Eski dostlar hep beraber elele verelim

merhaba arkadaşlar hayırlı ramazanlar olsun hepimize
Erce ablacım inş yakında gelecek bebişin vakti zamanı değilmiş demekki.

anammm nefesimi tuutm okurken
Rabbim bize bağışlasın organik mucizemizi :nazar::nazar::nazar::nazar:
Craftym valla bu bebik oynatacak bizi galiba.

offf pinarrrr kalbim ağzımda okudum he.. maşallah size. :) doktor kerata demiş... erkek mi olacak ne :) içine mi doğmuş acaba..
inş sağlıkla kavuşursun miniğine canım, dualarım seninle

Kerate deyince ben de erkek mi acaba diye düşündüm ama geçen test yaptılar .Başımdan tuz dökmüşler ilk ağzımı ellemişim kız olacak dediler.Bide alyans döndürdüler yuvarlak çizdi kız dediler.Çin takvimi de kız diyo.Etrafımdaki herkes kız diyo.Bi ben erkek diyorum merak etmeye başladım valla.

pınarcım tebrik ederim çok sevindim Allah (c.c) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun bu topikte doğurmayan kalmayacak.

Eski dostlarım gelelim benim haberime canım oğlumu 11 temmuzda normal doğumla kucağıma aldım. İsmini Emir Alp koyduk. O kadar hızlı oldu ki her şey 10 temmuz akşamı yürüyüşe gitmiştim. Geldik yarım saat sonra pembemsi akıntı gelmeye başladı ve sancılarım başladı. Gece 02.30 gibi dayanamayıp hastaneye gittik. Kontrolden sonra eve döneceğimi düşünürken doktor 8 cm açıklığım olduğunu ve doğumun başladığını söyledi saat 05.00 de bebeğimi kucağıma aldım.Her şey o kadar hızlı oldu ki doktorum antreman yapacağız diye ıkınma hareketini gösterirken oğluşum 3.ıkınmada kayarak çıktı nasıl oldu anlamadım:53:Canım oğlum, bitanem balım artık kollarımda Allah (c.c) hepinize bu güzel mutluluğu nasip eder inşallah.
Eylülcüm çok güzel bir doğum hikayesi bu,Allah bize de nasip eder inşallah,tebrik ederim bebeğini sağlıkla büyüt inşallah..:nazar:
Koprinam dün yazdıklarım gitmiş..

Dün dokotra gittik eşimle ama içimde hep bi korku.
Aldı bizi ultrasona , sordu bulantın varmı diye yok hiç bi şikayetim dedim. ekrenda kese göründü ama bebek görünmedi.doktorun yüzü düştü eşimi dışarı aldı.
Alttan ultrasona geçti.Çok şükür gördük bebişi kalp atışını..Eşim göremedi tabi.
Ama soğuk ter attık hepimiz.Doktor da 'korkuttu bizi kerata' dedi. Normalde görmemiz lazımdı bu hafta deyince doktor elimiz ayağımız titredi.
Ben 7. haftayı bitirdik sanıyordum ama 6. haftayı bitirmişiz.
Keseyi görmeye gittiğimizde de aynı şey olmuştu şimdiden parmağında oynatıyo bizi .

Ama bi korku oldu yine bende gelişiminde bi sorun yoktur inş. çok sık kontrole çağırıyo doktor. 10 gün sonra tekrar gel dedi.

Tiroıd, kan, torch vb testler istedi.
Şu 3 ayı kazasız belasız atlatırız inş.
pınarcım çok sevindim heyecanını ve korkunu tahmin ediyorum,gebelik uzun bir süreç ve heyecanlı anları çok..ilk 3 ayla bitmiyor inan,mümkün olduğunca her zaman pozitif düşünmeye çalış ve stresten uzak dur,kendini de çok yorma bu güzel anların tadını çıkar,Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah..:nazar:
kızalr naber
ıyı gordum sızı
sze bısey sorcam benden üç gündür günde bir damla leke gibi kan glıyor
sonra bıdaha bısey gemıyor
son adetım 13 temmuzdu yumurtlamada oluyom suan sanırım
selam medicim nasılsın?yumurtlama döneminde lekelenme olabiliyor diye biliyorum,bu zamanları değerlendir derim:)

