Eski dostlar hep beraber elele verelim

hanımlar merhabalar bugün kontrolüm vardı bebişim bacaklarını açma gereğini duymadığı için (çok namuslu kuzum :1:)cinsiyetini öğrenemedim. Doktorum önce kız sonra erkek de olabilir dedi zaten ikisinden biri olacak :)
Sağlığı iyi olsun yeterki önemli değil ne yapalım şubatta öğreniriz artık.

masallahhhh canim:nazar:saglikli olsunda canim en önemlisi o,

eşimin işi nedeyliyle yaza kadar korunma kararı almıştık ama dün akşam bi kaza oldu :18:
şimdi ben neredyse iki senedir uğraşırken olmayan bebe bu tek sefer kazada olurasa çok gülerim
eltimede o kadar laf söledim nasıl kaza olur anladım şimdi :1::1:

eşimin işi nedeyliyle yaza kadar korunma kararı almıştık ama dün akşam bi kaza oldu :18:
şimdi ben neredyse iki senedir uğraşırken olmayan bebe bu tek sefer kazada olurasa çok gülerim

olur olur bal gibi olurrrr :8:insallah olmustur:34:

Son düzenleme:
gunaydın kızlar benım kahverengıler hafıften gelıyo kan vermıstım sabah her ıhıtmale karsı ..

bu arada athenanın fik fik diye sarkısı varmıs bakın dınleyın tam bana gore :)
Athena - Fik Fik - YouTube
tatlim insallah guzelimmm bnnmmmmmmm hadi hayirli habeler ver bizee

olurmu olur kiz yumurtlama bgunundemiydin giiiiii

bu ay ben sadece iki gun adet oldum kizlarrrrr buna ne dersiniz bakalimmmm haftya carsamba drdan randevu aldim kistmi bebekmi belli olacakkkk:)))))

Reglim iki gun surdu bitti ben bu isten bir mok anlamadim yaaaaaa:((((( icerde neler oliy yorumlarsaniz sevinirim iki ped degistim ikincidide kirlenmedi bile????????? Kafamda soru isaretleri var neden bole oldu?

Reglim iki gun surdu bitti ben bu isten bir mok anlamadim yaaaaaa:((((( icerde neler oliy yorumlarsaniz sevinirim iki ped degistim ikincidide kirlenmedi bile????????? Kafamda soru isaretleri var neden bole oldu?

canım benim de hamile kalmadan önceki iki üç ay reglim düzensizleşmişti iki gün kahverengi lekeler gibi geliyordu iki üç gün sonra da birden reglim geliyordu.
Anormal bir şey olduğunu zannetmiyorum endişelenme canım kist olunca hiç kanama olmuyor diye duymuştum. Senin iki gün gelmiş neticede tabi en iyi doktorun bilir.
Biz hayra yoralım hayırlı bir haber alalım inşallah bebiş geleceğini haber veriyordur:emir_bebek:

Back
X