Eski dostlar hep beraber elele verelim

ben iki hamileliğimde de bir gün öncesi boş tam yumurtanın çatladığı gün dolu olduğu zamanlarda hamilelik elde ettim:26: ilkinde yumurtlama günü dolu öncesi boştu. bu sefer yumurtlama günü dolu (tamamen tesadüf oldu beklediğimden erken çatladı çünkü yumurtam) önceki 2 günüm boştu :nazar: ilk gebeliğim 10 hafta sürdü kürtajla sonuçlandı allah inşallah bu seferki sevincimi tamamına erdirir inan tam olarak sevinemiyorum sırf bu yüzden hamile olduğuma :59: Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah :97:

canım bence gönlünü ferah tut olumlu düşün ....anneliğin tadını çıkar...rabbim ne verirse hayırlısını versin ...

ben de aynı ya
2 günden beri bulantıdan bişey yiyemiyorum
işin kötüsü açlıktan bulanıyo midem
bulandıkça yiyemiyorum, yemedikçe bulanıyo
kısır döngü oldu :44:

Benım de hiç iştahım yok.ayakta kalım diye yiyorum ama çok rahatszı oluyorum,erken yatınca da karnım sancılanıyo.. 4 gündür de tuvalet problemim var ne yapsam?sıkıştırıyo çok fena:)))

merhaba kızlaar 2 gün önce doktora gittim prolaktinim yüksekmiş dostinex diye bir ilaç verdi korun demedi perşembe p.tesi 1 tane içilecek ve dahiliyeye gönderdi troidlerim yüksekmiş oda levotiron diye bir ilaç verdi sabahları yarım aç karnına ama ben dahiliye doktoruna sormadım dostinex ile kullanabilirmiyim gebelik yaşanırsa problem olurmıu falan diye aranızda bu iki ilacı aynı anda kullanan oldu mu ? :44:

o kadar moralim bozukki su saat oldu uyuyamadim,cantami caldir dim,her seyim icindeydi,arabamin evimin anahtarlari,bana karti,ehliyet,bittim kizlar ,mahfoldum:((

o kadar moralim bozukki su saat oldu uyuyamadim,cantami caldir dim,her seyim icindeydi,arabamin evimin anahtarlari,bana karti,ehliyet,bittim kizlar ,mahfoldum:((

........ insanlar nasıl bi başkasının canını yakabiliyorlar Alllahlarından bulsunlar...poti boşver sen üzülme giden çantan ve içindekiler olsun canın sağolsun ...üzülme...

merhaba kızlaar 2 gün önce doktora gittim prolaktinim yüksekmiş dostinex diye bir ilaç verdi korun demedi perşembe p.tesi 1 tane içilecek ve dahiliyeye gönderdi troidlerim yüksekmiş oda levotiron diye bir ilaç verdi sabahları yarım aç karnına ama ben dahiliye doktoruna sormadım dostinex ile kullanabilirmiyim gebelik yaşanırsa problem olurmıu falan diye aranızda bu iki ilacı aynı anda kullanan oldu mu ? :44:

canım merhaba geçmiş olsun, ben 6-7 ay önce dostinex i kullandım bendebirde yara vardı vajinal yoldan antibiyotik kullandım bana doktor korun demişti 2 ay korunmuştum, muhtemelen antibiyotiktendir diye düşünüyorum sen prospektüsünü bir oku dostinex ve diğerini uyarılar kısmında yazar canım yine içine sinmezse dr telefonla sor bilgi veriler yine olmadı bir eczacıya sor:D

ay potii geçmiş olsun canım yaaaoffff, inş. bulnurlar ama maalesef uğraştırıcı gazete ilanı falan ver canım nufus cüzdanının ehliyetin hükümsüzlüğü için, kredi kartları içnde bankayı ara hemen iptal et fıstık başın ağrımasın kıyamam kıyamam....

