Görüşürüzşimdi çıkmam lazım pc ninde güncellemesi tuttu :)) hoşçakal görüşürzz...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüşürüzşimdi çıkmam lazım pc ninde güncellemesi tuttu :)) hoşçakal görüşürzz...
bi dakka ya ben seni kayıt etmiştim ikizler tüp bbek oğlan normal olmuştu sanırım süpriz ankara mıydıAz önce eskiden bana yazdığın bir mesajı beğendim 2013 yılında:)
Allah bağışlasın canım bayağı büyümüş gaz sancılarının olduğu dönemleri hatırlıyorum:)
Canım benim ikiz kızlarım ve bir oğlum var.Ve konuda senin olduğun yıllarda bayağı aktiftim:)
İkiz81 di nickim ikizim diyorlardı:)
Yok canım tüp bebek değil normal hepside:)bi dakka ya ben seni kayıt etmiştim ikizler tüp bbek oğlan normal olmuştu sanırım süpriz ankara mıydı![]()
sanki öyle hatırlıorum
![]()
hala çıkaramadım neyse sil baştan :)hoşçakalYok canım tüp bebek değil normal hepside:)
Gaziantep'te yaşıyordum o sıra:)
Naber Berrakkardelen hala buralar da mısın:)
Beni hatırlamadıNaber Berrakuzun bir aradan sonra tekrar toplandık
İyi akşamlar canımKardelen buralarda ara ara gelirsen karşılaşırsınız:)
İyi akşamlar canımGünaydın nasılsınız![]()
![]()
Belki eşi evdedirBenimde aklıma geldi gelirdi yoksa
Aynen şaşırdım:)Aaaa seni hem de![]()
Maşallah kuzuyaanacım sen hatırlıorsun bayağı bayağı :)))ben balık hafızalıyım( evet şu an 7 yaş 2.ci sınıfa gidiyor erken verdik okula 2 ay için sene atlamasın dedik...şu an ğretmeniyle ders yapıolar internet üzerinden..kendini hatırlatır mısın çocuk varmıydı
![]()
YaaaaaAblacım başınsağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah![]()
Günaydın canımİyi geceler