- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Abla neler çekmişsin sen de çok geçmiş olsun neyse sonuçlar temiz çıkmış
Annen şimdi nasıl
Daha iyi değil mi inşallahSağol canımcım,temiz çıktı çok şükür eylülde kontrol olacak sadece.
Annem evde yanında birini ayarladık kalıyor.
Günaydınlar hanımlar ..
Daha iyi değil mi inşallah
Eskisi gibi olmayacak zaten ama Allah yardım etsin zorEskisi gibi değil zaten,birde yaş var 80 oldu.
Durumu ne olur inan bilmiyorum.
Tünaydınlar olsun
Eskisi gibi olmayacak zaten ama Allah yardım etsin zor
Evde olması şu ortamda daha güvenli aslındaDün yine oksijen değerleri düşmüş bir anda cihaz olduğu halde,ambulans çağırmışlar hem yaştan hemde sağlıktan dolayı olur demişler.İsterseniz hastaneye götürelim ama riskli demişler.Bir daha olursa şehir hastanesine gitmesi gerek demişler.
Evde olması şu ortamda daha güvenli aslında
Allah çektirmesin çok zor
Dün yine oksijen değerleri düşmüş bir anda cihaz olduğu halde,ambulans çağırmışlar hem yaştan hemde sağlıktan dolayı olur demişler.İsterseniz hastaneye götürelim ama riskli demişler.Bir daha olursa şehir hastanesine gitmesi gerek demişler.
Geçmiş olsun
Günaydın
Günaydın
Günaydın şu buharlı pişirici kullanıyor musunuz benim gibi tembeller için ideal olduğunu düşünüyorum alayım mı
Hiç bilmiyorum canım ama kullanan çoğu kişi memnun olduğunu söylüyorGünaydın şu buharlı pişirici kullanıyor musunuz benim gibi tembeller için ideal olduğunu düşünüyorum alayım mı
Ya fakir guvech var her şeyi pişiriyo alayımTembel gelin seni,buharlılar daha sağlıklı aslında her yemekte nasıl olacak acaba iyi araştır ona göre al.
Gerçi sen tost taze fasulye ve salata yediğin için
Alıcam canım fakir guvech internetten sipariş vericemHiç bilmiyorum canım ama kullanan çoğu kişi memnun olduğunu söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?