- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Yaaaaaaa inanıyorum ablam keşke fırsat olsaydı görüşebilseydik seni ağırlamayı çok isterdim
Afiyet olsun ablacım çok isterdim ben yapayım sana mantıyıGnaydınlar canısı,bir münibüs gittik zaten,hatta oradadurduk mantı yedik,kulaklarını çınlattım hatta.
Afiyet olsun ablacım çok isterdim ben yapayım sana mantıyı
Kısmet ya
Bir gün kısmet olursa çok isterimSağol bitanem yemiş kadar oldum inan,düşünmen bile yeter canısı
Geldim ablaaaaaaaSelamlarrrrr nerdesinizzKardelen iyimisin unutma buraları gel artık.
Ay yerim yerim ben onuGünaydınlar kızçem bizde ufaklıkta acayip yoruyor hiç durmuyor yaramaz değil keratada oyun istiyor devamlı.
Dğnde ateşlendi biraz salı günü dönüyorlar evlerine,bide yürümeye başladı tüm gü yürümek istiyor sırt bel mahvetti
Geldiiiiim ya Ayris tüm zamanımı alıyo ben başedemiyorum biraz püf noktalarını söyle canım banaAy
Aynen bir cee ee deyip kaçmak yok özleniyorsun Kardelen
Geçmiş olsun abla, annane olmak kolay değil tabiGünaydınlar kızçem bizde ufaklıkta acayip yoruyor hiç durmuyor yaramaz değil keratada oyun istiyor devamlı.
Dğnde ateşlendi biraz salı günü dönüyorlar evlerine,bide yürümeye başladı tüm gü yürümek istiyor sırt bel mahvetti
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermişGeldiiiiim ya Ayris tüm zamanımı alıyo ben başedemiyorum biraz püf noktalarını söyle canım bana
Yaa maşallah zaman ne çabuk geçiyorBu topiği açalı 10 sene olacak
Geldim ablaaaaaaa
Ay yerim yerim ben onumaşallah
En zor zamanları hiç oturtmaz
Geçmiş olsun abla, annane olmak kolay değil tabi
Ayazda iki gündür ateşli zaten yemiyordu şimdi hepten aç geziyor
Sizede çok geçmiş olsun ablacımNerdsşn sen bakalım özlettin kendini
Hiç sorma mahvetti ev talan oldu her yer heryerydeydi
Dün döndiler zaten,görümcesi doğum yapacak gene gelecek bakalım.
Ateşlendi gözü çapaklandı kapandı kızardı morardı acşle götürdük hemen .
JKolay değil canısıı ayazada çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?