- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
canım winston çok bişey söylemey gerek duymuyorum hani buraya yazıyorum kızlarda bilsin sonra sana soru sorupta seni üzmeyelim diyee bebeğinin kalbi durmuş seninde dediğin gibi herşey Allahtan veren Allah alan Allah konuşmak istersen ttalım numaram var sende ben aramak istemedim konuşmak istemeyebilirisn diye RAbbim nası aldıysa yine verir senin gibi yüreği güzel iyi niyetli arakadaşım Allah hakettiğini nasip edicek sana sabredelim biz
Teşekkürler bacım, her şeyin hayırlısı, sağlıklısı önce. Ne diyebilirim ki, böylesi hayırlıymış benim için.
Annem, babam ve eşim hariç ki onlar benle hastanede kaldılar, kimseyle konuşamadım bile bacım.
Ne denir ki böyle durumda, herkes üzgün tabii, bu konuşmalar daha çok üzer diye rica ettim kimse aramasın beni diye, sağ olsunlar herkes annemi arayıp durmuş, onla konuşmuş.
Şimdi evde yataktayım. Yanımda telefon, bilgisayar, hizmetimde benim kocam, dana gibi yatıyorum.
Rabbim ne eylerse güzel eyler, bugünüme çok şükür.
Sana da Allah sağlıkla hamileliğini sorunsuz, sıkıntısız tamamlamayı ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.