Eski dostlar hep beraber elele verelim

Vaaay kısLar ne güzeL topLanmışsınız yiNe..
buraya iLk geÇen ramazanda aLışmıştım çok meraKLıydım gebeLik ve gebeLik beLirtiLeriyLe iLgiLi herşeyi okuodum öğrenmek istiodum çünkü bebek istiodum..
ama ne yazık ki eŞimde varikoseL çıkmıştı..çift tarafLı..bu ramazan tam bi sene oLdu ameLiyat oLalı haLa tık yok..dua edin noLur..
arkadaşLarmızdan bazıLArı hamiLe çok sewindim ALLah sağLıcakLa kucağınıza aLmayı nasip etsin..
Crafty sana da çOk sewindim yaa en son tüp bebek çaLışması yapiodun senin tüp tutmuş gaLİba : ) cinsiyeti ne bu arada ?

kızlaar... sonunada memlekete gidiyorum.. yalnız da olsa gidiyorum...
yarın gece yolculuk inş. ankara- istanbul ... istanbul - bulgaria :)
bi babamla anlaşamadım... diyo illa bu hafta sonu gel 2 gün izin alırım..
bana da yolculuk sıkışır ozamn çünkü önümüzdeki hafta sonu dönmem lazım 5-6 gün kalmamın anlamı olmuyor
ayın 17sinde detaylı ultrason var erteleyemiyorum da.. (işime gelmiyor)
eşimi de uzun süre yalnız bırakmak istemiyorum..
kafa iyice alak bulak oldu :1: ama olsun gidiyorum ya.. :62::62::62::62:

süper haber kopricim güle güle git bi güzel sarıl annecine :70::70:
kendine ve bebişe dikkat et
hayırlı yolculuklar

Vaaay kısLar ne güzeL topLanmışsınız yiNe..
buraya iLk geÇen ramazanda aLışmıştım çok meraKLıydım gebeLik ve gebeLik beLirtiLeriyLe iLgiLi herşeyi okuodum öğrenmek istiodum çünkü bebek istiodum..
ama ne yazık ki eŞimde varikoseL çıkmıştı..çift tarafLı..bu ramazan tam bi sene oLdu ameLiyat oLalı haLa tık yok..dua edin noLur..
arkadaşLarmızdan bazıLArı hamiLe çok sewindim ALLah sağLıcakLa kucağınıza aLmayı nasip etsin..
Crafty sana da çOk sewindim yaa en son tüp bebek çaLışması yapiodun senin tüp tutmuş gaLİba : ) cinsiyeti ne bu arada ?

bende ramazandan sonra dahil olmuştum inşallah en kısa zamanda eşin iyileşir Rabbim size de bir bebek verir. Aramızdaki bayanların çoğu hamile kaldı muradına erdi :nazar:buraya arada bakıyorum yeni hamile olmuş arkadaşlarımızı görüyorum enerjim ve umudum artıyor.

bende ramazandan sonra dahil olmuştum inşallah en kısa zamanda eşin iyileşir Rabbim size de bir bebek verir. Aramızdaki bayanların çoğu hamile kaldı muradına erdi :nazar:buraya arada bakıyorum yeni hamile olmuş arkadaşlarımızı görüyorum enerjim ve umudum artıyor.

amin cnm inş hep beraber..
eyLüLde ikinci senemi doldurucam Rabbim inş çok bekLetmez..

Kopriiii güle güle canım.Hayırlı yolculuklar.ohhhhhhhhh sefan olsun.:64::64:keyfini çıkar ailenle birlikte olmanın.Bu arada bebişe ve kendine çoook dikkat et.Allaha emanet ol canım..

