Eski dostlar hep beraber elele verelim

selam canlarım uzun zaman oldu yazamadım size bir türlü geçmişi pek okuyamadım..okuduklarımdan aklımda kalanlara yazayım istedim.
pınarcım hamileymişsin gözün aydın canım çok sevindim allah tamamına erdirsin.
medicim ameliyatını atlatmışsın geçmiş olsun en kısa zamanda senin de haberini alırız inşallah
gurbetçim allah sana da sağlıklı evlat versin inşallah üzme kendini diğer kuzularına ömür versin sana bağışlasın..
bize gelince sağlığımız yerinde çok şükür 5. ayımıza girmek üzereyiz..ama tüm vaktimi alıyor kızlarım.. okulda açıldı hiçbir şeye fırsat kalmıyor valla
hepinizi öpüyorum takipteyim unuttu sanmayın...

cnm teşekkür ederim.Zorlu ve stresli bekleyişin ardından çok şükür ben de hamile kalabildim.Şimdi tek duam sağlıklı olması..

ne zaman gırsem su topıge hıcbırınız yoksunuz bı senedır adam aklıllı sohbet edemıyoruz patlıycam ben he!:((

bugun memorıalden dr um aradı esımden musom testı ıstedıler (ayrıntılı sperm) sorun yokmus

bu arada ığelerımı de salak hemsıre her gun dedıydı tedavi kagıdına da oyle yazmıstı ılacın adı lucrın depot arastırdım tabı ben bunu vucutta depo edılen bı ılac mıs hergun vurulmuyo yanı ..
ulan dedım gene mı ben!!!!

durun ! kızlar tabıkı yaptırmadım no telaş !

tek bı ıgne bıle alıp da yaptırmadım ..
tekrar kontrole gıttıgımde doktor sordu ıgne ted. basladınızmı dıye -
dedım hemsırenız bu ılacı bana boyle dedı bende kıl oldum (yanımda hemsırenın yazısını da goturdum) vurdurmadım dedım emın olamadım!

bu ıgne ayda bır kez vurulcak dedı!! haa dedım gunaydın! ya 7 gundur ben bu ıgneyı yaptırıyo olsaydım!!! vucuduma o depo ıgnesı neyapardı benım normal gıden hormon dengemı felc edeceklerdı belkı de hıc cıkamayacaktım benı sokmaya calıstıkları gecici menopozdan :(((

memorrıale gıderken dedım kı ırdelemıycem bu sefer akısına bırakcam , olmuyo ıste deh demeden kımseye!

neyse.. ilk ıgneyı adetın ıkıncı gunu yaptırıcam.. ekımın ılk haftası yanı
doktorum dedı 3 ay sonra tedavıye baslayacagız
valla bılmıyorum ben ben napıcam
buna nasıl butce ayırırım
kıme guvenırım
ben şansıma tüküreyim tamammı
bagıra bagıra aglamak ıstıyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:43:

MEdicim gerçekten inanamıyorum.MEmorialde böyle bir hata yapılması inanlmaz.Ya gerçekten her gün vrulsaydın o iğneyi..
ben olsam feci terslerdim, ben size güveniyodum diye.
Ama sabırlı olmaya çalış yine de gerçekten zorlu bi yoldasın artık yüzdün kuyruğuna geldin..Sabrının ve dualarının karşılığını alacaksın emin ol.

kızlar selam,ne zamandır yazamadım 14 eylülde sezaryenle doğum yaptım,oğluşum 3720 gram 54 cm olarak doğdu,:nazar:adı Cihan:)20 günlük olduk bile,birbirimize alıştık,ama zaman çok çabuk geçiyor çok vakit ayırıp nete giremiyorum pek,yeni yeni ancak düzene girecek,sütüm çok fazla değil doğumdan sonraki kilo kaybından sonra doğum kilomuza ancak ulaştık o yüzden mama takviyesi verdi doktorumuz,1 hafta sonra kontrolümüz var,sütüm az diye çok üzüldüm ağladım ama olmayınca olmuyor,inşallah çoğalır bol sıvı tüketiyorum ama gündüzleri çok emiyordu oğlum dolayısıyla çok süt birikemiyordu ben de dinlemiyordum,bakalım inşallah zamanla düzelir oğlum beslensin sağlığı iyi olsun önemli olan o,bizden havadisler böyle..

