Ben bi sokak arasından geçiyodum sağ tarafta da yokuş vardı normalde oradan inen insanın durup bi sağına soluna bakması lazım adam direk indi ben geçerken vurdu %100 kusurlu zatenSağol canısı.
Çok geçmiş olsun kaza nasıl oldu peki.
Şimdi iyisiniz demi.
Ben bi sokak arasından geçiyodum sağ tarafta da yokuş vardı normalde oradan inen insanın durup bi sağına soluna bakması lazım adam direk indi ben geçerken vurdu %100 kusurlu zaten
Şimdi iyiyiz zaten iyiydik de psikolojik bozuldu Ayris olunca daha çok etkilendim
Yavaşlamış haliydi bu çok hızlı inse üstümüzden geçer giderdi vallaHemde yokuş aşağı inen araçın yavaşlayıp durması lazım..
Ayris olunca daha da korktun tabi
Yavaşlamış haliydi bu çok hızlı inse üstümüzden geçer giderdi valla
Çok şükür ablaYokuş olunca bir anda duramaz tabi,yinede allah korumuş ikinizi..
Çok şükür abla
O ağladı önce sonra çevredekiler falan ilgilenince gülücükler dağıtmaya başladıAynen ayriste korkmuştur ne olduğunu bile anlayamamıştır.
O ağladı önce sonra çevredekiler falan ilgilenince gülücükler dağıtmaya başladıoyaladı insanlar sağolsunlar
Aklı ermiyo kıyamam çocuk olmak ne güzelAnammm önce kork sonra gülücük at kerata yaaaaa
Aklı ermiyo kıyamam çocuk olmak ne güzel
KeşkeVallaha öyle keşke çocuk olsak demi
Ben çok isterim bi kere o zamanlar yapmış olduğum hataları yapmamHadi çocukluğumuza gerigidelim dermişim
Ben çok isterim bi kere o zamanlar yapmış olduğum hataları yapmam
Beni döverdin ben de korkudan bi şey yapmazdımSen bence geri dön wiliyide dövmezdim bunca zaman
Beni döverdin ben de korkudan bi şey yapmazdım
Sen miCelladın hazır nasılsa
Bugüne bugün işkence aletleri olan bi insansın testere 8Heeeee ben vallaha
Bugüne bugün işkence aletleri olan bi insansın testere 8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?