- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende goremedimmmm
Hay Allah geçmiş olsun şekerim böyle enteresanlıklarda olmuyor değil yani, temiz kalpliymişsin Allah gönlüne göre vermiş canım.
Darısıda bebişini sağlıkla sıhatle kucağına almak olsun.
tirilaylom.. kaynana geldi herhalde :) cevherlerini dökmeye başlamışevet hamilesin ama diğer dediğini Allah göstermesin..
bende demin kilodumun lastiğini az aşağı çekim dedim karnımı sıktı biraz.. karnıma baktım.. çiçekli fileli şekil almıştek dantelli olan alt iç çamaşırım.. kendi kendime güldüm..
oğlum dedim güllü ağa mı olcan sen (karnımdakine)![]()
Hay Allah geçmiş olsun şekerim böyle enteresanlıklarda olmuyor değil yani, temiz kalpliymişsin Allah gönlüne göre vermiş canım.
Darısıda bebişini sağlıkla sıhatle kucağına almak olsun.
tirilaylom.. kaynana geldi herhalde :) cevherlerini dökmeye başlamışevet hamilesin ama diğer dediğini Allah göstermesin..
bende demin kilodumun lastiğini az aşağı çekim dedim karnımı sıktı biraz.. karnıma baktım.. çiçekli fileli şekil almıştek dantelli olan alt iç çamaşırım.. kendi kendime güldüm..
oğlum dedim güllü ağa mı olcan sen (karnımdakine)![]()
Selam Beybiler,
Özlemişim şöle muhabbeti katılamadım ama olsun okumak bile güzel oldu...
Kızlar ya ben size anlatmış mıydım : Eşimin babaannesi son zamanlarda sürekli bizim için "çocuk yok muu, doktora gitsinleeer, nolacak bunlaaar...":))diye ağıt yakınca, benim akıllı kaynana bebek var demiş. Tabi ben o zaman hamile değilim...Bundan bizim haberimiz yok..Sonra bi zaman geçmiş, kendini kurtarmak için bu sefer de düştü demiş!!!
Ben bunların sülaleyi az çok bildiğimden, kaynımın düğüne gitmeden önce h.kalayım da şunların saçma sapan laflarına maruz kalmıyım diye dua ediyodum..Ne kadar haklıymışım meğer. Allah da yüzüme bakmış..Yoksa beni kısır yapar çıkar, üzüntüden mahvederdi bunlar...
Allah bu kendini bilmez cahillerin şerrinden korusun hepimizi. Onlara laf düşürmesin fırsat vermesin inş...
nefret ediyorum cahil insanlar bana bile neler sölüyolarki kaldıkı hiç çocuğu olmayan kadınların nasıl canını sıkıyolar sanki bizim elimizde bebek yapmak
benim de çevremde bi kaç cahil var ve canımı çok sıkıyolar yaşça büyük olmasalar alcaklar ağzının payınıda annem yaşındakilere de ayıp yani
yok ben çocuk yapmayı unutmuşum yok bilmem ne aptal insanlar kızımı sen mi doğurdun sanki diyesim geliyo da işte olmuyo
bi de her ay sormazlar mı bu ay da mı tutturamadınız
hee tutturamadık yardımcımı olcan töbe estağfirullah sinirim zıpladı yine
Yok perşembe ya da cuma gelicek. Bayrama kadar da kalcak sanırsam. Ama sürekli bende kalmaz da geçenki gibi bizdeyken eltimleri bize, onlardayken bizi onlara taşıyıp durmaz umarım..Bakalım ne inciler görücez bu kez. Anlatırım ben size napcam çatlarım yoksa:)))
Duana aminnn diyorum..Ekim annelerinde Pasha diye biri vardı. Canom bilir. Onun yazısını okudum hasbel kader. Anam hüngür şapırt mahvoldummm..Çok içim acıdı. Allahım korusun hepimizin bebeklerini..
Benim de pantolonlar artık kapanmıyo. Önceleri ilk yıkayıp giydiğimden biraz sonra bollaşıyodu düğmeyi kapatıyodum.Şimdi ııh:)Gelecek aya artık pantul almam gerek:)
bakçam ne karizması teyzesi :)
belim ağrıoo midem yanıo
çok sıcak
dayanamıorum offffff
Beline yastık koyup ayaklarını biraz yükseğe koy..
Miden için de rennie işe yaramıyo mu?
Yok perşembe ya da cuma gelicek. Bayrama kadar da kalcak sanırsam. Ama sürekli bende kalmaz da geçenki gibi bizdeyken eltimleri bize, onlardayken bizi onlara taşıyıp durmaz umarım..Bakalım ne inciler görücez bu kez. Anlatırım ben size napcam çatlarım yoksa:)))
hiçbişeyim için hiçbişey işe yaramıo
of
of of
uyusam uyansam eylül sonu olsa
oda yerleşse evin boyası temizliği bitse
amannnnnnnnnnnnnnnnnnn
Beline yastık koyup ayaklarını biraz yükseğe koy..
Miden için de rennie işe yaramıyo mu?
11 ayın sultanını 11 ayın gazabı şekline çevirecek anlaşılan
ama sabret daha çok sevap kazan![]()
hiçbişeyim için hiçbişey işe yaramıo
of
of of
uyusam uyansam eylül sonu olsa
oda yerleşse evin boyası temizliği bitse
amannnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hehhehh:))Oruç tutamıyorum ya Allah boş geçirmeme razı olmadı:))
Hangisinin sabrı daha ağır basacak bilemiyorum. Yaşayıp görücez bakalım.
ilk cümleni görünce aman biri daha mı düştü topiğe dedim
bele yastık-ayaklar yüksekte falan![]()