Eski dostlar hep beraber elele verelim

dün evde sureklı yatmak geldı ıcımden ole de yaptım. öyle bı ruh halı ıdı kı dısarı cıkmak ıstemıyorum ama evde de sıkılıyorum.bigisayar tv kitap fılan hıcbısey sarmadı .. tatılım gelmıs bence benım ben anladım:54:

dur hele bakalım :) belki tatile gidemeyeceksin bu yaz :D yeşillik temiz hava olan biryer tercih edeceksin belki.. deniz yasak olacak belki :) inşallaaah gidemezsin denizeee :)

aylar sonra ilk defa içimi bi umut kapladı
biliyorum fazla düşünmemek umut etmemek gerek .
tam yumurtlama zamanındayım ,herşey yolunda eşimde evde ama işte umut edip sonrası çok zor oluyo insan toparlamıyo
kısmetten ötesi yok biliyorum ,rabbim bilir hayırlısını bekliyip görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

selam canim, arkadaslarim:16:
nasilsiniz bakalim epeydir yazamadim size,kosusturmacadir gidiyo,malum yaz da geldi,evde pek durmuyorum,bahcem var isimi bitirip oraya atoyorum kendimi,ecrin 8 aylik oldu teyzeleri,her ay daha bi farkli oluyo,emekliycek yakinda durum onu gösteriyo,dislerimiz cikmadi daha,
cilveli bi sey oldu basimiza,eltimler ,kaynimlar,tüm sülale,deliriyo ecrin icin,oda cok cana yakin ve güler yüzlü masallah yavrum,bizde böyle kizlar,medim rabbim insallah sanada göstersin canimmm,inan dua ediyorum senin icin,bu sefer olur insallah,hepinizi öpüyorum:54:

gunaydın kızlar

ya ben bugun cok kotuyum çok bıtkınım
basım agrıyo mıdem bulanıyo adetım gelıyo galıba ya:(
ölü gibiyim midem ekşiyo ekrana bıle zor bakıyorum çalışacak halde degılım sersem gıbıyım sıcakları da hıc sevmıyorum bayılacam ya ızın alıp gıtsemmı ben ya

gunaydın kızlar

ya ben bugun cok kotuyum çok bıtkınım
basım agrıyo mıdem bulanıyo adetım gelıyo galıba ya:(
ölü gibiyim midem ekşiyo ekrana bıle zor bakıyorum çalışacak halde degılım sersem gıbıyım sıcakları da hıc sevmıyorum bayılacam ya ızın alıp gıtsemmı ben ya

Cnm günün yaklaştı ya strestendir hepsi, düşünmemeye çalış..Ben ce işe ver kendini evde daha çok dinlersin kendini.

15 -16 haz. demiştin az kaldı inş mutlu sonuçla sevindirirsin bizi.

Cnm günün yaklaştı ya strestendir hepsi, düşünmemeye çalış..Ben ce işe ver kendini evde daha çok dinlersin kendini.

15 -16 haz. demiştin az kaldı inş mutlu sonuçla sevindirirsin bizi.

pınar valla umudumu kestımmamoşlar bomba ve bas agrım var
vermeyınce mabud neylesın sultan mahmut
hep bu abd gdoları 20 sene once varmıs meger 5 kısıden 3ünde ınfertılıte var kahretsın allah

pınar valla umudumu kestımmamoşlar bomba ve bas agrım var
vermeyınce mabud neylesın sultan mahmut
hep bu abd gdoları 20 sene once varmıs meger 5 kısıden 3ünde ınfertılıte var kahretsın allah

Cnm ya bozma moralini..beni de biliyorsun hiç sebepsiz bekliyorum yıllardır.
Dediğin gibi vermeyince vermiyor işte.
Ama biz kullar hep mucizelere inanmalıyız sabırla dua etmeliyiz. Olmuyorsa da kader, bu da bizim sınavımız demeliyiz.Ben öyle yapıyorum ne yapayım.

