Eski dostlar hep beraber elele verelim

günaydın kızlar, takip ediyorum sizi gözüm üzerinizde güzel haberler bekliyorum, şu 2012 bebekleri artık kız olsun yaa kimi duysam erkek..

koprim umarım yakında ve hayırlı zamanda olur ya Biliyorum Allah bızım ıcın en hayırlısını bılendır ama malesef sabır etmek zor. . .

görümcene de hayırlı olsun insallah pozitif sonuclanır.

bızde dun hastaneden cıkamadık kaynanamın tansıyonu yukselmış. bi gittik yanına evde fır donuyo gorumcem doum yaptı 20 gundur onun yanında esır gıbı bısey oldu kadın
gorumcem bırakmıyo kadın evne gıtsın butun evın ısını kaynanam cevırıyo
gorumcemın kaynanası dogumdan once ben bakacam bebege dıye olay cıkartıyordu şimdi arazilerde..

saolsun görümce hanım da gayet kendı ısını gorebılecek durumda ama nazlı işte bebeğin altını alıyo ay anne oldumu ay anne bebek nıye böyle baktı gel de cıldırma kaynanama ılk defa hak verıyorum ama
oda ben de ınsanım dıyemıyo kendını parcalıyo. dolayısıyla acıle getırdık aksam.

bi baska maceralı olayım da şu oldu

elektrık faturamızı odemeyı unutmusuz dun ödedk iş çıkısı eve bı gıttık elektrık kesık
aradık yarın acılacak dendiı ne ışık var ne televızyon ne de vantolatoru calıstırabıldk cok rezıl bı gundu

buzluktakı butun herseyı cıkarttım yarısını komsunun dolabına sıgdırdım yarısı çöpe gidecek :(

bugun de aradım elektrık ıdaresını aksam besten sonra acılcak dendı dünde fatrurayı beşten sonra yatırdıgıız ıcın yarın acılcak dedı sımdı de ertelıyolar çıldırmanın esıgındeyım ama tekrar arayacam konusacam özelleştirmenın sonucları ıste serefsıze lanet okuyorum.

kızlar dun hcg verdım zort cıktı benden umudunuzu kesın canlarım sırada kım vardı benden sonra?

mediciğim sıkma canını yumurta olgunlaştırıp çatlatmışsınya şükret. ya sende de sorun olsaydı yumurta olgunlaştıramasaydın şükredelim halimize eşin de dah ayeni ameliyatlı 1 ay olmuş 1 ay daha geçsin tam toparlanır değerleri mutlu sona ulaşmak için sabretmek gerekiyor dediğin gibi gelsin bebekler söz çok eğlendireceğiz onları vallahi bazen diyorum eşime bebiş gelsin ona anlatacağım onun için ne çok uğraş verdiğimizi diye :9::37:

mediciğim sıkma canını yumurta olgunlaştırıp çatlatmışsınya şükret. Ya sende de sorun olsaydı yumurta olgunlaştıramasaydın şükredelim halimize eşin de dah ayeni ameliyatlı 1 ay olmuş 1 ay daha geçsin tam toparlanır değerleri mutlu sona ulaşmak için sabretmek gerekiyor dediğin gibi gelsin bebekler söz çok eğlendireceğiz onları vallahi bazen diyorum eşime bebiş gelsin ona anlatacağım onun için ne çok uğraş verdiğimizi diye :9::37:

tafçığım içim sıkılıyor artık ya tam bıseyler yolunda gıttı derken ısyerınde sorun oluyo ömrümüz çürüyo sorunlarla bogusurken farkedemıyoruz

İREM sen nerelerdesın ya

senı ıyı gordum sankı ::))
ıyı ettın tatıl yaptın ohhhh cuppadanak benım ıcınde denıze gırseydınnn cnm :)

