- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 652
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
nice uzunn sağlıklı mutlu yıllar dilerim
yeni yaşın sana hayattan beklediklerini versin
bence test yapma bekle bende artık yapmıyorum bıktım galiba eski hevesim kalmadı zaten saolsun benim regl de hiç bekletmez
canım teşekkür ederim. Evet yapmayım en iyisi test boşa gidecekmiş gibi his var içimde hamile değilim muhtemelen. Zaten habire mantar oluyorum son zamanlarda neden oluyoranlamıyorum temizliğime çok dikkat ediyorum iç çamaşırlarımı ütülüyorum ama yine oluyor çok sinir bozucu .
teşekkür ederim canım.uzun ömürler diliyorum canim,her sey gönlünce olsun insallah
sagolun kizlar,oglumu yüzme havuzuna getirmistim,kasla göz arasi soyunma kabininden caldilar,hemen telefonumu aradim ama calan kisi kapatmis,cok bi para yoktu 15 euro falan vardi,banka kartinida esim iptal ettirdi,telefon kartinida,polise gittik sikayette bulunduk,korktugum havuz icin kart almistik bedava girip cikiyoduk,o kartin üstünde evin adresi yaziyo,cantamda evin ve arabamin anahtari vardi ,kabus gibi bir gece gecirdim,sanki her an kapidan biri gelecek gibi,arabamida eltimlerin mahallesinde biraktim,nolur nolmaz diye,allahtan yedek anahtarimiz vardi,öyle kalakaldim sanki tecavüze ugramis gibi,eltim arabanin anahtarini getirdi olay yerine öyle gidebildim eve,bide. esim kizdi üstüne,iyice doldum,aglama krizine girdim,sonra beni öyle görünce pisman oldu ama isteee,böyle iste kizlar,moralim yokkkkkkkkkkkkk
Bende senin yerinde olsam çok korkardım . Cüzdan falan neyse de evin anahtarının da içinde olması kötü olmuş. Allah korumuş yine zor bir durum.İnşallah en kısa zamanda hırsızbulunur.Evin kilidini falan değiştirin mutlaka.