsızdım. Eşim gene gözümün içine bakar ve benle ilgilenirdi, kıskanırdı ama şimdi her gün saçlar, başlar, ojeler, yeni yeni kıyafeler, bakım..derken bir de insanın o kendini tekrar sevme, kendine hayran oluşunun getirdiği extra özgüven de var, mutluluk da var. Hepsi birleşince insan parlıyor, bir enerjisi aurası oluyor, kıpır kıpır oluyor, zayıflamışsın, daha sağlıklısın, daha güzelsin, istediğini giyiyorsun daha seçeneğin bol, sana bakıp "vay be ne güzel zayıfladı" diye takdir edenler var, ee zayıfladıkça daha küçük görünmeye başlıyorsun, ben gibi 20-25 kilo verenler tip olarak da epey bir değişiyorlar, eşleri/sevgilileri farklı biriymiş gibi görüyor onları.

Her kadın güzeldir tabii ama kilo maddi ve manevi çoğu şeyi engelliyor. Bir kere modun olmuyor, mutsuz ve depresif oluyorsun, canın istemiyor, kendine yakıştıramıyorsun, paran olsa bile üstüne giyecek kıyafetler hep babaanne stili oluyor, çünkü şişmansan sen hep siyah giymelisin, çünkü siyah giydiğinde 36 beden görünüyorsun inceciksin, peh

Bol bol dökümlü giysen ee zaten şişmansın, iyice yuvarlanan taş oluyorsun. Sonra da yanından geçen incecik, çok güzel giyinmiş hatuna imrenerek bakıyorsun. Bu insanı bazen motive ediyor, bazen depresif. Vs..vs..