İrmcim tebrik ederim bebeğini hayırlısıyla büyüt inş.Darısı da bnm başıma olsun . ben çok korkuyorum doğumdan.Süt için de üzülme şimdi süper takviye besinler var ..Ben de hiç emmemişim doğru düzgün ama zehir gibiyim maşalllahh:1::1:

selam irem nasılsın??? hatırladın mı beni ne zamandır konuşamamıştık...
gözün aydın canım doğum yapmışsın Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin...
bende 18 Ağustos da gebelik zehirlenmesi nedeniyle 34. haftada erken doğum yaptım... şükürler olsun şuan bebeğimde bende iyiyiz ama...
sütüne üzülme canım benimde çok az mama ağırlıklı besleniyor ne yazık ki ama yapıcak bişey yok...

Cnm senin de bebeğini tebrik ederim sağlıcakla büyür inş.

SLm kısLar..

Ne güzel yaa çoğunuz hamile kalıp bebekleri doğurup büyütmşler bile..ßazıları doğumlarını yazmış ..MaşaLLah hepsine :nazar:

Gurbet abLa düşük yapmış geçmiş oLsun cnm hayırLısı buymuş demekki..

Medicim ahh ah imtihanın devam ediyor tatlım..Tüp yapmaya karar vermişsin..Rabbim inş daha fazLa bekLetmez seni..

ßeni soracak oLursanız ben de haLa bekLiyorum :31:

Görünürürde sorun yok ama demekki daha zamanı geLmemiş..

ßi de erce abLa vardı o hamile kaLdı mı acaba ?

Pınar ne yapıyor acaba nasıl geçiyor hamileliği cinsiyeti belli oldumu ?

Acaba bende bigün buraya şööyle şöle doğum yaptım diye yazabilecekmiyim :31: bazen hiç olmicak gibi geliyor :31:

Neyse kısLar herşeye rağmen hayat dewam ediyor..İmtihanlar bizim için..

Hadi kalın sağLıcakLa..

Eslemcim beni sormuşsun çok mutlu oldum.Bebeğim Erkek AYMAN olacak adı inş. 4 ay geçti ben hiç anlamadım hamileliği,maşallah sorunsuz geçiyo.Yeni yeni pıt pıtları hissetmeye başladım.Siz bekleyen arkadaşlarımı ne kadar gönülden dua ediyorum bilemezsiniz ben de çok uzun süre bekledim.Ama gerçekten sabır ve inançla bekleme gerekiyor..Rabbim sizin de yüzünüzü güldürecek inş.

Selam canlarim.
Bugün kizim bir yasina girdi.tarifsiz duygular icindeyim.pazar günü dogum günü partimiz var.yakinlarda olsanizda gelenilseydiniz keske.ama olsun ggönüllerimiz bir olsun.fazla giremiyorum,ama arada bakip okuyorum yazdiklarinizi,öpüyorum hepinizi.dogum gün ü fotolarini ekliycem:16:

Selam canlarim.
Bugün kizim bir yasina girdi.tarifsiz duygular icindeyim.pazar günü dogum günü partimiz var.yakinlarda olsanizda gelenilseydiniz keske.ama olsun ggönüllerimiz bir olsun.fazla giremiyorum,ama arada bakip okuyorum yazdiklarinizi,öpüyorum hepinizi.dogum gün ü fotolarini ekliycem:16:

ömrünüz uzun bereketli hayirli uzun olsun insÂllah zaman nasilda geciyor yaaa yaaaa:nazar:

Slm kizlarrrr ben geldim iyi haberle insAllah
asagi inmis parca vede kuculmus adetle atilmasini bekliycem insAllah
Kanama az az devam ediyor 3-4 haftaya adet olursun gel o zaman kontrol edelim dedi cok sukur Allahim
O adetten sonra korunmayi birak dedi :))))

Selam canlarim.

