Eski dostlar hep beraber elele verelim

canım Allah kolaylık versin son haftalarındasın artık dediğin gibi herşey zor olacak yürümek yemek yemek uyumak:97: ama yavrunu hayırlısıyla sağlığıyla kucağına alınca unutacaksın bütün bu yaşadıklarını yani sen tecrübelisin aslında tecrübeli olanlar hep öyle diyor:26: inşallah bizler de o günlere erişebiliriz hayırlısıyla:16::16:

tafim yavrum sen nasilsin canim benim nasilgidiyor
bir sey sorucam yaa

esim gecen hafta belinden kortizon ignesi vurundu

ayin 29 undada pazartesi gunu boynundan vurunucak kortizonu
benim denemem de 15 gun sonra olacak acaba
iki sefer vurunacak daha vurunmayacak
kortizonun spermlere etkisi varmidir
bebek sakat dogarmi bebkte herhangi bir rahatsizliga sebeb olurmuki en yakin kim gidecekse dra sorabilirmi canim benim ayin 15. ne kadar ogrenmem lazim ögrenenler özelime msj atarsa sevinirim canim

selam kizlar:71:,nasilsiniz,arada girip okuyorum ,ama yazamiyorum,artik iyice agirlastim:6:,geri sayim basladi,havalarda sicak bunaltiyo insani,gece uykusu yok gibi bir sey,oturarak uyuyorum resmen arkama sagima soluma yastik koyarak,dualarinizi eksik etmeyin,hepinizi cok öptüm,:54:

Poticim allah kolaylık versin cnm ,son haftalar sıcaklar fena tabi...Ama o bebiş için dualarımız var ,sağlıcakla gelecek inş.

sarikalemlik canim hayirli haber le gel ins

potim atik geriyye sayim basladi ins saglicakla kucagina al canim

gida cim senin ticker dogrumu tikir tikir isliyor heee

sevsana haklisin bizde gobisleri surtelimde hamislik bulassin dimi yanee

kopisss topigimizin gulusun sey yawwwww cenen dusmesse gelen giden yokki

tirilaylom csnim senin hamislik nasil gediii

canom ayup edin gelem de yapam sana hasbam benim caninmi kaldi kizz :53:

valla gurbet ablacım sen yapmıştın tıcker ımı o günden beri hiç ellemedim.Dönüyo dolaşıyo doğruyu buluyo:)) tam 1 yıl oldu ben kk ya gireli..Artık tıcker ı değiştirme vakti geldi sanki..Hadi bana yeni bi tıcker yap da elin uğurlu gelsin inş...SAT 10 Ağustos 29 gün siklusum...

Son düzenleme:
tafim yavrum sen nasilsin canim benim nasilgidiyor
bir sey sorucam yaa

esim gecen hafta belinden kortizon ignesi vurundu

ayin 29 undada pazartesi gunu boynundan vurunucak kortizonu
benim denemem de 15 gun sonra olacak acaba
iki sefer vurunacak daha vurunmayacak
kortizonun spermlere etkisi varmidir
bebek sakat dogarmi bebkte herhangi bir rahatsizliga sebeb olurmuki en yakin kim gidecekse dra sorabilirmi canim benim ayin 15. ne kadar ogrenmem lazim ögrenenler özelime msj atarsa sevinirim canim

doktorlar derki sağlıksız spermin dölleme özelliği olmaz yani döllemeyi başarırsa o spermde sorun yoktur demektir canım o açıdan sıkıntın olmasın:34: sen içini ferah tut o açıdan yani ama işte insanın bir kere düşük hikayesi olunca herşeyden korkuyor anlayabiliyorum seni:59:
ben iyiyim çok şükür midem biraz garip önceki hamileliğimdeki iştahım yok onun dışında bir sıkıntı yok gibi görünüyor:nazar: bakalım cuma günü kalp atışı duymaya gideceğiz Allah kısmet ederse:26:

Poticim allah kolaylık versin cnm ,son haftalar sıcaklar fena tabi...Ama o bebiş için dualarımız var ,sağlıcakla gelecek inş.

