Eski dostlar hep beraber elele verelim

Yavrum nasilsin nerdesin guzelim ses verrrrrr:46:
hayırlı olsun gurbet ablacım:) cok sevındım :D

ya ben nerlerde olcem işte çalış çalış çalış. Allah eksık etmesın ama yorumdum haftaya ızınmde olucam. 5 eylulde memorıale muayene olucam bu hıdrosalpenks ıcınne dıycekler amelıyat derse olucam. amelıyat demezse esenyurta tasınıcaz kendı evıme ev sahıbı evını satıcakmıs cıkın dıyo. bıraz yol problem olucak ama napıyım ya kendı evım olmıyeydı.. öyle işte benı maraton beklıyo maratonnn

Bu arada biz oglumla iyiyiz oglum 3 gun sonra 5. ayini dolduracak. :nazar::emir_bebek:Cok sukur ve masallah sorunlu bir bebek degil annesini hic uzmuyor. Sadece emziriyorum birkacgun sonra meyvelerden tattirmaya da baslayacagim bu konuda cok hevesliyim. Oglum hepinizin ellerinden oper gecmis bayraminizi kutlar :16:

Medi senin guzel haberlerini bekliyorum canim.:29:

maşallah sıze tafcım . bende haberler yukarda yazdıgım gıbı cnm.

Merhaba kızlar ara sıra girip gelişmelere bakıyorum ama hiç yazmaya fırsatım olmadı. 18 mayısta normal doğum ile geldi bahar bebeğimiz ama minicik geldi 2300kg şimdi 3aylık oldu 4800 kilosu. Günümüz emzirmek gaz çıkarmak ve hanfendiyle konuşmakla geçiyor. He bide dışarılaı çok seviyor daha 10günlükken babası bizi çay bahçsine götürdü ogün bugün bizim kız sokak sever oldu :)

canımm tebrik ederim maşallah size.. :) yazın alıştılar gezmeye kışın napıcaz bilmem.. avm.lerin tozunu sileriz artık :)))
3-4 ay arasında memeye karşı bişileri oluyor bu bebelerin :) olur da emmemek için diretirse ayakta emzir, uykuya dalarken emzir.. geçici bir dönem bu hazırlıklı ol gözün korkmasın diye söylüyorum canım :)
büyüme atakları bitmiyor kuzuların

Gurbet abla, kan değerine de baktır emin olmak için. Rabbim gönlüne göre versn.

Medim tatilde biraz kafa dinlersin işten uzak. Evinde de güle güle oturun inşallah.

merhaba hatunlar geçmiş bayramınız mubarek olsun nasılsınız bizi özleyen varmı :)) biz koca adam olduk 5 ekimde 1 yaşına giricez inşallah oğlum yürümeye başladı teyzeleri tay tay duruyordu şimdi 15 adım düşmeden atabiliyor anasını eski çıtı pıtı günlerine döndürdü 50 kiloyum oğlum sağolsun :))
herkesleri öpüyoruz allaha emanetsinizz

masallah sıze ne kolay dogum olmus ya saglıcakla buyut guzelım yavrunu ne guzel hep ıstedım ole dogum yapayım ama nasıl olmadı:(

cnm yaa cok cok sevındım yaaaaaa ızın donusu ıyı moral oldun heee

anlatılmaz bu duygu yasanır ıste budurrrrr

allahım tamamına erdırsın guzelım

ayyy ablammm çok sevindim bu sefer sağlıkla al kucagına inşallahhhhhhh

merhaba hatunlar geçmiş bayramınız mubarek olsun nasılsınız bizi özleyen varmı :)) biz koca adam olduk 5 ekimde 1 yaşına giricez inşallah oğlum yürümeye başladı teyzeleri tay tay duruyordu şimdi 15 adım düşmeden atabiliyor anasını eski çıtı pıtı günlerine döndürdü 50 kiloyum oğlum sağolsun :))
herkesleri öpüyoruz allaha emanetsinizz
ayyy ablammm çok sevindim bu sefer sağlıkla al kucagına inşallahhhhhhh

cnm hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bebegin buyumus yaaaaaaaaaaaa Allah saglik sihhat

