Eski dostlar hep beraber elele verelim

amin kuzum sana da nazar değmesin
teyzesinin minik bamyalısına da :)
bu arada kızçe dediydim meğer kızanmış peeehhh tutmadı tahminim

bayramın üçüncü günü bi akrabanın düğünü var beni uzun zamandır görmüyolar iyice zayıflayım o zamana kadar diye uğraşıyorum..azıcık düşman çatlatayım :27:
ay bi de oynamayı çok severim ben hiç durmam kına gecelerinde o yüzden gözle görünür bi zayıflama elde etmem lazım

kız 5 kg vermişsin işte.. :) kıskandım vallahi..
ben tam rejime başladım.. bebeği öğrendim kestim dieti.. ama yediklerime de çok dikkat ediyorum.. 5 haftalıkken sağlık ocağına gittim ordaki tartı 78 göstermez mi.. :53: bende kendimi 73-74 falan biliyorum..
kışın okadar kilo aldığımı hiç farketmedim nasılsa, yani dükkanda oturuyordum ya hareket etmediğimden de ağırlık vermedi kilo bana galiba :1: .. (sanırım hormon hapından oldu 3 ayda)
çok şükür sadece 2kg aldım şimdiye kadar.. en son 25 temmuzda tartıldım 80 gösteriyordu aynı tartı :1: ilk defa hayatımda bu kiloyla gördüm kendimi

kız 5 kg vermişsin işte.. :) kıskandım vallahi..
ben tam rejime başladım.. bebeği öğrendim kestim dieti.. ama yediklerime de çok dikkat ediyorum.. 5 haftalıkken sağlık ocağına gittim ordaki tartı 78 göstermez mi.. :53: bende kendimi 73-74 falan biliyorum..
kışın okadar kilo aldığımı hiç farketmedim nasılsa, yani dükkanda oturuyordum ya hareket etmediğimden de ağırlık vermedi kilo bana galiba :1: .. (sanırım hormon hapından oldu 3 ayda)
çok şükür sadece 2kg aldım şimdiye kadar.. en son 25 temmuzda tartıldım 80 gösteriyordu aynı tartı :1: ilk defa hayatımda bu kiloyla gördüm kendimi

minik doğsun öyle verirsin inşallah
emzirdiği halde doğumun 2 hafta sonrasında önceki kilosuna dönenler var
o yüzden hiiç dert etme

canım çok sağol :16::16: darısı başınıza inşallah en hayırlı zamanda :29: biliyorsun benim kötü bir tecrübem olduğu için 7 ay öncesinde o yüzden bu hamileliğime öyle pek heyecanlı sevinçli yaklaşamadım daha temkinliyim kendimi kaptırmamaya çalışıyorum kan testi yaptırmayacağım mesela Allah izin verirse 5 gün sonra doktora gidince direk keseyi görmek istiyorum allah bu sefer inşallah sevincimi tamamına erdirir ben de doya doya hamileliğin tadını çıkarabilirim :59::97:

tafcım tebrik ederim sağlıkla sıhatle kucağınada alırsın inş.
topikteki arkadaşların bir bir hamile kalmalarına çok seivndim moral buldum darısı bize olsunn

,koprina87,
senide tebrik ederim arkidşim hayırlı olsun yanlış anlamadıysam bir bıdıkta sen bekliyorsunn. Maşallah size, maşalalh

4ayımız bitti bile bizim :) darısı isteyen herkese :)

çok güzel çok sevindim, amn inş.bizler içinde dua edin lütfenn bizd eo duyguyu yaşayalım.
Eskiden bir çcuğu aklım istiyordu kalbim istiyordu ruhum istiyordu. şimdi bedenimde istiyor birde o girdi işin içine. hamile olmak istiyorum karnımın şiştiğini görmek istiyorum hissetmek istiyorum sanırım artıkk vahim durumdayım:DDD

çok güzel çok sevindim, amn inş.bizler içinde dua edin lütfenn bizd eo duyguyu yaşayalım.
Eskiden bir çcuğu aklım istiyordu kalbim istiyordu ruhum istiyordu. şimdi bedenimde istiyor birde o girdi işin içine. hamile olmak istiyorum karnımın şiştiğini görmek istiyorum hissetmek istiyorum sanırım artıkk vahim durumdayım:DDD

senin de olur birtanem...
beklemek çok zor oluyor gerçekten ama sabır isteyen bir iş.. Rabbimin takdiri işte.. hayırlı zamanda gelsinler inşallah.. :16::16:

Selam Beybiler,
Özlemişim şöle muhabbeti katılamadım ama olsun okumak bile güzel oldu...

Kızlar ya ben size anlatmış mıydım : Eşimin babaannesi son zamanlarda sürekli bizim için "çocuk yok muu, doktora gitsinleeer, nolacak bunlaaar...":))diye ağıt yakınca, benim akıllı kaynana bebek var demiş. Tabi ben o zaman hamile değilim...Bundan bizim haberimiz yok..Sonra bi zaman geçmiş, kendini kurtarmak için bu sefer de düştü demiş!!!

Ben bunların sülaleyi az çok bildiğimden, kaynımın düğüne gitmeden önce h.kalayım da şunların saçma sapan laflarına maruz kalmıyım diye dua ediyodum..Ne kadar haklıymışım meğer. Allah da yüzüme bakmış..Yoksa beni kısır yapar çıkar, üzüntüden mahvederdi bunlar...

Allah bu kendini bilmez cahillerin şerrinden korusun hepimizi. Onlara laf düşürmesin fırsat vermesin inş...

Selam Beybiler,
Özlemişim şöle muhabbeti katılamadım ama olsun okumak bile güzel oldu...

Kızlar ya ben size anlatmış mıydım : Eşimin babaannesi son zamanlarda sürekli bizim için "çocuk yok muu, doktora gitsinleeer, nolacak bunlaaar...":))diye ağıt yakınca, benim akıllı kaynana bebek var demiş. Tabi ben o zaman hamile değilim...Bundan bizim haberimiz yok..Sonra bi zaman geçmiş, kendini kurtarmak için bu sefer de düştü demiş!!!

Ben bunların sülaleyi az çok bildiğimden, kaynımın düğüne gitmeden önce h.kalayım da şunların saçma sapan laflarına maruz kalmıyım diye dua ediyodum..Ne kadar haklıymışım meğer. Allah da yüzüme bakmış..Yoksa beni kısır yapar çıkar, üzüntüden mahvederdi bunlar...

Allah bu kendini bilmez cahillerin şerrinden korusun hepimizi. Onlara laf düşürmesin fırsat vermesin inş...

Hay Allah geçmiş olsun şekerim böyle enteresanlıklarda olmuyor değil yani, temiz kalpliymişsin Allah gönlüne göre vermiş canım.
Darısıda bebişini sağlıkla sıhatle kucağına almak olsun.

tirilaylom.. kaynana geldi herhalde :) cevherlerini dökmeye başlamış :1: evet hamilesin ama diğer dediğini Allah göstermesin..

bende demin kilodumun lastiğini az aşağı çekim dedim karnımı sıktı biraz.. karnıma baktım.. çiçekli fileli şekil almış :1: tek dantelli olan alt iç çamaşırım.. kendi kendime güldüm..
oğlum dedim güllü ağa mı olcan sen (karnımdakine) :1:

Back
X