Son düzenleme:
abow..
medim
macera üstüne macera..
kız eşin keşke gitseydi elektrik saatinin kablosunu çıkarıyorlar alt üstü.. saate sokup vidalaması yeterdi.. açmaya geldiklerinde de sadece kağıt bırakıp giderlerdi (otomatik ödememiz bazen aksardı başımıza gelmişliği var anlıyorum seni)
ama olan olmuş.. inş eve gittiğinizde elektrik gelmiş olur..
görümcene gelince.. ne diim.. kadın kendi kızından bezmiş durumda demek ki (kaynanan)
bukadarı da olmaz ama yani.. ben bile annem gelirse 1 hafta kalsın yeter diyorum (o da kışa denk geldiği için hava koşulları ne olur bilmem)
onun haricinde normal doğumsa zaten 3-4 gün sonra toparlanmış oluyorsun.. kendi işini görebilir durumda oluyorsun.. ben eşime dedim kimseyi başıma dikmesin diye.. ozaman daha çok zorlanırım (yani kaynanamı istemiyorum)
pazar günü tüm gün eltimdeydim eşim kayınıma yardıma gitti.. bizde yalnız kaldık onlarda.. bebek çok şirin bişiy oldu.. kucağıma alamam derdim ama alıştım.. gazını bile çıkardım :1:
neysecime akşam üstü kaynanamla kocası geldiler oraya.. abow.. bebeği aldı sıka sıka seviyo.. ben çıldırdım napıyosun anne dedim.. biz ellemeye sakınıyoruz sen eziyorsun resmen dedim.. karışma sen diyor bana.. öyle sevilir bebek diyor..sustum ..
sonra çocuğu severken kullandığı kelimeleri buraya yazsam.. rtük'ü bırak bilmem kim kapatır siteyi..
çocuğun pipisini seviyor güya.. ama kaba olan kelimesini kullanıyor..
oğlum büyüyecek te babasının kulağını s...ek ................
uy köpek yavrusu.. oy b.k yiyenin oğlu.. baktım kadına.. dedim allah aşkına dedim yapma anne karnında bile çocuk ilk duyduğu 30 kelimeyi doğduğunda daha kolay öğrenirmiş dedim..
anlamadığı için öyle seviyorum demez mi.. yok ya dedim sen 8 yaşındaki kız torunun kuşunu da yiyorsun dedim (tabi kabasını söyledim utansın diye)
eltim de şaşırdı kaynanama öyle konuşuyorum diye.. (onlar da resmiler evleri ayırdılar ya)
stresli bir pazar akşamımız vardı yaniiii

İREM sen nerelerdesın ya

senı ıyı gordum sankı ::))
ıyı ettın tatıl yaptın ohhhh cuppadanak benım ıcınde denıze gırseydınnn cnm :)

buralardayım tatlım,döndüm tatilden,cuppadanak hepinizi düşündüm sulara atlarken merak etme:)iyi olmaya çalışıyorum,sen de sıkma güzel canını artık yakında bebiş gelecek bence artık engeller de kalktı ortadan sen zaten sağlıklısın şükür yumurtlamanda sorun yok hormonların iyi,herşey güzel olacak diyorum hepimiz için pozitif düşünceye davet ediyorum bu sefer bizi:)