eslem ve eylül hoşgeldiniz canlar.:71:biz halen yola devam kader arkadaşlarım.Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahhhh

vaaay kıslar ne güzel toplanmışsınız yine..
Buraya ilk geçen ramazanda alışmıştım çok meraklıydım gebelik ve gebelik belirtileriyle ilgili herşeyi okuodum öğrenmek istiodum çünkü bebek istiodum..
Ama ne yazık ki eşimde varikosel çıkmıştı..çift taraflı..bu ramazan tam bi sene oldu ameliyat olalı hala tık yok..dua edin nolur..
Arkadaşlarmızdan bazıları hamile çok sewindim allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..
Crafty sana da çok sewindim yaa en son tüp bebek çalışması yapiodun senin tüp tutmuş galiba : ) cinsiyeti ne bu arada ?[ı][/ı]

canım sağolasın
tüp kızım tuttu şükürler olsun allahıma
darısı benim kadar uğraşmadan hepinizin başına inşallah

hayırlı olsun canım bende çarşamba günü öğrendim hamile olduğumu. :49: benim bhcg 3 gün gecikmeli 372.27 çıktı. daha doktora gitmedim merak ediyorum bende. çok şükür 15 ay sonra nasip oldu. Allah aratmadan olmayanlarıda nasip etsin inşallah :nazar:

teşekkür ederim cnm. amiin...

evet canm klomen kullanmştm.

şebboş hayrlı olsn bebeğin :)

teşekkür ederim ... allahım herkese nasip etsin

:52::52: çok sevindim ikinizin haberi de muhteşem oldu :nazar::nazar: :64::64::64: umut olsun hepimize inşallah...
Allah hayırlısıyla kucağınıza alacağınız günleri görmeyi de nasip etsin inşallah :16::16::16: :16: :66::66::66::66:

çooooooook sağol cnm bnm..

canim hayirli olsun,insallah bebeginizle dahada mutu olursunuz

inşallah cnm bnm..

merhaba arkadaşlar biliyorsunuz benim ekim 2010 da bir gebeliğim olmuştu 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum :59: işte kürtajdan sonra 7. korunmasız ayımdı bu ay SAT 4 temmuz. bu 7 ay boyunca ateş ölçerek yumurtlama takibimi yaptım ve hep yumurtlama dönemimde çalışma olmasına rağmen hayırlı zaman olmadığı için gebelik elde edemedim. bu ay eşimi sperm analizi için ikna ettim yapıldı çok şükür değerleri temiz çıktı ve içim rahatladı kafamdaki şüpheler gitti. veee dün adetimin 28. günü idrarda yaptığım gebelik testiyle hamile olduğumu öğrendim ikinci çizgi direk çıktı :52::52: :nazar::nazar::nazar: ama inanın ilkinde sevindiğim heyecanlandığım kadar bir mutluluk yoktu içimde testteki sonuca bakınca çok garibim sevinçle endişe arasında bir duyguya sahibim ilk gebeliğim bu kadar mükemmel giderken bir anda sonlanınca bunda da gönül rahatlığıyla sevinemedim heralde 10. haftama gelene kadar da böyle tedirgin olacağım :59:
kan tahlili yaptırmayacağım Allah nasip ederse de o zamana kadar bir sorun çıkmazsa 5+0 olacağım pazartesi günü sabahı direk doktora muayeneye gideceğim :97: allah hayırlısını nasip etsin bu sever sevincimi tamamına erdirsin inşallah :16:
darısı isteyip de uzun zamandır bu duyguyu yaşayamayan arkadaşlarıma olsun en başta medi ve melek annesi irem arkadaşlarıma olsun:29::54::54:

tafıımmm çok sevindim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.. =)))

günaydın kızlar
ya ben hani yumurtam çatladımı çatlamadı mı düşünüyorum ya bunun için bi tahlil falan varmı yaptırsam?

günaydın canım..
beklemeni tavsiye ediyorum sadece..
kafanı boşa yorma çatladı mı çatlamadı mı diye.. olacağı varsa olur zaten tatlım..
ki bir de klomen de hormon.. ovitrelle de hormon.. tahlillerin şaşmasın şimdi.. :) sabır dile Rabbimden.. 12-15 gün sonra yaparsın artık testi...
inşallah bebiş gelir de tutunur sana canım.. :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

günaydın canım..
beklemeni tavsiye ediyorum sadece..
kafanı boşa yorma çatladı mı çatlamadı mı diye.. olacağı varsa olur zaten tatlım..
ki bir de klomen de hormon.. ovitrelle de hormon.. tahlillerin şaşmasın şimdi.. :) sabır dile Rabbimden.. 12-15 gün sonra yaparsın artık testi...
inşallah bebiş gelir de tutunur sana canım.. :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

