Eski dostlar hep beraber elele verelim

selam kızlar.Gurbetcim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahh.benim oğlumda 3.5 aylık oldu.tam bir küçük adam havası var kendisinde.lakabıda cüccük adam.:)Pazartesi itibariyle işbaşı yapıyorum.Bakıcı tuttum oğluşa bakalım hayırlısını nasip etsin Rabbim herşeyin.hepsi olup bitiyooo.Hepinize kucak dolusu :16::16::16::16::16:

SAgol gulum yerim ßenin cücük oglunu Allah kolaylik versin gulum

selam herkese
ben yarın memorıale muayeneye gıdıyorum bu hafta sonu butunleme sınavım var aklım muayeneye takıldıgı ıcın bugun hıc calısamadım
bı yarını talatayım kafamda soru ısaretı kalmayacak

ıyy nedense bı heyecanlıyım ben :)

selam kızlar.Gurbetcim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahh.benim oğlumda 3.5 aylık oldu.tam bir küçük adam havası var kendisinde.lakabıda cüccük adam.:)Pazartesi itibariyle işbaşı yapıyorum.Bakıcı tuttum oğluşa bakalım hayırlısını nasip etsin Rabbim herşeyin.hepsi olup bitiyooo.Hepinize kucak dolusu :16::16::16::16::16:

Yavrum nasilsin nerdesin guzelim ses verrrrrr:46:
hayırlı olsun gurbet ablacım:) cok sevındım :D

ya ben nerlerde olcem işte çalış çalış çalış. Allah eksık etmesın ama yorumdum haftaya ızınmde olucam. 5 eylulde memorıale muayene olucam bu hıdrosalpenks ıcınne dıycekler amelıyat derse olucam. amelıyat demezse esenyurta tasınıcaz kendı evıme ev sahıbı evını satıcakmıs cıkın dıyo. bıraz yol problem olucak ama napıyım ya kendı evım olmıyeydı.. öyle işte benı maraton beklıyo maratonnn

maşallah sıze tafcım . bende haberler yukarda yazdıgım gıbı cnm.

merhaba hatunlar geçmiş bayramınız mubarek olsun nasılsınız bizi özleyen varmı :)) biz koca adam olduk 5 ekimde 1 yaşına giricez inşallah oğlum yürümeye başladı teyzeleri tay tay duruyordu şimdi 15 adım düşmeden atabiliyor anasını eski çıtı pıtı günlerine döndürdü 50 kiloyum oğlum sağolsun :))
herkesleri öpüyoruz allaha emanetsinizz

ayyy ablammm çok sevindim bu sefer sağlıkla al kucagına inşallahhhhhhh

Merhabalar nasılsiniz gunüm bebeğimle başlıyor bebeğimle bitiyor ne zormus bebek bakmak en son doğumumu yazmıştım size kolay olmuştu doğumum lakin benim için emzirmek hiç kolay olmadı göğüslerinden çok çektim yarıklar tam düzeldi dedim yerini yenileri aldı azimle emziriyorum 6 ayı bir çıkarabilsem o bile yetecek bana dün göğsümün ucundan ufak bir parça koptu .kullanmadigim merhem kalmadı kudret narı bile sürdüm. Bu arada gece bir rüya gördüm medı ve ismini hatırlayamadigim bir arkadasım hamilelik haberi veriyorlardı bizde tebrik ediyorduk hayırlısı olur inşallah rüyalarım hep bebekle ilgili bazen altını değiştirirken bazen emzirirlen görüyorum rüya değilmi acaba:)))

selam dostlarimmm:16:
epeydir yazamadim,gurbet ablacigim cok sevindim ,insallah rabbim kucagina almayi nasip eder saglikla,medim hayirlisi olsun,mekan degisikligi iyidir,belkide evin ugurlu gelecek sana,kizz canom senin oglan hizli cikti masallahhh facebokta bakiyorum videolarina masllah yürüycek hemen,benim kizda tembel ne dis cikardi nede yùrüyo,bizden sonra doganlar disleri siraladi bizde bi tane bile yok:1:
ne demisler gec olsun güc olmasin,emekledigi icin sürekli yaramazlik pesinde,cekmece karistirmayi cok seviyo,ve gezme hastasi,sùrekli gezmek istiyo,her gün disarlardayiz,bu sene almanyayi bekledim izin yapamadim,seneye insallah hem tatil hem memleket yapicaz ,cok özledim vatanimi,neyse fazla yazdim yine ,hepinizi öpüyorum

merhaba kızlar,uzun zamandan beri girip yazamadım,ne güzel herkes bir şekilde girip kendinden haberler veriyor..biz oğlumla kocaman olduk:nazar::nazar::nazar:artık ben günleri saymaya başladım,çok heyecanlıyım,bir yandan da korkuyorum azıcık tabi..kontrollerimiz sıklaşıyor doktor normal doğum için çatımın müsait olduğunu söyledi ama tabi bebişin gelişi de önemliymiş henüz gelme yolunda değilmiş bakalım bu hafta neler söyleyecek..bizden havadisler böyle..

