Eski dostlar hep beraber elele verelim

merhaba kızlar bugün 25. günüm heyecanla bekliyorum hafta sonu adet olurum diye düşünüyorum...artık kafama takmıyorum neyse hayırlısı o olsun...............

Hayırlısı cnm,bu mübarek gecede bol bol dua edelim,rabbim kabul eyler inş..Fazla düşünmemeye çalış.

selam sarıkalemlik
atlatmışsın rahim filmini canın biraz yanmış sanırım
inşallah çabucak hamiş olursun da unutursun acısını
benim günüme de 5 gün var...hepimizin hakkında hayırlı olanı versin rabbim

Hadi inş 2 bayram bir arada yaparsınız inş..

Allahim bugece bütün dualarimizi kabul etsin insAllahh
hadin kizlar bu gece melekler musafahalasmaya gelecekler bizimle ne zamanki zikir dua esnasinda titreme geldi ürperdiniz degisik bir hal alsiniz bilinizki o zaman melek erin elleri degdi elinize bu halden sonra ne dua ederseniz kabul olur!........ unutmayin mutlaka, namaz kilmayanlarda tesbihata otursunlar....Eki Görüntüle 247463

İnş gurbet ablacım dualarımız kabul olur,Rabbim hayırlısını versin.

Merhabalar dün ovulasyon testine göre çift çizgiyi yakaladım ve 14.günümdü inşallah hayırlısıyla tutar.
Bu ara işlerim yoğun ve canım çok sıkkındı son gün bugünü de çıkarırsam rahatlayacağım. Dinlenmeye çok ihtiyacım var.

İnş tutmuştur cnm..Bu gecenin hürmetine yüzümüz güler inş...

ne güzel bir gün bugün. hem cuma hem kadir gecesi.
hepinizin cuması ve kadir gecesi mubarek olsun. rabbim bebek isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin. doğumu bekleyenlere kolay doğumlar nasip etsin. sağlıklı hayırlı bebeler versin inşaallah. bu gece çok dua edelim kalpten isteyelim. bir de birbirimize dua edelim. insanın başkası için yaptığı dua daha makbulmüş.

Merhabalar dün ovulasyon testine göre çift çizgiyi yakaladım ve 14.günümdü inşallah hayırlısıyla tutar.
Bu ara işlerim yoğun ve canım çok sıkkındı son gün bugünü de çıkarırsam rahatlayacağım. Dinlenmeye çok ihtiyacım var.

Ins tutar bebisin yola cikar guzelim

Selam kızlar.. geç te olsa kadir gecenizi kutlamak isterim..
dün dünyaya küstüm..
Dedem perşembe akşamı 22,00 sularında vefat etti.. dün de toprağa verildi.. dünyam alt üst oldu.. çünkü yola çıksam bile cenazesine yetişemezdim...
içim içimi yedi ama elden gelen birşey yoktu..
sonunda hepimizin gideceği yer.. ama ... kendi canın olunca için yanıyor.. bir yandan diyorum çektiği çileden kurtuldu.. yatalak gibiydi evin içinde bastonla zar zor tuvalete anca gidebiliyordu..
bir yandan da torununu sevmek istiyordu.. yaza gelicem dedim.. kışı çıkarmam ben kızım dedi.. ama bukadar da yakın zamanda gözlerini kapatacağını hiç aklıma gelmedi.. daha 2 hafta önce yanındaydım çünkü..
neyse moral bozmak istemiyorum..
şimdiden de bayramınızı kutlamak istiyorum belli bir süre nete girmem herhalde.. hem kendimi toparlayım.. hem belkide ankara dışına çıkarız eşimle kafa dağıtmak için...

hepinizi çok seviyorum.. Rabbim bebek isteyen herkesin dualarını kabul etsin bu güzel günlerde..

potim senin günler de az kalmış... Rabbim bir avazda doğurmanı nasip etsin.. bekleyiş günlerin geldi..

Inna lillahi ve inna ileyhi raciuyn.....basin sagolsun allah sizlere omur versinnn
dün dünyaya küstüm..
Dedem perşembe akşamı 22,00 sularında vefat etti.. dün de toprağa verildi.. dünyam alt üst oldu.. çünkü yola çıksam bile cenazesine yetişemezdim...
sonunda hepimizin gideceği yer.. ama ... kendi canın olunca için yanıyor.. bir yandan diyorum çektiği çileden kurtuldu.. yatalak gibiydi evin içinde bastonla zar zor tuvalete anca gidebiliyordu..
bir yandan da torununu sevmek istiyordu.. yaza gelicem dedim.. kışı çıkarmam ben kızım dedi.. ama bukadar da yakın zamanda gözlerini kapatacağını hiç aklıma gelmedi.. daha 2 hafta önce yanındaydım çünkü..
şimdiden de bayramınızı kutlamak istiyorum belli bir süre nete girmem herhalde.. hem kendimi toparlayım.. hem belkide ankara dışına çıkarız eşimle kafa dağıtmak için...

hepinizi çok seviyorum.. Rabbim bebek isteyen herkesin dualarını kabul etsin bu güzel günlerde..

potim senin günler de az kalmış... Rabbim bir avazda doğurmanı nasip etsin.. bekleyiş günlerin geldi..

dün dünyaya küstüm..

canım başın sağolsun bende dedem vefat edince bende
çok üzülmüştüm hala rüyalarımda görüyorum...ne güzel bak çok mübarek bi günde vefat etmiş meaknı cennet olsun....

kızlar dün gece kırmızlar geldi benim bugünde çok agrım var....eşimle konuştum bi ay daha bekleyelim yine olmazsa sperm tahlili vereyim dedi....daha önce ben muayene oldum hormonlarım normal çıktı..ultrasonlada bakıldı hersey normal görünüyor dedi dr...bu ay o kadar kafama takmıyorum...bu ay çalışmalarda tam yumurtlama gününde yapmıştık yinede olmadıysa rabbimin vardır bi bildiği deyip iiçimi ferahlatıyorummm...
artık sizden bekliyorum güzel haberleri...