Merhabalar nasılsiniz gunüm bebeğimle başlıyor bebeğimle bitiyor ne zormus bebek bakmak en son doğumumu yazmıştım size kolay olmuştu doğumum lakin benim için emzirmek hiç kolay olmadı göğüslerinden çok çektim yarıklar tam düzeldi dedim yerini yenileri aldı azimle emziriyorum 6 ayı bir çıkarabilsem o bile yetecek bana dün göğsümün ucundan ufak bir parça koptu .kullanmadigim merhem kalmadı kudret narı bile sürdüm. Bu arada gece bir rüya gördüm medı ve ismini hatırlayamadigim bir arkadasım hamilelik haberi veriyorlardı bizde tebrik ediyorduk hayırlısı olur inşallah rüyalarım hep bebekle ilgili bazen altını değiştirirken bazen emzirirlen görüyorum rüya değilmi acaba:)))

selam dostlarimmm:16:
epeydir yazamadim,gurbet ablacigim cok sevindim ,insallah rabbim kucagina almayi nasip eder saglikla,medim hayirlisi olsun,mekan degisikligi iyidir,belkide evin ugurlu gelecek sana,kizz canom senin oglan hizli cikti masallahhh facebokta bakiyorum videolarina masllah yürüycek hemen,benim kizda tembel ne dis cikardi nede yùrüyo,bizden sonra doganlar disleri siraladi bizde bi tane bile yok:1:
ne demisler gec olsun güc olmasin,emekledigi icin sürekli yaramazlik pesinde,cekmece karistirmayi cok seviyo,ve gezme hastasi,sùrekli gezmek istiyo,her gün disarlardayiz,bu sene almanyayi bekledim izin yapamadim,seneye insallah hem tatil hem memleket yapicaz ,cok özledim vatanimi,neyse fazla yazdim yine ,hepinizi öpüyorum

Merhabalar nasılsiniz gunüm bebeğimle başlıyor bebeğimle bitiyor ne zormus bebek bakmak en son doğumumu yazmıştım size kolay olmuştu doğumum lakin benim için emzirmek hiç kolay olmadı göğüslerinden çok çektim yarıklar tam düzeldi dedim yerini yenileri aldı azimle emziriyorum 6 ayı bir çıkarabilsem o bile yetecek bana dün göğsümün ucundan ufak bir parça koptu .kullanmadigim merhem kalmadı kudret narı bile sürdüm. Bu arada gece bir rüya gördüm medı ve ismini hatırlayamadigim bir arkadasım hamilelik haberi veriyorlardı bizde tebrik ediyorduk hayırlısı olur inşallah rüyalarım hep bebekle ilgili bazen altını değiştirirken bazen emzirirlen görüyorum rüya değilmi acaba:)))
cnmmmmmm bnm ben hamileyim allahimin izni ile ondan sonra medi erce ve diger kizlar gelcek pewsimizden insAlllahhh
hosgeldin sefa geldin emzirmeye devam et sen gulum 6 ay emsin en azindan bucur
epeydir yazamadim,gurbet ablacigim cok sevindim ,insallah rabbim kucagina almayi nasip eder saglikla,medim hayirlisi olsun,mekan degisikligi iyidir,belkide evin ugurlu gelecek sana,kizz canom senin oglan hizli cikti masallahhh facebokta bakiyorum videolarina masllah yürüycek hemen,benim kizda tembel ne dis cikardi nede yùrüyo,bizden sonra doganlar disleri siraladi bizde bi tane bile yok:1:
ne demisler gec olsun güc olmasin,emekledigi icin sürekli yaramazlik pesinde,cekmece karistirmayi cok seviyo,ve gezme hastasi,sùrekli gezmek istiyo,her gün disarlardayiz,bu sene almanyayi bekledim izin yapamadim,seneye insallah hem tatil hem memleket yapicaz ,cok özledim vatanimi,neyse fazla yazdim yine ,hepinizi öpüyorum