abow..
medim
macera üstüne macera..
kız eşin keşke gitseydi elektrik saatinin kablosunu çıkarıyorlar alt üstü.. saate sokup vidalaması yeterdi.. açmaya geldiklerinde de sadece kağıt bırakıp giderlerdi (otomatik ödememiz bazen aksardı başımıza gelmişliği var anlıyorum seni)
ama olan olmuş.. inş eve gittiğinizde elektrik gelmiş olur..
görümcene gelince.. ne diim.. kadın kendi kızından bezmiş durumda demek ki (kaynanan)
bukadarı da olmaz ama yani.. ben bile annem gelirse 1 hafta kalsın yeter diyorum (o da kışa denk geldiği için hava koşulları ne olur bilmem)
onun haricinde normal doğumsa zaten 3-4 gün sonra toparlanmış oluyorsun.. kendi işini görebilir durumda oluyorsun.. ben eşime dedim kimseyi başıma dikmesin diye.. ozaman daha çok zorlanırım (yani kaynanamı istemiyorum)
pazar günü tüm gün eltimdeydim eşim kayınıma yardıma gitti.. bizde yalnız kaldık onlarda.. bebek çok şirin bişiy oldu.. kucağıma alamam derdim ama alıştım.. gazını bile çıkardım :1:
neysecime akşam üstü kaynanamla kocası geldiler oraya.. abow.. bebeği aldı sıka sıka seviyo.. ben çıldırdım napıyosun anne dedim.. biz ellemeye sakınıyoruz sen eziyorsun resmen dedim.. karışma sen diyor bana.. öyle sevilir bebek diyor..sustum ..
sonra çocuğu severken kullandığı kelimeleri buraya yazsam.. rtük'ü bırak bilmem kim kapatır siteyi..
çocuğun pipisini seviyor güya.. ama kaba olan kelimesini kullanıyor..
oğlum büyüyecek te babasının kulağını s...ek ................
uy köpek yavrusu.. oy b.k yiyenin oğlu.. baktım kadına.. dedim allah aşkına dedim yapma anne karnında bile çocuk ilk duyduğu 30 kelimeyi doğduğunda daha kolay öğrenirmiş dedim..
anlamadığı için öyle seviyorum demez mi.. yok ya dedim sen 8 yaşındaki kız torunun kuşunu da yiyorsun dedim (tabi kabasını söyledim utansın diye)
eltim de şaşırdı kaynanama öyle konuşuyorum diye.. (onlar da resmiler evleri ayırdılar ya)
stresli bir pazar akşamımız vardı yaniiii

dunyada doğan ılk erkek bebek gıbı sevmeler ıste ıyıkı bı pipi var evren bu pipilere tapıyo zaten..

dunya pipi ustunde donuyo.. en sınır oldugum durumlar..

ben kendım acıcam aksam ya saatte bı uygulama yapacam: elektronık mezunuyum nede olsa
telefonda mahsustan buzlukta kalması gereken ılaclarım var kullanmadan çözünmemesı gereklı dedım gelıp acsınlar dıye bırılerıne sordu olmazmıs fılan dedı
ben kendımk ıcabına bakacam nşimdi eve gdeyım de.. madem vatandası takmıyolar bnde onları takmıyorum

bu arada kayınvalıde hep gorumcede kalıyo ya
kaınpederle kayınbırader evde tek baslarına kaldılar yemek yok camasırı utusu fılan
(bazı ozel durumdan dolayı onların evıne gıdemıyoruz kendı annemlerle aynı sokaktalar babamla gorusmuyorum mahkemelıgım çünkü onun yuzunu gormemek ııcın yanı)arayıp defalarca soyledım kayınpedere k.bıradere camasırlarınızı getırın utuydu yıkamaydı yemege gelın dıyorum
hiç
neymiş calısıyomusuz bılmemneymıs
ben hazırlıksız olsam cagırmam heralde
bazı akrabalar da ımada bulunuyo bana ay ne yapıyolarır evde kaynanan da yok vah zavallılar.
sinir oluyorum cagırdıgım halde bunların olmasına
daha da teklıf etmıyorum nıye kıcımı yırtıyorumkı ben nıye nıye
cunku ben dunyanın en salak en mal ınsanıyım da ondan
kayın valıde de konusmasının arasında aksam lahmacun soylemısler sabah kahvatıda da kalan lahmacundan yemısler fılan dıyo
bende dedım ıyı yapmıslar laftan anlamazlarsa daha ıyı olamazlar dedım

medii bende senin haberini bekliyordum. hayırlısı canım. birdahaki aya kısmet..
bende bu ay klomen kullanıyorum bakalım yumurtacık olacakmı :)
slm canim dr mu verdi klomeni yumurtani takip et bakalim

hello mello benden de.. uykum var 6da kalktım .. hastane ziyareti işte..