valla gurbet ablacım sen yapmıştın tıcker ımı o günden beri hiç ellemedim.Dönüyo dolaşıyo doğruyu buluyo:)) tam 1 yıl oldu ben kk ya gireli..Artık tıcker ı değiştirme vakti geldi sanki..Hadi bana yeni bi tıcker yap da elin uğurlu gelsin inş...SAT 10 Ağustos 29 gün siklusum...
gule guel kullan canim benim yatim ozeline bak istersen

doktorlar derki sağlıksız spermin dölleme özelliği olmaz yani döllemeyi başarırsa o spermde sorun yoktur demektir canım o açıdan sıkıntın olmasın:34: sen içini ferah tut o açıdan yani ama işte insanın bir kere düşük hikayesi olunca herşeyden korkuyor anlayabiliyorum seni:59:
ben iyiyim çok şükür midem biraz garip önceki hamileliğimdeki iştahım yok onun dışında bir sıkıntı yok gibi görünüyor:nazar: bakalım cuma günü kalp atışı duymaya gideceğiz Allah kısmet ederse:26:
bir byabinda kocasi kullnamis bir hafta o siralada birliktelik olmus dr korkmayin birsey olmaz dyordu

günaydın kızlar
işe gelir gelmez size haber vereyim dedim.
dün hsg çektirdim.
çok çok çok canım yandı.
nette yazanlara bakmıştım canı çok yanan da vardı hiç acımadı diyende. bilmiyorum bende neden böyle oldu ama öldüm resmen. ağlayamadım da orda eve gidince ağladım acıdan. kanamam da oldu biraz ama önemli bişey değil.
ama çok şükür bitti gitti :)
doktora göstermedim bile sonucu aldım elime gittim hemen gözüm görmedi hiçbişey
raporda da şu yazıyor

uterin kaviteye kontrast madde dolumu tabiidir.
kontrast madde uterin kaviteden her iki tuba uterinaya veordan peritona geçmiştir. diyor

sanırım tüplerim açık :) ne dersiniz

günaydın kızlar
dün hsg çektirdim.
çok çok çok canım yandı.
nette yazanlara bakmıştım canı çok yanan da vardı hiç acımadı diyende. bilmiyorum bende neden böyle oldu ama öldüm resmen. ağlayamadım da orda eve gidince ağladım acıdan. kanamam da oldu biraz ama önemli bişey değil.
raporda da şu yazıyor

kontrast madde uterin kaviteden her iki tuba uterinaya veordan peritona geçmiştir. diyor

Hadi geçmiş olsun cnm.Sen de bnm gibi canı yananlardansın...Ben çektirdikten sonra ağrıdan bayılmıştım.
Neyse geçmiş bitmiş.ama okuduğuma göre olumlu şeyler yazıyo...Hadi hayırlısı...

Evvet başarmışım:))

Çok güzel oldu ..Teşekkür ederim...

Ya ne dicem arkadaşlar..Ben eskiden yumurtlama falan anlamazdım.Şimdi hissediyorum ben o dönemi..İsteklilik ateş falan bi yana,kasıklarım burkuluyor,yumurtalarım büyüdüğünü anlıyorum...
Gerçi doktor çatlama iğnesi falan verdiğinde anladım farkettim bu hissi,şimdi kullanmıyorum ama her ay aynı kasık ağrısını hissediyorum..acaba önceden dikkat etmemişmiydim diyorum,nasıl hissetmemişim bu burkulmaları...

günaydın kızlar
dün hsg çektirdim.
çok çok çok canım yandı.
raporda da şu yazıyor

neden türkce yazmazlarki ins iyidir acilmistir

ablacım nasıl yapıyorduk unuttum,nasıl değiştiricem şimdi:))
olmus canim

Evvet başarmışım:))

Çok güzel oldu ..Teşekkür ederim...

Ya ne dicem arkadaşlar..Ben eskiden yumurtlama falan anlamazdım.Şimdi hissediyorum ben o dönemi..İsteklilik ateş falan bi yana,kasıklarım burkuluyor,yumurtalarım büyüdüğünü anlıyorum...
Gerçi doktor çatlama iğnesi falan verdiğinde anladım farkettim bu hissi,şimdi kullanmıyorum ama her ay aynı kasık ağrısını hissediyorum..acaba önceden dikkat etmemişmiydim diyorum,nasıl hissetmemişim bu burkulmaları...
canim agriyla beraber zaten akintinda artiyor yumurtlamaya yakin yumurtanin beyazi gibi geliyor akinti bembeyaz tam yumurtlama gununde ise sarimtrak ve yapiskan bir sivi geliyor iste ogun bizim gunuz ismle basla hemen 9 ay sonra bebekkkkk

kizlar ben regl oldum 10 gun önce geldi ve planlar alt üst oldu
ictigim kürlerde folbul takviyelerde bosa gidecek neyse ekimde ben tekrar seye basliyim folik aside ocak itibariyle baslarim denemye zamn dedigin nedirki hemen gecer ins hayirla saglikla
o yuzden yilbasinda deneme karari aldim iyice bir icim temizlensin adet duzene girsin bekerim yeterki yeniden hamile kalayim sagllikli sekilde temeli yilbasinda atarim ins:64:

canim agriyla beraber zaten akintinda artiyor yumurtlamaya yakin yumurtanin beyazi gibi geliyor akinti bembeyaz tam yumurtlama gununde ise sarimtrak ve yapiskan bir sivi geliyor iste ogun bizim gunuz ismle basla hemen 9 ay sonra bebekkkkk