Poticim kızına sağlıklı uzun ömürler dilerim.yüzü hep gülsün bahtı açık olsun inş..

Gerçekten nasıl geçiyor zaman ..Daha dün gibi senin için yasin okuduğumuz..

Allah yavrunu sana bağışlasın cnm.

Slm kizlarrrr ben geldim iyi haberle insAllah
asagi inmis parca vede kuculmus adetle atilmasini bekliycem insAllah
Kanama az az devam ediyor 3-4 haftaya adet olursun gel o zaman kontrol edelim dedi cok sukur Allahim
O adetten sonra korunmayi birak dedi :))))

Gurbet abla sevindim hızlı düzene girmene. Gerçekten azmin için tebrik ederim seni..3 çocuğun olmasına rağmen yılmadın mücadeleden.İnş mikafatını alacaksın.

Kızlar nerelerdesin yahu...Olmuyor böyle...
Hangi topiğe gitsem sizi arıyorum..Yerinizi hiç bir şey tutmuyor.

Crafyt, koprina,dosthane,mistral,medi,gurbet,erce,poti,akıllıbıdık,sarıkalemlik,eslem,sevsena aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım..

Arada yazın birbirimizden haberdar olalım..

Aramızda hala mücadelesi devam edenler, tecrübelerden yararlanmak isteyen hamişler ve yeni anneler var....

Hadi ama nerdesiniz..........

Biz oğluşumla huzurlu bi hamilelik geçiriyoruz.Maşallah bana hiç eziyet etmiyor yavrucak..doğduktan sonra da böyle rahat olur rahat büyür inş.

bi de tekmelerini hissedebilsem hergün iyimi acaba diye düşünmezdim bu kadar.

annem ve kayınvalidem alışveriş yarışında şuan da bebek içn.bana bi şey bırakmadılar. gönlğmden geçenleri alamadım.
ilk kıyafeti bnm aldığım olsun istiyorum ama 3 tane hastane çıkışı olmuş olacak annelerinkinle birlikte..hastane çıkışları 3 aya kadar giydirilebiliyo mu?

$253111_3927594553951_1952682626_n.webp$253111_3927594553951_1952682626_n.webp$292854_3927597354021_337351138_n.webp:nazar::nazar::nazar::nazar::32:

Crafyt, koprina,dosthane,mistral,medi,gurbet,erce,poti,akıllıbıdık,sarıkalemlik,eslem,sevsena aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım..

Aramızda hala mücadelesi devam edenler, tecrübelerden yararlanmak isteyen hamişler ve yeni anneler var....

Biz oğluşumla huzurlu bi hamilelik geçiriyoruz.Maşallah bana hiç eziyet etmiyor yavrucak..doğduktan sonra da böyle rahat olur rahat büyür inş.

annem ve kayınvalidem alışveriş yarışında şuan da bebek içn.bana bi şey bırakmadılar. gönlğmden geçenleri alamadım.
ilk kıyafeti bnm aldığım olsun istiyorum ama 3 tane hastane çıkışı olmuş olacak annelerinkinle birlikte..hastane çıkışları 3 aya kadar giydirilebiliyo mu?

Canım benim inşallah hep böle sorunsuz geçer hamileliğin ve kuzucuğuna sağlıkla kavuşursun.hastane çıkışını 3 ay rahatlıkla giyebiliyorlar canım.

Kuzularım selamlar.. bu aralar giremiyorum... bazen okuyup çıkmak zorunda kalıyorum yada yazılarım yarıda kalıyor kalkıyorum.
yada oğlum gelip laptopun fişini çekiyor pili bitik olduğu için kapanıyor. bir daha yazmaya imkanım olmuyor.
emekleme ve sıralama çabalarında ve aşırı seri şekilde yapıyor bunları
bugün de ilk ciddi kazamızı atlattık... hala etkisindeyim.. yavrum düştü sandalyeye tutunurken, dudağına çarpmış sıyrılmış. üst dudak ve damak arasındaki zarı yırtıldı. ağzını kan içinde görünce üstüme sıcak sular boşaldı. ama paniklememem lazımdı ki oğluma faydam olsun. ikimiz de sakinleşince eşimi aradım o da görümcemi gönderdi hemen saolsun o da geldi.
eşim eve gelene kadar sağlık ocağına gösterdik hastaneye gidin dediler belki dikiş atılır diye. hastaneye de gittik çok şükür çok ciddi birşey değilmiş
ama o kanlar aklıma geldikçe fenalaşıyorum hala