Eylülcüm çok güzel bir doğum hikayesi bu,Allah bize de nasip eder inşallah,tebrik ederim bebeğini sağlıkla büyüt inşallah..:nazar:

pınarcım çok sevindim heyecanını ve korkunu tahmin ediyorum,gebelik uzun bir süreç ve heyecanlı anları çok..ilk 3 ayla bitmiyor inan,mümkün olduğunca her zaman pozitif düşünmeye çalış ve stresten uzak dur,kendini de çok yorma bu güzel anların tadını çıkar,Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah..:nazar:

selam medicim nasılsın?yumurtlama döneminde lekelenme olabiliyor diye biliyorum,bu zamanları değerlendir derim:)

dün soğan kürüne başladım ama ondan once de vardı..
bugun sag tarafım agrıyo
bıde calıstıgım yerde oyle bunaldım kı sıcaktan klıma yok vantılator yok.. kollarımıneklemlerı pişti kötüyüm

bugun sag tarafım agrıyo
bıde calıstıgım yerde oyle bunaldım kı sıcaktan klıma yok vantılator yok.. kollarımıneklemlerı pişti kötüyüm

aa o zaman soğan kürünün de etkisi olabilir,ya da sağdan yumurtluyorsun,ay klimasız dayanmak çok zor benim her yerimden ateş çıkıyor valla,Allah kolaylık versin canım..

kızalr naber
ıyı gordum sızı
sze bısey sorcam benden üç gündür günde bir damla leke gibi kan glıyor
sonra bıdaha bısey gemıyor
son adetım 13 temmuzdu yumurtlamada oluyom suan sanırım
bakalım görelim medim.. Rabbim gönlüne göre versin
Kerate deyince ben de erkek mi acaba diye düşündüm ama geçen test yaptılar .Başımdan tuz dökmüşler ilk ağzımı ellemişim kız olacak dediler.Bide alyans döndürdüler yuvarlak çizdi kız dediler.Çin takvimi de kız diyo.Etrafımdaki herkes kız diyo.Bi ben erkek diyorum merak etmeye başladım valla.
hayırlısı olsun kuzum :) biz de hep kız dedik, istedik. .çevremiz hep kız dedi.. ben içten içe hep erkek düşündüm nedense..
ki doktor pipiyi göstermesine rağmen (çok netti) eşim yanılma payı nekadardır diye sordu kadına :)
tabi şimdi baba oğul birbirine hastalar
bugun sag tarafım agrıyo

canım ya yumurtlama sırasında başlamasaydın soğana.. olur da gebelik durumu varsa soğan kötü etkiler... yine de sen bilirsin.. bana göre kür fln yapacaksan yumurtlamadan önce yap.. ya da o ay gebelik planları yapma.. sonraki ay şansını dene..

Cnm haklısın pozitif olucam diye söz vermiştim kendime ama malesef yapamıyorum.Benim etrafımda sorunlu gebelikler,anomali doğumlar çok olduğundan belki de.Rabbim hakkımda hayırlısını versin.

hayırlısı olsun kuzum :) biz de hep kız dedik, istedik. .çevremiz hep kız dedi.. ben içten içe hep erkek düşündüm nedense..
ki doktor pipiyi göstermesine rağmen (çok netti) eşim yanılma payı nekadardır diye sordu kadına :)
tabi şimdi baba oğul birbirine hastalar

ben de hep erkek geçiriyorum içimden ama insanlar kızkız deyince ben de biraz kıza heveslendim galiba..İnan hiç farketmez yeter ki sağlıklı olsun.

gida_pinar canım çokkkk sevindimm çok mutlu oldum allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnn :54::54::54::54::54:

eylül sağlıkla buyut canım bebişini seni ve bebişini kocaman öpüyorum:54:

medimmm tüm dualarım seninle canım allahım sana hayırlı sağlıklı bir iki üç evlat nasip etsin kuzummmmmmm:48:

gida_pinar canım çokkkk sevindimm çok mutlu oldum allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnn :54::54::54::54::54:

eylül sağlıkla buyut canım bebişini seni ve bebişini kocaman öpüyorum:54:

medimmm tüm dualarım seninle canım allahım sana hayırlı sağlıklı bir iki üç evlat nasip etsin kuzummmmmmm:48:

canom teşekkür ederim cnm..Siz nasılsınız bebeğinle maşallah büyümüş..

Kızlar herkese merhaba....
Gerçi kimsecikler yok ama..Ben yine de kopamıyorum bu topicten..

Dün kontrolüm vardı maşallah büyümüş mercimeğim.
Geç döllenme olmuş 1 hafta geriden geliyorum ..Doğum tarihimizde değişti, 1 hafta ertelendi.18 mart normal tarihim.

1 ay sonra gidicm 2 li test için o zaman cinsiyeti de söylerim dedi doktor..Şimdiden heyecanlanmaya başladım.

