- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 652
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.621
Kızlarrr çooooooooook mutluyum....
KEsemizi gördükkkk....Önce karından ultrasona aldı görünmedi,yüreğim ağzıma geldi..Sonra alttan baktı ve keseyi gördük..Erken olduğu için normal dedi. 5 haftalıkmışım,inanamıyorum..Doktorda çıkınca boşaldım gözyaşlarım sel gibi aktı..
Allahım ne büyük dualarımızı kabul etti, bu kulunu da müjdeledi..Artık duam bu anı bekleyen diğer arkadaşlarım için..
pınarcım tebrik ederim çok sevindim Allah (c.c) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun bu topikte doğurmayan kalmayacak.
Eski dostlarım gelelim benim haberime canım oğlumu 11 temmuzda normal doğumla kucağıma aldım. İsmini Emir Alp koyduk. O kadar hızlı oldu ki her şey 10 temmuz akşamı yürüyüşe gitmiştim. Geldik yarım saat sonra pembemsi akıntı gelmeye başladı ve sancılarım başladı. Gece 02.30 gibi dayanamayıp hastaneye gittik. Kontrolden sonra eve döneceğimi düşünürken doktor 8 cm açıklığım olduğunu ve doğumun başladığını söyledi saat 05.00 de bebeğimi kucağıma aldım.Her şey o kadar hızlı oldu ki doktorum antreman yapacağız diye ıkınma hareketini gösterirken oğluşum 3.ıkınmada kayarak çıktı nasıl oldu anlamadım