Kizlar bes yildir ilk defa bu sekilde adet oldum ins hayra alamettir...3 gun damla damla kanamam oldu bende 3 . Gun adacayi geldi aklima söktürsün diye icmeye basladim. Sular seller gibi simdi parcalarda dusuyor kan pihtilari ben bu sekil adet gormeyi unutmusum korkmadim desem yalan olur. Aliskin degilim bu sekilde hem wc ye oturunca gidiyor hem gunde 4-5 sefer ped degisiyom bebegi kaybettikten sonraki reglim de az olmustu bu ikinci olacak on gun erken geldi... Adacayini birakicam yeter sokulecegi kadar sokuldu..

Son düzenleme:
kızlar sağolsun..
hayat devam ediyor..
canım sıkkın..
evde yalnızım..
eşim binanın bahçesine okey.. batak falan neyim oynamaya indi.. 2den önce gelmicek gibi..
ben memleketteyken 2 kez inmiş..
ben geldim 2 hafta oluyor 2 hafta içinde de 3. gidişi..
alışkanlık haline getirmesinden korkuyorum..
arkadaşı var uyuzun teki.. ailesi hoşuma gitmemesine rağmen kışın onlara gidiyorduk sırf oynamak için (hani eşimle olayım diye bende..)
ama aile aile değil ki.. adam laylilaylom.. karısının gözü dışarılarda.. böyle bir aileyle fazla haşır neşir olmak istemediğimi eşime belirttim ayağımı kestim ordan.. sırf hani kahveye falan gitmesinden korktuğum için
ki şimdiye kdr hiç kahveye gitmemiş eşim..
1-2 kez daha böyle yaparsa en kötü ihtimal polise ihbar ederim bahçeden ses geliyor rahatsız oluyorum diye.. herhalde odun değiller daha toplanmazlar..
neysecime.. ben oklavamı alayım da.. artık nezaman gelirse.. döver miyim sövermiyim Allah kerim..
iyi geceler

koprimmm
başın sağ olsun canım benin Allah size, meleğine uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin.

Kızlarrr hepinizin Bayramı Mübarek olsun şimdiden
Hepinizi çok çok çok öpüyormmm

Her SaniyeyLe AzaLan bir ÖmrüN AksiNe Her NefesLe Artan ßir İmana Sahip OLabiLMeMiz DuasıyLa..

HayıRLı ßayramLar !..:124:

Canım arkadaslarım
oncelıkle sunu belırteyım hepınız cok özledim..
Nıce hayırlı bayramlar gorelım ınsallah sevdıklerımızle...

Ramazan ayının bıtmesı ıcımde burukluk yarattı. Hiç gitmesin istedim. Ramazanın bereketi huzuru çok çok baska ruhumu bedenımden daha rahat bır yerdeymıs gıbı hıssetım, uhrevı bır huzur duydum 11 ayın sultanından..
ınsallah onumuzdekı sene de erişiriz.
Umarım o da bızlerden memnun gıtmıstır..

Yumurtlama haftamdayım..
Bayram bıtımınde spermıuogram verıcez cok merak edıyorum sonucu

ama nedense üstelemek istemiyorum bebek için bu ay.. Gecen aydan daha cok ıstemıyorum onu .. Ruha halım boyle
gorumcemı goruyorum da
çalışmadıgı halde yorgun mahfolms bırdurumda..
Ben işimden ayrılamam.. Hem maddi hem manevi olarak bu olmaz.
Biliyosunuz ev oduyoruz.. ödemesem bile ev tipi bi kadın degılım:(

eşittir bu denlı bır tempoya hazırmıyım bilmiyorum
akışına bıraktım
bu ayki hissiyatım bu
bellı de olmuyo bakalım onumuxdekı ay ne hıseedecem :)
oynak medi oldum ben

selam kızlar.. Geç te olsa kadir gecenizi kutlamak isterim..
Dün dünyaya küstüm..
Dedem perşembe akşamı 22,00 sularında vefat etti.. Dün de toprağa verildi.. Dünyam alt üst oldu.. çünkü yola çıksam bile cenazesine yetişemezdim...
Içim içimi yedi ama elden gelen birşey yoktu..
Sonunda hepimizin gideceği yer.. Ama ... Kendi canın olunca için yanıyor.. Bir yandan diyorum çektiği çileden kurtuldu.. Yatalak gibiydi evin içinde bastonla zar zor tuvalete anca gidebiliyordu..
Bir yandan da torununu sevmek istiyordu.. Yaza gelicem dedim.. Kışı çıkarmam ben kızım dedi.. Ama bukadar da yakın zamanda gözlerini kapatacağını hiç aklıma gelmedi.. Daha 2 hafta önce yanındaydım çünkü..
Neyse moral bozmak istemiyorum..
şimdiden de bayramınızı kutlamak istiyorum belli bir süre nete girmem herhalde.. Hem kendimi toparlayım.. Hem belkide ankara dışına çıkarız eşimle kafa dağıtmak için...

Hepinizi çok seviyorum.. Rabbim bebek isteyen herkesin dualarını kabul etsin bu güzel günlerde..

Potim senin günler de az kalmış... Rabbim bir avazda doğurmanı nasip etsin.. Bekleyiş günlerin geldi..

basın sagolsun koprinacım
dede sevgisi de çok baska oluyo :(
mekanı cennet olsun ınsallah

Back
X