:53::53: ay canım ben de sıkılırım böyle şeylere her nekadar canın sağolsun dense de sonrasında uğraşmak insanın canını sıkan :59: Allah kolaylık versin sen iyisinya ? :26:

potim geçmiş olsun
sen nasılsın nasıl oldu allah korusun gözümün önüne kap kaç geldi en korktuğum şeydir
giden kartlar ehliyet falan tekrar çıkar önemli olan senin sağlığın allah daha büyük şeylerden korusun :nazar:

geçmiş olsun canım çok üzülme Allah korusun sana bir şey olmasın da cana geleceğine mala gelsin. Hiç vicdan kalmamış insanlarda çok yazık.

kızlar bugün doğum günüm bir yaş daha yaşlandım :43: Test yapsam mı ki acaba belki bugün sevindirici sonuç alırım. Yok yok yapmayım en iyisi söz verdim kendime kırmızıların geleceği tarihi 2 gün geçmeden yapmayacağım.

geçmiş olsun canım çok üzülme Allah korusun sana bir şey olmasın da cana geleceğine mala gelsin. Hiç vicdan kalmamış insanlarda çok yazık.

kızlar bugün doğum günüm bir yaş daha yaşlandım :43: Test yapsam mı ki acaba belki bugün sevindirici sonuç alırım. Yok yok yapmayım en iyisi söz verdim kendime kırmızıların geleceği tarihi 2 gün geçmeden yapmayacağım.

nice uzunn sağlıklı mutlu yıllar dilerim :71::71:
yeni yaşın sana hayattan beklediklerini versin :34:
bence test yapma bekle bende artık yapmıyorum bıktım galiba eski hevesim kalmadı zaten saolsun benim regl de hiç bekletmez

sagolun kizlar,oglumu yüzme havuzuna getirmistim,kasla göz arasi soyunma kabininden caldilar,hemen telefonumu aradim ama calan kisi kapatmis,cok bi para yoktu 15 euro falan vardi,banka kartinida esim iptal ettirdi,telefon kartinida,polise gittik sikayette bulunduk,korktugum havuz icin kart almistik bedava girip cikiyoduk,o kartin üstünde evin adresi yaziyo,cantamda evin ve arabamin anahtari vardi ,kabus gibi bir gece gecirdim,sanki her an kapidan biri gelecek gibi,arabamida eltimlerin mahallesinde biraktim,nolur nolmaz diye,allahtan yedek anahtarimiz vardi,öyle kalakaldim sanki tecavüze ugramis gibi,eltim arabanin anahtarini getirdi olay yerine öyle gidebildim eve,bide. esim kizdi üstüne,iyice doldum,aglama krizine girdim,sonra beni öyle görünce pisman oldu ama isteee,böyle iste kizlar,moralim yokkkkkkkkkkkkk

uzun ömürler diliyorum canim,her sey gönlünce olsun insallah

sagolun kizlar,oglumu yüzme havuzuna getirmistim,kasla göz arasi soyunma kabininden caldilar,hemen telefonumu aradim ama calan kisi kapatmis,cok bi para yoktu 15 euro falan vardi,banka kartinida esim iptal ettirdi,telefon kartinida,polise gittik sikayette bulunduk,korktugum havuz icin kart almistik bedava girip cikiyoduk,o kartin üstünde evin adresi yaziyo,cantamda evin ve arabamin anahtari vardi ,kabus gibi bir gece gecirdim,sanki her an kapidan biri gelecek gibi,arabamida eltimlerin mahallesinde biraktim,nolur nolmaz diye,allahtan yedek anahtarimiz vardi,öyle kalakaldim sanki tecavüze ugramis gibi,eltim arabanin anahtarini getirdi olay yerine öyle gidebildim eve,bide. esim kizdi üstüne,iyice doldum,aglama krizine girdim,sonra beni öyle görünce pisman oldu ama isteee,böyle iste kizlar,moralim yokkkkkkkkkkkkk

:((( çok üzücü olmuş geçmiş olsun tekrar

Back
X