- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
@Yakar bacı, Allah yardımcın olsun. Kolaylıklar diliyorum uzaktan da olsa. Valla ben taşınmaya bayılıyorum. Hatta geçen yaz taşınıcam diye tüm evi kolilemiştim. Sonra ev bakındık. Baktık ki bizim ev en nezihi, en güzeli, en büyüğü (paramıza göre yani yoksa saray yavrusu değil
) taşınmaktan vazgeçip tüm kolileri tek tek açmıştım
Sonra bari taşınamıyoruz evi boyayalım diye geri tüm eşyaları kaldırıp kolilemiştim. Sonra boyanınca geri açmıştım tabii
Şimdi dün de eşime yatakta "acaba biz Antalya'ya mı taşınsak? acaba Şarköy gibi ufak bir yere mi gitsek?" diye sorup durdum. O da "gelmiş gene sene taşınasın" deyip hemen yanımdan kaçtı. Umarım sizin taşınma operasyonunuz kolay ve keyifli geçer bacım. Adana'da kardeşim okuyor, bir kez havaalanında indim Mersin'e geçerken, otobüs garı gibi küçüktü, şehrin içini bilmiyorum ama en azından soğuktan çektiğin çile bitecek inşallah bacım.
Benim diyet, spor devam ediyor bacılar. Buraya gelip yazıyorum ama herkesin bir koşturması var galiba, muhabbet dönmüyor. Ben de evde gizli gizli diyetler yapıp mekik çekiyorum
Sohbet oldukça buraya damlarım, ramazan boyunca tüm boş vakitlerimi spor ve diyet ikilisine adamış bulunmaktayım.
Hepimize keyifli bir yeni hafta diliyorum.
Benim diyet, spor devam ediyor bacılar. Buraya gelip yazıyorum ama herkesin bir koşturması var galiba, muhabbet dönmüyor. Ben de evde gizli gizli diyetler yapıp mekik çekiyorum
Hepimize keyifli bir yeni hafta diliyorum.