Ozlefil yaw nerdeydin bakiyim

Cnm bu sefer Olacak ins
normal gebelik testiyle yaptim test
Iki sefer oldu biri bu sne biri gecen sene oda kimyasalmIs adetle attim
Gecen ay gecikti hamilexim sandim ama test yapmadim Gecikmeli geldi
Bide biliyon bebek kaybettim
Ins teyzesi bu sefer olcek atesimde yuksek:nazar:

Merhaba kızlar ara sıra girip gelişmelere bakıyorum ama hiç yazmaya fırsatım olmadı. 18 mayısta normal doğum ile geldi bahar bebeğimiz ama minicik geldi 2300kg şimdi 3aylık oldu 4800 kilosu. Günümüz emzirmek gaz çıkarmak ve hanfendiyle konuşmakla geçiyor. He bide dışarılaı çok seviyor daha 10günlükken babası bizi çay bahçsine götürdü ogün bugün bizim kız sokak sever oldu :)

293044_446246428752819_331920922_n.jpg
bu sabah yaptigim gebelik testim:nazar:
540386_445154898861972_12906525_n.jpg
cuma gunu yaptigim gebelik testim ne dersiniz gelisme varmi kizlarr:nazar:

ayyy kızlar hepinizi burada görünce çok sevindim, unutulmuyor demek ki paylaşılanlar...HEr birinizi ayrı ayrı özlemişim. Bu topic hep yaşasın inş, hiç bir yer buradaki seviyeyi tutmuyor.
Ne güzel bebeklerimiz bir bir büyüyor.Araya yeni bebişler geliyor...Bekleyen arkadaşlarımda en kısa zamanda müjde verecek eminim..

Ben de 12 haftalık oldum yarın 2 li testimiz var. eğer gösterirse belki cinsiyetini de öğreniriz bebeğimin..Çoook heyecanlıyım, sağlıklı haberini alayım yeter.

selam herkese
ben yarın memorıale muayeneye gıdıyorum bu hafta sonu butunleme sınavım var aklım muayeneye takıldıgı ıcın bugun hıc calısamadım
bı yarını talatayım kafamda soru ısaretı kalmayacak

ıyy nedense bı heyecanlıyım ben :)
güzel haberlerle gel medikom..
ayyy kızlar hepinizi burada görünce çok sevindim, unutulmuyor demek ki paylaşılanlar...HEr birinizi ayrı ayrı özlemişim. Bu topic hep yaşasın inş, hiç bir yer buradaki seviyeyi tutmuyor.
Ne güzel bebeklerimiz bir bir büyüyor.Araya yeni bebişler geliyor...Bekleyen arkadaşlarımda en kısa zamanda müjde verecek eminim..

Ben de 12 haftalık oldum yarın 2 li testimiz var. eğer gösterirse belki cinsiyetini de öğreniriz bebeğimin..Çoook heyecanlıyım, sağlıklı haberini alayım yeter.

ah pınarım.. okadar büyüdünüz mü ayol siz :) maşallah :)
haberlerini bekleriz

Son düzenleme:
selam doktordan geldi m..

sadece tupte sıvı bırıkmesı mı ... o d aneymiş ki
her ıkı yumurtalıkta yıne çikolata kisti
ufak da bi myom la tanıstırıldım

sol tüp komple alınacak dedı semra hanım..
sağ tüpü de laparoskopıde kontrol edıcak eger yapısıklık varsa belkı onu da alabıırız cok saglıklı gorunmuyor dedı

en kotusu de ücreti 4000 tl

bu parayı nasıl bırıktırecegımı kara kara dusunmek benı yoran asıl şey.

ve de amelıyattan sonra tüp bebek dedı...

tip bebek de bı okadar para SAYISAL OYNUYORUM NEZAMAN TUTARSA OZAMAN AMELIYAT OLURUM ARTIK

Son düzenleme:

sağ tüpü de laparoskopıde kontrol edıcak eger yapısıklık varsa belkı onu da alabıırız cok saglıklı gorunmuyor dedı

tip bebek de bı okadar para SAYISAL OYNUYORUM NEZAMAN TUTARSA OZAMAN AMELIYAT OLURUM ARTIK

ouu.. ne diyeceğimi bilemedim medim.. Rabbim bir mucize yapar inşallah, keşke elimizden gelen birşey olsa..
of keşke durumum biraz daha iyi olsaydı da sana yardımcı olabilseydim ya :((((

ouu.. Ne diyeceğimi bilemedim medim.. Rabbim bir mucize yapar inşallah, keşke elimizden gelen birşey olsa..
Of keşke durumum biraz daha iyi olsaydı da sana yardımcı olabilseydim ya :((((

bana en buyuk yardım benı anladıgından emın oldugum kısılerın olması yanı sen ve senın gıbıler cnm var ol dusunmen yeter

