Allah razı olsun bacım, Allah hepimizi feraha çıkarsın, sağlık şifa versin inşallah.
Benim koca olayı çok şükür sağlık derdi değil bildiğin şımarıklık. Evlendiğim günden beri adam her yataktan anasını akşamdan kesmişler gibi bin bir karış suratla kalkar ve bir şekilde tartışırız. Yahu çok mu zor gülümsemek, çok şükür bu sabah da sağlıklıyım, hayattayım, sevdiklerim hayatta deyip bismillah ile uyanmak? İlla surat, illa sıkıntı, bilmemne. Sağlık olayı da öyle. Sürekli elinde 20 vitamin, ordan duymuş burdan okumuş, yahu o zaman adamlar niye tıp okuyor, hepimiz bakalım internetten koyalım teşhisi, tedaviyi. Yok oram ağrıyor, yok buram sızlıyor. İşe gidecek diye ödü kopuyor. Ben de Malkoçoğlu gibi bacağım kopsa, koltuğumun altına alıp şükür der zıplaya zıplaya devam ederim, yüzümün gülümsemesi hiç düşmez, hep şükreder, hep pozitif olmaya çalışırım. İşin fenası gün geçtikçe tahammül de azalıyor bünyemde. 3 günlük dünya anasını satayım ama ben hep didineyim, hastane köşelerinde, evde 50 çeşit yemekler pişire taşıra, aman güldüreyim asabi olmasın, aman espri yapayım yüzü gülsün tartışmayalım, aman hastayım diyosa he he de ses etme Winston, işe gitmek istemiyorsa gitmesin, aman ütüsü aman temizliği, aman ilacı..ee hayat geçiyor yahu.
Ne bilem işte, herkesin var bir derdi de, dediğin gibi geldimi sanki hep birden geliyor. Allah derdtlerimize derman versimn inşallah ne diyeyim.
Diyet topiğine uygun cümleler: Eşime kardeşi Antep gezisinden fıstık ve baklava getirmiş.. Allahtan küsüz şimdi

Dün gece tepeleme bir tabak koydu önüme. Sinirimden en sevdiğim çerezden bir tane bile almadım.

Aynen tabağı geri götürdüm. Ama fıstıkla baklava evladiyelik gibi. Benim epey bir süre küs kalmam lazım ki onları yemiyeyim bitsin

Bu sene bir diyet/ zayıflama olayı güzel gitti hayatımda. O da sırf sinir , stresten he, yoksa onu da kendim becerdiğimden değil.
Neyse bacılar, hepimize başta sağlık, sonra huzur diliyorum. Accuk da para tabii

Mutlu pazarlar.