bunun haricinde iyiyiz çok şükür 5 dişimiz çıktı 3 hafta içinde. 6.yolda. o tembel emreden eser yok.. 1 dakika durmuyor.. nereyi karıştırsam diye planlar içinde hep.
yarın 10 ayımız doluyor.. zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum..

Medim hep dualarımdasın canım.. ameliyatı da atlattın şükür. güzel gelişmeler olur senin için inş.
Diğer bekleyen arkadaşlarıma da dua ediyorum tabiki. Allah kimseye bu duyguyu aratmasın.

pınarım iyi olmanıza sevindim gülüm, alışverişi daha çoook yaparsın.
hastane çıkışlarına pek gerek yok.. ben 50tl verdim bir hastane çıkışına almaz olaydım dandik çıktı.. ilk görünüşte kumaşı güzeldi. yıkandıkca şaftı kaydı
alırken 0-3 ay olanları al. yenidoğan boylara hiç gerek yok 1 ay ya giyer ya giymez.. alırsan altlı üstlü takımlar al.. bol bol da çıtçıtlı badı al uzun kollu. mart nisandan sonra kolsuz falan alırsın.. penye yeleklerden de al.. ağız mendili bol bol bulundur. inşalla kusan bir bebek olmaz da çok sık üst değişmezsiniz. emrem hiç kusmadı çok şükür.. rahattı bebekliği
takıldığın bişi varsa sor canım gördükce bende yazarım.
haa şu kadife tulumlara için gidiyordur.. 2-3 taneden fazla alma.. ev içinde kullanılmıyor pek. evleri genelde bebek için sıcak tuttuğumuz için o tulumlar kalın geliyor.. biryere giderken giydirirsin cici bici. hatta 2 bile fazla :) bende 2tane tulum vardı 1 de bahçivan kadife.. toplasan 3-4kez anca giydirmişimdir herbirini.

potimm canım benim maşallah kızçene, doğum günü kutlu olsun (biraz gecikme ile) :) özgürün doğumgünü ile aynı olduğunu biliyordum hatta ayın 5.de burdan kutlamak için foruma girdim yazdım ama paylaşamadım mesajı..
minik prenses çok tatlı olmuş.. sende çok şıksın canım..

Güzel dilekleriniz icin hepinize cok tesekkür ederim.rabbim annelik duygusunu isteyen herkese tattirsin.cok öpüyorum hepinizi:54:

Canım benim inşallah hep böle sorunsuz geçer hamileliğin ve kuzucuğuna sağlıkla kavuşursun.hastane çıkışını 3 ay rahatlıkla giyebiliyorlar canım.

Kuzularım selamlar.. bu aralar giremiyorum... bazen okuyup çıkmak zorunda kalıyorum yada yazılarım yarıda kalıyor kalkıyorum.
yada oğlum gelip laptopun fişini çekiyor pili bitik olduğu için kapanıyor. bir daha yazmaya imkanım olmuyor.
emekleme ve sıralama çabalarında ve aşırı seri şekilde yapıyor bunları
bugün de ilk ciddi kazamızı atlattık... hala etkisindeyim.. yavrum düştü sandalyeye tutunurken, dudağına çarpmış sıyrılmış. üst dudak ve damak arasındaki zarı yırtıldı. ağzını kan içinde görünce üstüme sıcak sular boşaldı. ama paniklememem lazımdı ki oğluma faydam olsun. ikimiz de sakinleşince eşimi aradım o da görümcemi gönderdi hemen saolsun o da geldi.
eşim eve gelene kadar sağlık ocağına gösterdik hastaneye gidin dediler belki dikiş atılır diye. hastaneye de gittik çok şükür çok ciddi birşey değilmiş
ama o kanlar aklıma geldikçe fenalaşıyorum hala

bunun haricinde iyiyiz çok şükür 5 dişimiz çıktı 3 hafta içinde. 6.yolda. o tembel emreden eser yok.. 1 dakika durmuyor.. nereyi karıştırsam diye planlar içinde hep.
yarın 10 ayımız doluyor.. zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum..

