Eski dostlar hep beraber elele verelim

medi canım Allah emeklerinin karşılığını verecek
inşallah annesinin kıymetini bilen hayırlı evlat(lar)ın olacak

pınar çoook çookkkkk sevindim
sen, gurbet abla, erayım ve medim hep dualarımdaydınız
Allah hayırla sağlıkla kucagına almanı nasip etsin minik fasülyeni

bıdığım teşekkürler. dualar için Allah razı olsun. senin minikler nasıl?

Güzel haber vermeye geldim kızlar.
İrem bugün saat 11,00de ameliyata girecekti. Sezeryanla oğluşunu kucağına almıştır artık.
Hoşgeldin Cihan bebek.

Darısı bekleyen ve isteyen herkeze. Duygusala bağladım akşam İrem bana mesaj atınca.

ay maşallah.sağlıkla büyüsün inş. darısı bize:))

bu arada bnm kerata 2. gün inat etti yine göstermedi.Doktor ben bunu çıkınca 2 kere pataklıcam deyince korktu sanırım açtı bacakları ve pipiyi gördük sonunda..Hep erkek geçiyordu içimden zaten. Daha oğlum diye seslenemiyorum bi tuhaf geliyo..
Maşallah çok hareketli ekranda hiç durmadı. hissedeceğim günü iple çekiyorum.

Dualarım tüm bekleyen arkadaşlarım için....

bıdığım teşekkürler. dualar için Allah razı olsun. senin minikler nasıl?

ay maşallah.sağlıkla büyüsün inş. darısı bize:))

bu arada bnm kerata 2. gün inat etti yine göstermedi.Doktor ben bunu çıkınca 2 kere pataklıcam deyince korktu sanırım açtı bacakları ve pipiyi gördük sonunda..Hep erkek geçiyordu içimden zaten. Daha oğlum diye seslenemiyorum bi tuhaf geliyo..
Maşallah çok hareketli ekranda hiç durmadı. hissedeceğim günü iple çekiyorum.

Dualarım tüm bekleyen arkadaşlarım için....
ahanda bir bamyalı daha katılacak aramıza Allahın izniyle.. :) ben doğum yaptığımda bile bebeğim diyordum oğlum demeye bayağı sonra başladım.. tuhaf gerçekten :) hele bir de adı ile seslenmek daha da bir tuhaf geliyordu. şimdi ise sadece ismi ile sesleniyorum o da hıı diyor :) efendim diceksin diyorum mm diyo :D

canosun sen bildim miii? Gofretimi isterim:))

$cikolatali_gofret.webp
ala bakalımmm afiyet bal şiker olsunnn :))

kızlar bilin bakem ben kimimmm hahahahah tahminleri yarın akıcam :))))))))))))) bilene ülker çikolatalı gofret:52::52::52::52::56:
cnm bizler beklemdeyiz ikinciyi kaybetmek uzereyim:(
peki beni hatırladınız mıı? daha düne kadar adet günlerimizi bekliyorduk şimdi bebişler oldu daha buralara uğrayamaz olduk

kiz cano nicikin degismis fakat ticker ayni bilmemmki giiii:52:

Ah be guzelim bir bilsem salidan beri lekelenme var gerci simdi bittide
onumuzdeki sali randevum var hersey aciga cikacak o gun duanizi esirgemeyin bnden ne olur:16:

inşallah bişey olaz abla bende de lekelenme olmuştu dr istirahat demişti bir hafta zor yattım. sıkıntılı bir hamilelikti benimki, hiç doğacak gözüyle bakmıyordum ama allahın izniyle bi sorun olmadan doğdu çok şükür inş seninkine de bişey olmayacak

kızlar bilin bakem ben kimimmm hahahahah tahminleri yarın akıcam :))))))))))))) bilene ülker çikolatalı gofret:52::52::52::52::56:
de get :) gofretle kandırıyor bizi.. bana özgürü ver başka bişi istemem :)

peki beni hatırladınız mıı? daha düne kadar adet günlerimizi bekliyorduk şimdi bebişler oldu daha buralara uğrayamaz olduk

canım hatırlamazmyız, neler yapıyorsun görüşmeyeli :) günün nasıl geçiyor.

552103_454558211254974_782575089_n.jpg

Slm kizlar kuzumla ben geldik
Eee nasil bakalim sipam

cenneti tercih etmis kardesinin yanina gitmek istemis
gelmek istemiyormus o nedenle yarin gebelik sonlanacak ilac tedavisi ile dusurulecek iyi yere yerlesmemis sezeryan kesiginin hemen yanindaymis ve farkindaysaniz kesenin karsidan bakkbca solunda kararti var kanama bastiriyormus istersen kendiliginden dussun dedi siddetli kanama olur bu sefer kurtaj olursun dedi yada dedi ilacla mudahele etmek dedi bunuda hastanede yapicaz
Dedi iste haberler bu kadar
dr bile uzuldu sarildi bana:43:niye bole oldu dedi
sonra bizim hedefimiz hayirli saglikli evlat dimi dedi yilmak yok dedi:38:
3 ay sonra yeniden umudlara yelken acicam ins bu sefer olacak :nazar:
ins sizler yari yolda kalmayin Allahim tamamina erdirsin
hepinizi sevgiyle kucakliyorum....................

552103_454558211254974_782575089_n.jpg

Slm kizlar kuzumla ben geldik
Eee nasil bakalim sipam

cenneti tercih etmis kardesinin yanina gitmek istemis
gelmek istemiyormus o nedenle yarin gebelik sonlanacak ilac tedavisi ile dusurulecek iyi yere yerlesmemis sezeryan kesiginin hemen yanindaymis ve farkindaysaniz kesenin karsidan bakkbca solunda kararti var kanama bastiriyormus istersen kendiliginden dussun dedi siddetli kanama olur bu sefer kurtaj olursun dedi yada dedi ilacla mudahele etmek dedi bunuda hastanede yapicaz
Dedi iste haberler bu kadar
dr bile uzuldu sarildi bana:43:niye bole oldu dedi
sonra bizim hedefimiz hayirli saglikli evlat dimi dedi yilmak yok dedi:38:
3 ay sonra yeniden umudlara yelken acicam ins bu sefer olacak :nazar:
ins sizler yari yolda kalmayin Allahim tamamina erdirsin
hepinizi sevgiyle kucakliyorum....................

ah be abla çok üzüldüm bugün aklım sendeydi acaba ne oldu diye fırsatım anca oldu. nasip değilmiş demek allah öbür çocuklarını bağışlasın sana. yinede şükretmek lazım hiç çocuk sahibi olamayan insanlar var herşey kader:(

Back
X