[ı][sıze=2]pınarcım tebrik ederim çok sevindim allah (c.c) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun bu topikte doğurmayan kalmayacak.

eski dostlarım gelelim benim haberime canım oğlumu 11 temmuzda normal doğumla kucağıma aldım. Ismini emir alp koyduk. O kadar hızlı oldu ki her şey 10 temmuz akşamı yürüyüşe gitmiştim. Geldik yarım saat sonra pembemsi akıntı gelmeye başladı ve sancılarım başladı. Gece 02.30 gibi dayanamayıp hastaneye gittik. Kontrolden sonra eve döneceğimi düşünürken doktor 8 cm açıklığım olduğunu ve doğumun başladığını söyledi saat 05.00 de bebeğimi kucağıma aldım.her şey o kadar hızlı oldu ki doktorum antreman yapacağız diye ıkınma hareketini gösterirken oğluşum 3.ıkınmada kayarak çıktı nasıl oldu anlamadım:53:canım oğlum, bitanem balım artık kollarımda allah (c.c) hepinize bu güzel mutluluğu nasip eder inşallah. [/sıze]
[/ı]
masallah sıze ne kolay dogum olmus ya saglıcakla buyut guzelım yavrunu ne guzel hep ıstedım ole dogum yapayım ama nasıl olmadı:(
kızlarrr çooooooooook mutluyum....

Kesemizi gördükkkk....önce karından ultrasona aldı görünmedi,yüreğim ağzıma geldi..sonra alttan baktı ve keseyi gördük..erken olduğu için normal dedi. 5 haftalıkmışım,inanamıyorum..doktorda çıkınca boşaldım gözyaşlarım sel gibi aktı..

Allahım ne büyük dualarımızı kabul etti, bu kulunu da müjdeledi..artık duam bu anı bekleyen diğer arkadaşlarım için..
cnm yaa cok cok sevındım yaaaaaa ızın donusu ıyı moral oldun heee
kızlar işte 2 senedir beklediğim an geldi ve buraya doyasıya yazabilirim..inanın sevincimi ilk sizinle paylaşıyorum..biraz önce doktordan geldim..

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeee..........

Kan testim çarşamba günü 140çıktı.. Bugün tekrar idrar testi yaptı doktor.rahim duvarı kalınlaşmış hamilesin dedi....
Ama kese görünmedi inş çarşamba günü görücezz.....

Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın...gurbet abla senin de müjdeni, bekliyorummm..

Benimle kalbi çarpan dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum....
anlatılmaz bu duygu yasanır ıste budurrrrr
kızlar herkese merhaba....
Gerçi kimsecikler yok ama..ben yine de kopamıyorum bu topicten..

Dün kontrolüm vardı maşallah büyümüş mercimeğim.
Geç döllenme olmuş 1 hafta geriden geliyorum ..doğum tarihimizde değişti, 1 hafta ertelendi.18 mart normal tarihim.

1 ay sonra gidicm 2 li test için o zaman cinsiyeti de söylerim dedi doktor..şimdiden heyecanlanmaya başladım.

allahım tamamına erdırsın guzelım

MEdicim hayırlısıyla senin de güzel haberini alıcaz.NEler yapıyosun .Doktor kontrolüne devam ediyor musun?

Slm kızlar ben tatılden dondum berbat gectı sızde ne var ne yok herkes umarım ıyıdırrr

Gurbet abla neden kötü geçti tatilin hayırdır.

Arkadaşlar bu arad moralim çooook bozuk..Hem faranjıt oldum hem idrar yolu enfeksiyonu..Hamilelikte başa gelecek en kötü şeymiş enfeksiyon sağolsun beni buldu.
Doktor antibiyotik lagropen ve buscopan verdi.

Çok korktum ilk gün içmedim ama ağrılarım devam edince aldım mecbur ilaçları..Çok korkuyorum bebeğim etkilenecek diye.500 mg günde 3 defa içiliyo.NEtten baktım içmezsem daha kötüymüş enfeksiyon zeka geriliği yapabiliyomuş.Gerçi antibiyotik te çok masum değil.

Offf çok stress oldum..Dua etmekten başka bişey yapamam..İnş sağlıklı bir bebeğim olur.

MEdicim hayırlısıyla senin de güzel haberini alıcaz.NEler yapıyosun .Doktor kontrolüne devam ediyor musun?

Gurbet abla neden kötü geçti tatilin hayırdır.

Arkadaşlar bu arad moralim çooook bozuk..Hem faranjıt oldum hem idrar yolu enfeksiyonu..Hamilelikte başa gelecek en kötü şeymiş enfeksiyon sağolsun beni buldu.
Doktor antibiyotik lagropen ve buscopan verdi.

Çok korktum ilk gün içmedim ama ağrılarım devam edince aldım mecbur ilaçları..Çok korkuyorum bebeğim etkilenecek diye.500 mg günde 3 defa içiliyo.NEtten baktım içmezsem daha kötüymüş enfeksiyon zeka geriliği yapabiliyomuş.Gerçi antibiyotik te çok masum değil.

