Eski dostlar hep beraber elele verelim

yooo o programı izlemedim nette yemek tariflerine bakarken gördüm :56::56:
seninde cuman mubarek olsun canım
menü olarak mutlafa bişeyler düşünmüşsündür birazını bir gün önceden yaparsın yetişitirirsin merak etme olmadı hep beraber yaparsınız kuzenler öle boş boş durmaz misafir gibi :34:

heh soksam gelini sokarım herhalde mutfağa :)
dayımın iki oğlu geliyor biri evli çocukları yok,
ama eşim yardımcı olur.. allahtan kenarda oturan tiplerden değil, mutfak işinde çok yardımcı olur misafir geldiği zaman..
çok güzel güneş var bugün.. emreyi güneşlendiriyorum... gözleri kapalı bakamıyor ışığa :1:
ague ague diyip duruyor ne demekse :1:

avrupadaki köpekleri bi görsen varya aklin hayalin sasar,o kadar rahatlarki,kesinlikle disarda bakamazsin evde bakiyolar,her iki almandan birinin ya kedisi yada köpegi var,cok severim hayvanlari ,benimde köpegim vardi tr deyken ,cok severdim onu,bahcemiz vardi kocaman,dayanamazdim kisin eve alirdim hemen sobanin yanina kivrilirdi:43:hastalandi ve öldü canim benim:43:

bizim buralarda köpeğin kulubesi varsa ayrıcalık valla :1::1:
benimde çocukken vardı adıda keti ydi benimkide ölmüştü günlerce ağlamıştım hatırlıyorum
çok güzel hayvan beslemek ama bir okadar da zor şimdi ceren okuldan geldi nasıl ağlıyo benimle oyna diye o bile sevildiğini anlıyo garibim

ay bu ara en buyuk sevincimi paylaşmadım :))))

eşim sigarayı 2gundur bıraktı inş başlamaz

slm kızlar bi müddet bazı sıkıntılarımdan dolayı gelemedim buraya...bazı problemlerim oldu 2 aydır antideprasan kullanmaya basladım ve spora basladım sanırım antidepresanın verdiği rahatlıkla 20 aydır beklediğim bebek fikrini bu ay aklımdan çıkarmışken adetim 1 gün gecikti ama mide bulantısı olunca süphelendim idrar testi yapım pozitif çıktı aksamda kanda baktırdık degerim 65 çıktı...sizce nasıl bu deger dr a sordum normal dedi geç döllenme olmuştur dedi...hamileyimmmm...çok mutluyum...hoşgeldin miniğim...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

slm kızlar bi müddet bazı sıkıntılarımdan dolayı gelemedim buraya...bazı problemlerim oldu 2 aydır antideprasan kullanmaya basladım ve spora basladım sanırım antidepresanın verdiği rahatlıkla 20 aydır beklediğim bebek fikrini bu ay aklımdan çıkarmışken adetim 1 gün gecikti ama mide bulantısı olunca süphelendim idrar testi yapım pozitif çıktı aksamda kanda baktırdık degerim 65 çıktı...sizce nasıl bu deger dr a sordum normal dedi geç döllenme olmuştur dedi...hamileyimmmm...çok mutluyum...hoşgeldin miniğim...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun canım.. bebişin sana sımsıkı tutunsun geri kalan 8 ay boyunca hep seninle olsun.. :)) sizin için hayırlı bir evlat olsun inş.

oyle bir gidisin bvardiki zaten hamile gelcegim der gibi cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:nazar:

tesekkürler gurbet güzeli....haklısın biraz sıkıntılarım oldu dünyadan elimi ayagımı çekmiştim sonra anideprasana basladım kendimi toparladım spora baslamıştım hatta bebek fikri bile aklımda yoktu derken bebiş süpriz yaptı...darısı tüm bekleyenlerin basına....

canım nerelerdesın demıssın , valla bu ara yıne kafam atık sınırlerım bozuk ısyerıyle ılgılı. ruhsal çöküntüye gırmek uzereyım zaten yeterınce sorunum var bıde ısyerını kaldıramıyorum işimi sevıyorum ama hep mucadele ıste gucum yok bu sıralar .. ota boka aglayasım gelıyo

canım nerelerdesın demıssın , valla bu ara yıne kafam atık sınırlerım bozuk ısyerıyle ılgılı. ruhsal çöküntüye gırmek uzereyım zaten yeterınce sorunum var bıde ısyerını kaldıramıyorum işimi sevıyorum ama hep mucadele ıste gucum yok bu sıralar .. ota boka aglayasım gelıyo

bi kacamak yapsaniz esinle birlikte,,bir kac gün bi yerlere gitseniz yada yalniz gitsen ,degisiklik olurdu belki,baya yiprandin sende hem bedenen hemde ruhen,insallah düzelir canim her sey,her sey olacagina variyo nihayetinde üzüldügünle kaliyosun akisina birak bence.

tebrik ederim canim,rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah:nazar:

tesekkürler gurbet güzeli....haklısın biraz sıkıntılarım oldu dünyadan elimi ayagımı çekmiştim sonra anideprasana basladım kendimi toparladım spora baslamıştım hatta bebek fikri bile aklımda yoktu derken bebiş süpriz yaptı...darısı tüm bekleyenlerin basına....

hayırlı olsun inşallah.. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Ayyyy cok sevindim canim :52::nazar:
Hayirli ugurlu olsun insallah Allah kucagina saglikla alabilmeni de nasip etsin :16:

taf ve akıllıbıdık tsk ederim :54::54::54: Allah cümlemizin yavrusunu annelerine bağıslasın tüm bebek yolu gözleyenlerin yüzünü güldürsün..tam 20 ay bekledim bebişimi kısmet şimdiyeymiş çok şükür...bugün yine kanda baktırdım b hcg degerine 4+1 iken 65 di 4+4 iken bugün 300 olmuş çok şükür....:

taf ve akıllıbıdık tsk ederim :54::54::54: Allah cümlemizin yavrusunu annelerine bağıslasın tüm bebek yolu gözleyenlerin yüzünü güldürsün..tam 20 ay bekledim bebişimi kısmet şimdiyeymiş çok şükür...bugün yine kanda baktırdım b hcg degerine 4+1 iken 65 di 4+4 iken bugün 300 olmuş çok şükür....:

gözün aydın canım rabbim kucağınada nasip etsin :nazar::nazar:

Back
X