İşte eskiden hiç farketmezdim bu belirtileri ,şimdi tamam işte bugün diyebiliyorum.ama bnm regl den bi kaç gün sonra oluyor,14. güne kalmıyor bile:))

kizlar ben regl oldum 10 gun önce geldi ve planlar alt üst oldu
ictigim kürlerde folbul takviyelerde bosa gidecek neyse ekimde ben tekrar seye basliyim folik aside ocak itibariyle baslarim denemye zamn dedigin nedirki hemen gecer ins hayirla saglikla
o yuzden yilbasinda deneme karari aldim iyice bir icim temizlensin adet duzene girsin bekerim yeterki yeniden hamile kalayim sagllikli sekilde temeli yilbasinda atarim ins:64:

Belki de kullandığın kürler etki yaptı erken oldun.Ben bu yüzden korkuyorum kürlerden.Gerçi temizlediği doğru ama ne var ne yok silip süpürüyo herhalde. Aslında dediğin gibi bi kaç ay böyle rahmi temizlemekte fayda var sanki..

kimse uğramaz oldu :( herkez bayram tatiline mi gitti yoksam :)

ben burdayinnnnnn
:74:
İşte eskiden hiç farketmezdim bu belirtileri ,şimdi tamam işte bugün diyebiliyorum.ama bnm regl den bi kaç gün sonra oluyor,14. güne kalmıyor bile:))

Belki de kullandığın kürler etki yaptı erken oldun.Ben bu yüzden korkuyorum kürlerden.Gerçi temizlediği doğru ama ne var ne yok silip süpürüyo herhalde. Aslında dediğin gibi bi kaç ay böyle rahmi temizlemekte fayda var sanki..
canim valla iyi oluoyr bazen he ondan sonra duzene giriyorsun ben bebk kaybettim ya kurtaj olmadim ilacla dusuruldu o yuzden en son 11 milim di rahim buyuklugu onuda bir sonraki adetle atacagimi solediler dusukten sonr abu ikini adetim simdide cörek otu ve adacayi iciyom iyiece temizlensin bakalim duzene girerim herhalde
yani 14. gun catlayacak diye birsey yok yumurtanin hemen adetten sonrada yada bsindada catlayabilyr bak benim kine pazar catladi carsamda adet oldum:63:

merhaba kızlar bugün 25. günüm heyecanla bekliyorum hafta sonu adet olurum diye düşünüyorum...artık kafama takmıyorum neyse hayırlısı o olsun...............

selam sarıkalemlik
atlatmışsın rahim filmini canın biraz yanmış sanırım
inşallah çabucak hamiş olursun da unutursun acısını
benim günüme de 5 gün var...hepimizin hakkında hayırlı olanı versin rabbim

minik yapışıklıklar bebeğe engel oluyor, rahim filminde bu minik yapışıklıklar açılıyor ve bi çok kişi hamile kalıyor diye duymuştum gülüm
Mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sen de onlardan olursun inşallah
bu ay yumurtlamaya biraz daha fazla özen göster

Allahim bugece bütün dualarimizi kabul etsin insAllahh
hadin kizlar bu gece melekler musafahalasmaya gelecekler bizimle ne zamanki zikir dua esnasinda titreme geldi ürperdiniz degisik bir hal alsiniz bilinizki o zaman melek erin elleri degdi elinize bu halden sonra ne dua ederseniz kabul olur!........ unutmayin mutlaka, namaz kilmayanlarda tesbihata otursunlar....Eki Görüntüle 247463

Merhabalar dün ovulasyon testine göre çift çizgiyi yakaladım ve 14.günümdü inşallah hayırlısıyla tutar.
Bu ara işlerim yoğun ve canım çok sıkkındı son gün bugünü de çıkarırsam rahatlayacağım. Dinlenmeye çok ihtiyacım var.

Back
X