Canım benim Allah yardımcın olsun.Allahım beterinden korusun.önce sağlığın önemli bebek de gelir arkasından inşallahhhh...Rabbim çook büyük.

canım çok geçmiş olsun .bu zor günlerin arkası ferahlık olacak inşallah .bu yolda en çok sen zoırlandın ALLAH yardımcın olsun kucağın tez zamanda dolsun canım
benim çevremde çocuğun olmaz deyip şimdi ikincileri doğuran insanlar var .mucizelere inanıyorum ben .inşlallah seninde benimde dileğimiz birgün kabul olacak .
belkide aynı ayın annesi oluruz :34::34:

ah pınarım.. okadar büyüdünüz mü ayol siz :) maşallah :)
haberlerini bekleriz

Kopricim valla birden hızlandı sanki tempo ben de şaşkınım göbüşüm bile çıktı..Dün ense ölçümü boy ölçmü vs ultrason ölçümlerimiz iyi çıktı çok şükür.Kan testi haftaya belli olacak.Ama bebeğim çok hareketliydi içerde el salladı sanki bize. içim gitti...
Yalnız dokotrun 1 saat süren uğraşlarına rağmen göstermedi cinsiyetini.Doktor yarın tekrar gel dedi.bugün yine gidicem.İnş gösterir kereta, bana hep erkek gibi geliyor.Hayırlısı artık.

Cnm en başından beri söylediğim bu sürecin bizim sınavımız olduğu, sen de sabrınla sonunda mükafatlandırılacaksın eminim.Ben de erce abla gibi mücizelere inanırım bi bakmışsın bebek kendi gelivermiş.Yeter ki sen heyecan ve umudunu yitirme.Biz seninle o müjdeyi vereceğin günü bekliyoruz cnm.

medim kuzum
Rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm :(
Szin hastanede yapılamaz mı bu ameliyat ???

ıkıncı defa laparoskopı olacagım ve bunun tekrarlanmasını ıstemıyorum ıyıce temızlensın şu içerisi artık o yuzden guvendıgım ellerde yaptırmak ıstıyorum.. bızım hastanede bı tane bıle prof. kalmadı.!! hepsı ozel muayenehanelerınde calısıyor oan da gıtsem para buraya da gıtsem para belkı cok zorlanıcaz ama cektım kredı ustune kredıyı adetım bıtınce arıycam semra hanımı

ıkıncı defa laparoskopı olacagım ve bunun tekrarlanmasını ıstemıyorum ıyıce temızlensın şu içerisi artık o yuzden guvendıgım ellerde yaptırmak ıstıyorum.. bızım hastanede bı tane bıle prof. kalmadı.!! hepsı ozel muayenehanelerınde calısıyor oan da gıtsem para buraya da gıtsem para belkı cok zorlanıcaz ama cektım kredı ustune kredıyı adetım bıtınce arıycam semra hanımı

Allah yüzünü kara çıkartmasın emeklerine karşılık versin kuzum inşallah
haber ver bana zamanları, nille ziyaret edelim teyzemizi

Allhim yuzunu guldursun melegin hemencik gelsin seni ugrastirmadan insAllahhhh

medi canım Allah emeklerinin karşılığını verecek
inşallah annesinin kıymetini bilen hayırlı evlat(lar)ın olacak

pınar çoook çookkkkk sevindim
sen, gurbet abla, erayım ve medim hep dualarımdaydınız
Allah hayırla sağlıkla kucagına almanı nasip etsin minik fasülyeni

medi canım Allah emeklerinin karşılığını verecek
inşallah annesinin kıymetini bilen hayırlı evlat(lar)ın olacak

pınar çoook çookkkkk sevindim
sen, gurbet abla, erayım ve medim hep dualarımdaydınız
Allah hayırla sağlıkla kucagına almanı nasip etsin minik fasülyeni

mailimde o bıdıkların fotosu niçün yok halaaaaaaaaaa

Güzel haber vermeye geldim kızlar.
İrem bugün saat 11,00de ameliyata girecekti. Sezeryanla oğluşunu kucağına almıştır artık.
Hoşgeldin Cihan bebek.

Darısı bekleyen ve isteyen herkeze. Duygusala bağladım akşam İrem bana mesaj atınca.

Back
X