medim... yumurtanın çatlaması güzel bişiy... inş en geç eylülde sende hamile kalırsın.. eşinin de spermi daha verimli olmuş olur ozamana kadar.. hem çalışmaları da arttırırsınız.... güzel haberi alırız yakında inş.

hm bu arada .. görümceme klomen + çatlatma iğnesi uygulandı.. 24-25 temmuz BAT'ı .. bekliyor o da.. ama iğneden mi ne kasıklarında çok ağrı oluyormuş..
slm canim evet cat ignesinden oluyor

koprim umarım yakında ve hayırlı zamanda olur ya Biliyorum Allah bızım ıcın en hayırlısını bılendır ama malesef sabır etmek zor. . .

görümcene de hayırlı olsun insallah pozitif sonuclanır.

bızde dun hastaneden cıkamadık kaynanamın tansıyonu yukselmış. bi gittik yanına evde fır donuyo gorumcem doum yaptı 20 gundur onun yanında esır gıbı bısey oldu kadın
gorumcem bırakmıyo kadın evne gıtsın butun evın ısını kaynanam cevırıyo
gorumcemın kaynanası dogumdan once ben bakacam bebege dıye olay cıkartıyordu şimdi arazilerde..

saolsun görümce hanım da gayet kendı ısını gorebılecek durumda ama nazlı işte bebeğin altını alıyo ay anne oldumu ay anne bebek nıye böyle baktı gel de cıldırma kaynanama ılk defa hak verıyorum ama
oda ben de ınsanım dıyemıyo kendını parcalıyo. dolayısıyla acıle getırdık aksam.

bi baska maceralı olayım da şu oldu

elektrık faturamızı odemeyı unutmusuz dun ödedk iş çıkısı eve bı gıttık elektrık kesık
aradık yarın acılacak dendiı ne ışık var ne televızyon ne de vantolatoru calıstırabıldk cok rezıl bı gundu

buzluktakı butun herseyı cıkarttım yarısını komsunun dolabına sıgdırdım yarısı çöpe gidecek :(

bugun de aradım elektrık ıdaresını aksam besten sonra acılcak dendı dünde fatrurayı beşten sonra yatırdıgıız ıcın yarın acılcak dedı sımdı de ertelıyolar çıldırmanın esıgındeyım ama tekrar arayacam konusacam özelleştirmenın sonucları ıste serefsıze lanet okuyorum.
slm canim Allah kolaylik versin gulum oluyor bole seyler yaaaa

irm83 taf sizede slm canlarim

kımsenın yuzunu goresım yok

muzıgı son ses acıp keyfıme bakmak ıstıyorum

benim de yatıp uyuyasım var.. ama inat ettim öğlen yatmıycam.. her zaman kapı çalıyor.. yada telefon.. kapı da aşağıdan çoluk çocuk işi..kızdım geçen gün.. kendi kapınızın numarasını öğren ona bas aşağıdan dedim..
tam içim dalıyor tatlı tatlı.. DİNG DOOONGGG....
yada telefon.. görümceler yada kaynana.. eşime ulaşamamışsa o anda beni arar.. sanki beraber çalışıyoruz adamla.. bana sorunca değişecek birşey sanki..

benim de yatıp uyuyasım var.. ama inat ettim öğlen yatmıycam.. her zaman kapı çalıyor.. yada telefon.. kapı da aşağıdan çoluk çocuk işi..kızdım geçen gün.. kendi kapınızın numarasını öğren ona bas aşağıdan dedim..
tam içim dalıyor tatlı tatlı.. DİNG DOOONGGG....
yada telefon.. görümceler yada kaynana.. eşime ulaşamamışsa o anda beni arar.. sanki beraber çalışıyoruz adamla.. bana sorunca değişecek birşey sanki..

uykum varrrrrrr
iş yapasım yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

karnım ac
guzel yemek yokkkk
evden getıremedım ya bugun

Back
X