Offf çok stress oldum..Dua etmekten başka bişey yapamam..İnş sağlıklı bir bebeğim olur.

hemen bir macro marlet buluosun
orda creamberyy suyu var 2 çeşit biri kutuda biri camda
cam olanı alıppp günde 1-2 bardak içiosun süper geliomuş enfeksiyona benim Baha önermişti içtim ben hep

hemen bir macro marlet buluosun
orda creamberyy suyu var 2 çeşit biri kutuda biri camda
cam olanı alıppp günde 1-2 bardak içiosun süper geliomuş enfeksiyona benim Baha önermişti içtim ben hep

cnm tekirdağ da macro market yok ama ist e gittiğimde haftasonu alırım. Ya da netten bakayım belki gelir.
Teşekkür ederim craftycim.
Çok korktum antibiyotik kullanıyorum diye ama başka çare yok.Dua ile Rabbim korur bebeğimi inş.

cnm tekirdağ da macro market yok ama ist e gittiğimde haftasonu alırım. Ya da netten bakayım belki gelir.
Teşekkür ederim craftycim.
Çok korktum antibiyotik kullanıyorum diye ama başka çare yok.Dua ile Rabbim korur bebeğimi inş.

ben nil de 4-5 kutu augmentin 2 jutu da lrgopen içtim diş yüzünden
telaşlanma bişi olmaz

Gidacim cnm basimiza gelmeyen kalmadi
Artik esim tamamen ailesine yoneldi ya onlari hic birsyden mahrum birakmak istemiyor
Kardesi hapse gurdi icerde ona bakiyor avukatlar tuttu en iyisinden
Karisi disarda ona bakiyor
Babasi vefat etti anadina bakiyor hos oncedende bakardida bagkur ayliklari var duskun degiller
Bacisinin kizi astimmis ona bakmak istiyor
Ben alisverise gidelim deyince az alalim gitmeyelim idare edelim diyor ya
Bana cok degistigimi soluyor eskiden herseye ebet derdim sesimi cikarmazdim
Simdi soleyince degistin sen diyor inan cekemiyotim artik ya 14 senedir dikili tasim yok ya
Allahim selamete cikar ya bunaldim artik

Slm kızlar,

Bi kendimden haber verip çıkıcam. Oğlumun kısacık uyku aralarından birindeyiz zira:)

9.5 ayı bitirdik çok şükür..Sağolsun bende doğum yapmış kadın hali bırakmadı. O kadar hareketli ki...Yemek yedirmek, altını değiştirmek için bile savaş halindeyiz..Ve hala gazlıyız..Oğlumun gazıyla burdan Ağrı'ya uçarız:))Gece hala defalarca uyanıyoruz..

Bi de sütüm gitmişti pompayla zorla geri getirdim:1:Şimdi uyuklarken emziriyorum, diğer zamanlarda sağıyorum..Düzenli sağabilirsem 500 ml 'i buluyoruz çok şükür.Ama bu zıpırla düzenli sağmak çok zor oluyo.

Sokak delisiyiz..Kapıya götürüp geri dönmüyo:) 24saat dışarda gezsek ondan mutlusu olmıcak

Şimdiden çapkın bi oğlum var..Bayanlara ilgi alaka süper..Ama bakımlı olanlara:))Süslü kız seviyoruz:))

Geçmişi fazla okuyamadım ama Pınar'ın haberini gördüm..Cnm hayırlı olsun çok sevindim..

Öpüyorum hepinizi çokk

Slm kızlar,

Bi kendimden haber verip çıkıcam. Oğlumun kısacık uyku aralarından birindeyiz zira:)

9.5 ayı bitirdik çok şükür..Sağolsun bende doğum yapmış kadın hali bırakmadı. O kadar hareketli ki...Yemek yedirmek, altını değiştirmek için bile savaş halindeyiz..Ve hala gazlıyız..Oğlumun gazıyla burdan Ağrı'ya uçarız:))Gece hala defalarca uyanıyoruz..

Bi de sütüm gitmişti pompayla zorla geri getirdim:1:Şimdi uyuklarken emziriyorum, diğer zamanlarda sağıyorum..Düzenli sağabilirsem 500 ml 'i buluyoruz çok şükür.Ama bu zıpırla düzenli sağmak çok zor oluyo.

Sokak delisiyiz..Kapıya götürüp geri dönmüyo:) 24saat dışarda gezsek ondan mutlusu olmıcak

Şimdiden çapkın bi oğlum var..Bayanlara ilgi alaka süper..Ama bakımlı olanlara:))Süslü kız seviyoruz:))

Geçmişi fazla okuyamadım ama Pınar'ın haberini gördüm..Cnm hayırlı olsun çok sevindim..

Öpüyorum hepinizi çokk
Siz buyumusunuz masAllah eeee biz kiz aramaya baslasak iyi olcek baksana bizim oglan capkin ciktiii:54::53:

Back
X