Medim hep dualarımdasın canım.. ameliyatı da atlattın şükür. güzel gelişmeler olur senin için inş.
Diğer bekleyen arkadaşlarıma da dua ediyorum tabiki. Allah kimseye bu duyguyu aratmasın.

pınarım iyi olmanıza sevindim gülüm, alışverişi daha çoook yaparsın.
hastane çıkışlarına pek gerek yok.. ben 50tl verdim bir hastane çıkışına almaz olaydım dandik çıktı.. ilk görünüşte kumaşı güzeldi. yıkandıkca şaftı kaydı
alırken 0-3 ay olanları al. yenidoğan boylara hiç gerek yok 1 ay ya giyer ya giymez.. alırsan altlı üstlü takımlar al.. bol bol da çıtçıtlı badı al uzun kollu. mart nisandan sonra kolsuz falan alırsın.. penye yeleklerden de al.. ağız mendili bol bol bulundur. inşalla kusan bir bebek olmaz da çok sık üst değişmezsiniz. emrem hiç kusmadı çok şükür.. rahattı bebekliği
takıldığın bişi varsa sor canım gördükce bende yazarım.
haa şu kadife tulumlara için gidiyordur.. 2-3 taneden fazla alma.. ev içinde kullanılmıyor pek. evleri genelde bebek için sıcak tuttuğumuz için o tulumlar kalın geliyor.. biryere giderken giydirirsin cici bici. hatta 2 bile fazla :) bende 2tane tulum vardı 1 de bahçivan kadife.. toplasan 3-4kez anca giydirmişimdir herbirini.

potimm canım benim maşallah kızçene, doğum günü kutlu olsun (biraz gecikme ile) :) özgürün doğumgünü ile aynı olduğunu biliyordum hatta ayın 5.de burdan kutlamak için foruma girdim yazdım ama paylaşamadım mesajı..
minik prenses çok tatlı olmuş.. sende çok şıksın canım..

kızlar sağolun valla ne alsam ne lazım tam bilemiyorum..hastane çıkışını sırf anneler yarışmasın diye alıp kendiminkini giydiricem.
Body bol alınacak, patikli ve kolsuzlardan.
Penye yelek ve hırka ilk bahar için şart sanırım.
Tulum almayı pek düşünmüyorum ilk etapta evim zaten sıcak oluyo,,ee yaza da gelecek ,gerek yok sanırsam ,kışa alırım artık.

Bu arada artık hareketlerini hissediyorum kızlar,özellikle sabahları ...ama gün içinde de 3 4 saatte bir tepik atıyo kuzum..

ama konuşamıyorum henüz,adı pek sinmedi içime eşimi de vazgeçiremiyorum.Ayman diyemiyorum oğlum diyorum hep..:19:

kızlar sağolun valla ne alsam ne lazım tam bilemiyorum..hastane çıkışını sırf anneler yarışmasın diye alıp kendiminkini giydiricem.
Body bol alınacak, patikli ve kolsuzlardan.
Penye yelek ve hırka ilk bahar için şart sanırım.
Tulum almayı pek düşünmüyorum ilk etapta evim zaten sıcak oluyo,,ee yaza da gelecek ,gerek yok sanırsam ,kışa alırım artık.

Bu arada artık hareketlerini hissediyorum kızlar,özellikle sabahları ...ama gün içinde de 3 4 saatte bir tepik atıyo kuzum..

ama konuşamıyorum henüz,adı pek sinmedi içime eşimi de vazgeçiremiyorum.Ayman diyemiyorum oğlum diyorum hep..:19:

aynen bodyler bolbol :D ama uzun kollu al mutlaka mayısın sonuna kadar nerdeyse öyle giydireceksin.. üşümesin kuzucuk. tabi bizim buralar serin oluyor sizde havalar nasıl olur bilemicem.