cnm bnm cok cok sagol ins guzelim bnmm kizakini yerim ben saglikli olunda varsin izin olmasin hem bebeklede zor olurdu kizinda biraz buyumus olur rahat rahat gidersin izine tatlim

merhaba kızlar,uzun zamandan beri girip yazamadım,ne güzel herkes bir şekilde girip kendinden haberler veriyor..biz oğlumla kocaman olduk:nazar::nazar::nazar:artık ben günleri saymaya başladım,çok heyecanlıyım,bir yandan da korkuyorum azıcık tabi..kontrollerimiz sıklaşıyor doktor normal doğum için çatımın müsait olduğunu söyledi ama tabi bebişin gelişi de önemliymiş henüz gelme yolunda değilmiş bakalım bu hafta neler söyleyecek..bizden havadisler böyle..

merhaba kızlar,uzun zamandan beri girip yazamadım,ne güzel herkes bir şekilde girip kendinden haberler veriyor..biz oğlumla kocaman olduk:nazar::nazar::nazar:artık ben günleri saymaya başladım,çok heyecanlıyım,bir yandan da korkuyorum azıcık tabi..kontrollerimiz sıklaşıyor doktor normal doğum için çatımın müsait olduğunu söyledi ama tabi bebişin gelişi de önemliymiş henüz gelme yolunda değilmiş bakalım bu hafta neler söyleyecek..bizden havadisler böyle..

korkma hersey guzel olcak gulum 41 hafta zeytin yagi sur vajene kolay dogum icin dediydi dersin ona goreeee

korkma hersey guzel olcak gulum 41 hafta zeytin yagi sur vajene kolay dogum icin dediydi dersin ona goreeee

vay be iremim bu günlere geldin ha hayırlısıyla.. :)
ayy cok heyecanlııııı

gurbet abla valla turnayı gozunden vurdun sonunda canım hadı hayırlısı bakalım. darısı hayırlı zamanda bızlere olsun acelemız yok artık hıcbısey ıcın bu süreçte bunu çok iyi öğrendik..:29:

selam kızlar.Gurbetcim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahh.benim oğlumda 3.5 aylık oldu.tam bir küçük adam havası var kendisinde.lakabıda cüccük adam.:)Pazartesi itibariyle işbaşı yapıyorum.Bakıcı tuttum oğluşa bakalım hayırlısını nasip etsin Rabbim herşeyin.hepsi olup bitiyooo.Hepinize kucak dolusu :16::16::16::16::16:

ah kuzum ne zorluklar çekiyorsun.. pompa ile sağmak daha kolay olmaz mı acaba göğüslerin açısından, en azından iyileşene kadar?!
içim cız etti okudukça.. inşallah çabuk düzelir memişler de bebişin çopur çopur emer..

kız nerelerdesin sen, bu sabah aklımdan geçtin, sonra foruma bakınca yazdığını gördüm çok sevindim :)
seninkide 1 ay sonra 1 yaşını bitirecek, maşallah ne çabuk büyüyorlar. zaman akıp gidiyor
selam kızlar.Gurbetcim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahh.benim oğlumda 3.5 aylık oldu.tam bir küçük adam havası var kendisinde.lakabıda cüccük adam.:)Pazartesi itibariyle işbaşı yapıyorum.Bakıcı tuttum oğluşa bakalım hayırlısını nasip etsin Rabbim herşeyin.hepsi olup bitiyooo.Hepinize kucak dolusu :16::16::16::16::16:

yerim ben cüccük adamı :) yavrundan ayrı kalmak başta zorlayacaktır ama herşey onlar için değil mi zaten :)

Back
X