Dün ilk defa eşimin bi kız çocuğuna bakıp iç geçirdiğini gördüm .Bakarken gözleriyle seviyordu sanki çocuğu..Artık kendimden çok onun için istiyorum.

Arkadaşlarımdan patır patır hamiş haberleri geliyo bu ara. Bana baskı yapıyolar sen daha ne duruyosun diye. içimde ne fırtınalar kopuo haberleri yok.

Ama diyorum ya sonuçta kader yaşamadıklarımz için şükrediyorum ben yine de. Sağlıksız özürlü bi bebekle sınav daha zor..Buna da şükür ...

Yine de umudum var bir gün rabbim bu kuluna acır sevindirir belki.

Sen de ferah tut içini, rahat olmaya çalış..inancına sarıl başka yapacak bi şey yok çünkü..

daha regl olmadım ama sinirlerim çok yıpranmış durumda
işyerınde de problem bıtmıyo ne zaman hersey guzel gidiyor desem
ve ne zaman bebek fıkrine biraz daha eğilsem bu işyerınde bı b_klar cıkıyor..
zaten aldıgım binlira maaş şimdide koskoca ıstanbul tıp fakultesının kar!ı yokmuşmuş yol paramız kesılcekmış bide maaşı yuzde beşi kesılcekmıs zaten kıt kanaattım sımdı cok ıyı oldu haram zıkkım olsun hakkım lanet olsun birileri ceplerini doldurmaya calısıyor burda dunyanın en pıslık yerı burası....

zaten aldıgım binlira maaş şimdide koskoca ıstanbul tıp fakultesının kar!ı yokmuşmuş yol paramız kesılcekmış bide maaşı yuzde beşi kesılcekmıs zaten kıt kanaattım sımdı cok ıyı oldu haram zıkkım olsun hakkım lanet olsun birileri ceplerini doldurmaya calısıyor burda dunyanın en pıslık yerı burası....

sikinti yok guzelim bos ver, yapacak birsey yok isyeri icin ,sen kendine bak, uzme kendinide guzelim insAllah hamiis haberi alicazzzz

cnm ya panax var ya sprem coagltici özellgii var unutma

Tansell dogum yapmisssss gozumuz aydinnnnn herkese nasip olsunn

09Haziran

40+2

3.150

49cm

Kız

Begüm

Sezeryan

abla başka tanselle karıştırmışsın sen :) bizim tansel ocak şubat o civarlarda doğum yaptı, oğlu oldu ismi Alp, hatta buraya da yazmıştı :))
benim aklım akıllıbıdıkta.. haziran topiğine kaç kez yazdıysam kimse cvp vermedi.. doğum yapmıştır artık.. 40haftası bu ayın sonunda bitiyordu sezo olacaktı, 2 hafta erken yaparlar sezaryeni dersin bu aralar almışlardır bebeleri..

medimm canım sıkma kendini balım ya,
farkındayım işyerinin nekadar stresli olduğunun da, eve 3 kuruş para götürmek için okadar stres yaşarken onların yaptıklarına lafım yok ... Rabbim zaten haram yiyeni de görüyor, Allaha havale et sen .. gerisini boşver.. kendini sağlığını düşün.. hem unutma gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynı.. stres yapma tamam mı.. günü gelince testini yapıp güzel haberler alırsın inşallah..

abla başka tanselle karıştırmışsın sen :) bizim tansel ocak şubat o civarlarda doğum yaptı, oğlu oldu ismi Alp, hatta buraya da yazmıştı :))
benim aklım akıllıbıdıkta.. haziran topiğine kaç kez yazdıysam kimse cvp vermedi.. doğum yapmıştır artık.. 40haftası bu ayın sonunda bitiyordu sezo olacaktı, 2 hafta erken yaparlar sezaryeni dersin bu aralar almışlardır bebeleri..

valla hersey mumkun ben kafayi yiyim belli oldu artik hihiiiiii:52::51::30:

Back
X