haklısın kopri ya
aslında biraz moralim bozuk. dünden beri sağ göğsüm ağrıyor dokununca acıyor alt tarafta biyer. şişlik falan yok ama korkuttu biraz beni bi de cyclo-progynova kullanıyorum bu ay yine. onun da içinde meme hastalıkları riskini arttırır falan diyo. doktoru arayp sorcam bugün

haklısın kopri ya
aslında biraz moralim bozuk. dünden beri sağ göğsüm ağrıyor dokununca acıyor alt tarafta biyer. şişlik falan yok ama korkuttu biraz beni bi de cyclo-progynova kullanıyorum bu ay yine. onun da içinde meme hastalıkları riskini arttırır falan diyo. doktoru arayp sorcam bugün

ay bu senin doktorunu öldüresim geliyor yanlış anlama da.. klomen yazıyor.. yanında da cyclo pregynova mı..
endişelenmene gerek yok bence.. hormonların coşuyor ondandır ağrın.. yine de aklına takılıyorsa danış... ben 3 ay kullandım onu bişiy olmadı da.. tabi her bünye aynı değil ...
aklını karıştırmayım ben... rahat olmaya çalış biraz..

ay bu senin doktorunu öldüresim geliyor yanlış anlama da.. klomen yazıyor.. yanında da cyclo pregynova mı..
endişelenmene gerek yok bence.. hormonların coşuyor ondandır ağrın.. yine de aklına takılıyorsa danış... ben 3 ay kullandım onu bişiy olmadı da.. tabi her bünye aynı değil ...
aklını karıştırmayım ben... rahat olmaya çalış biraz..

klomen rahim duvarımı inceltiyormuş ondan verdi cyclo sadece beyazlarını içicem. randevu aldım doktordan gidicem bir saat sonra. bi yeri onarmaya çalışırken başka yeri mahfetmeyelim de :)

klomen rahim duvarımı inceltiyormuş ondan verdi cyclo sadece beyazlarını içicem. randevu aldım doktordan gidicem bir saat sonra. bi yeri onarmaya çalışırken başka yeri mahfetmeyelim de :)

hımmm bu sefer inşallah doğru prosedürü uyguluyordur doktorun :)
ii bari sadece beyazları kullanacakmışsın .. o da güzel :)
ben daha yeni yeni farkına vardım ki.. 3ay cyclopregynova kullanımı bana 5kg aldırmış.. hemde kışın ortasında en hareketsiz zamanlarda :1: hormon ilaçlarına dikkat etmek gerekiyor..

kızlar süpersinizzz maşallah hepinize ne güzel arka arkaya herkesten hamile haberleri geliyorrr, nurun, sebosh hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhatle kucağınıza almayıda nasip etsin.
darısı bizlere olsun böyle güzel haberler aldıkça içimde umutlar yeşeriyor.:) ama umut değilde bebek yeşersin:D

canım sağolasın
tüp kızım tuttu şükürler olsun allahıma
darısı benim kadar uğraşmadan hepinizin başına inşallah

crafty cim seni hayırladımmı hatırlayamadım ama çok çok sevindim hayırlı evladın olsun inş.. sağlıklı bir şekilde kucağınada alırısn inş. bebişini. Çok sevindim çok ama.

daha önce yapmışmıydın test arkişdim, ben hiç yapmadım eğer sabredebiliyorsan boşver yapma birde onun stresini yaşama.

göğsümdeki ağrı için gittim az önce doktora muayene etti kötü bişey görünmüyo bi haftaya geçmezse gel dedi. yumurtana da bakalım çatlamış mı dedi :) baktı çatlamış. sevindim :)

göğsümdeki ağrı için gittim az önce doktora muayene etti kötü bişey görünmüyo bi haftaya geçmezse gel dedi. yumurtana da bakalım çatlamış mı dedi :) baktı çatlamış. sevindim :)

geçmiş olsun canım şükür birşey yokmuş,, şimdi yumurta çatlayıncaa çalışma yapmak laızm dimi:D boş geçme sakın

Back
X