2-3 hafta sonra bak gör sen o hareketleri :) hele 30.haftadan sonra oğlum bir dur da uyuyayım diyeceksin :)
isim konusunda çok canını sıkma, kendi fikrini de sun. içine sinmediğini be belirt orta yolunu bulursunuz..
ben emre ismini çok severim, başta eşime söylediğimde beğenmemişti hatta dalga geçiyordu o derece :) kendi de tuğra ismini istiyordu bende hıh dedim o da ne öyle tuhla gibi okulda dalga geçerler dedim :D en son 8bucuk aylıkken kayra dedi.. kulağa hoş geliyor ama bizim memlekette hep kız adı diye bilinir. bu sefer bizimkiler tepki gösterdi.
zaten içime de sinmemişti.. kayra olursa ozaman emir kayra olsun dedim.. cıxx eşim emiri de beğenmeyince çocuk 3 günlükken tamam dedi baştan beri emre diye seslendik o olsun.. öyle de oldu :)

aynen bodyler bolbol :D ama uzun kollu al mutlaka mayısın sonuna kadar nerdeyse öyle giydireceksin.. üşümesin kuzucuk. tabi bizim buralar serin oluyor sizde havalar nasıl olur bilemicem.

2-3 hafta sonra bak gör sen o hareketleri :) hele 30.haftadan sonra oğlum bir dur da uyuyayım diyeceksin :)
isim konusunda çok canını sıkma, kendi fikrini de sun. içine sinmediğini be belirt orta yolunu bulursunuz..
ben emre ismini çok severim, başta eşime söylediğimde beğenmemişti hatta dalga geçiyordu o derece :) kendi de tuğra ismini istiyordu bende hıh dedim o da ne öyle tuhla gibi okulda dalga geçerler dedim :D en son 8bucuk aylıkken kayra dedi.. kulağa hoş geliyor ama bizim memlekette hep kız adı diye bilinir. bu sefer bizimkiler tepki gösterdi.
zaten içime de sinmemişti.. kayra olursa ozaman emir kayra olsun dedim.. cıxx eşim emiri de beğenmeyince çocuk 3 günlükken tamam dedi baştan beri emre diye seslendik o olsun.. öyle de oldu :)

valla şimdiden harektler çoğaldı cnm.özellikle sabah ve akşamları.Artık babası da hissedior.
Ben tekirdağ dayım biliyorsun ist ile aynı havalarımız dediğin gibi mayısa kadar serin olur ama evim sıcak oluyo..ilk 3 ay için hırka yelek falan almam lazım sanırım.haftaya alışverişini yapacam.

Emre çok güzel isim .benim de gönlümde ARAS var dı ya da CAN ama eşim flört ederken istemişti babasının ismini ben de kabul etmiştim..AMa sonradan soğudum isimden .AYMAN diye seslenemiyorum duyan kimsede olumlu tepki vermiyor.:9:

Ben yine can diye seslenicem sanırım.ya da oğul evlat falan

biz bugün 1 yaşına girdik !

Mucizem büyüdü...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:$427.webp

iyi ki varsınız! İyi ki her zaman yanımızda oldunuz
yapım aşamasında verdiğiniz emekler için hepinize teşekkür ederiz teyzelerrrrrrrr :)

Son düzenleme:
biz bugün 1 yaşına girdik !

Mucizem büyüdü...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Eki Görüntüle 537665

iyi ki varsınız! İyi ki her zaman yanımızda oldunuz
yapım aşamasında verdiğiniz emekler için hepinize teşekkür ederiz teyzelerrrrrrrr :)

maşallah subanallaahhh :nazar::nazar::nazar::nazar:
çok tatlı rabbim sizlere bağışlasın ,nice nice doğumgünleri olsun
nasıl güzel yavrum maşallahhh

Back
X