- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.761
selam canlarım uzun zaman oldu yazamadım size bir türlü geçmişi pek okuyamadım..okuduklarımdan aklımda kalanlara yazayım istedim.
pınarcım hamileymişsin gözün aydın canım çok sevindim allah tamamına erdirsin.
medicim ameliyatını atlatmışsın geçmiş olsun en kısa zamanda senin de haberini alırız inşallah
gurbetçim allah sana da sağlıklı evlat versin inşallah üzme kendini diğer kuzularına ömür versin sana bağışlasın..
bize gelince sağlığımız yerinde çok şükür 5. ayımıza girmek üzereyiz..ama tüm vaktimi alıyor kızlarım.. okulda açıldı hiçbir şeye fırsat kalmıyor valla
hepinizi öpüyorum takipteyim unuttu sanmayın...
cnm teşekkür ederim.Zorlu ve stresli bekleyişin ardından çok şükür ben de hamile kalabildim.Şimdi tek duam sağlıklı olması..
ne zaman gırsem su topıge hıcbırınız yoksunuz bı senedır adam aklıllı sohbet edemıyoruz patlıycam ben he!(
bugun memorıalden dr um aradı esımden musom testı ıstedıler (ayrıntılı sperm) sorun yokmus
bu arada ığelerımı de salak hemsıre her gun dedıydı tedavi kagıdına da oyle yazmıstı ılacın adı lucrın depot arastırdım tabı ben bunu vucutta depo edılen bı ılac mıs hergun vurulmuyo yanı ..
ulan dedım gene mı ben!!!!
durun ! kızlar tabıkı yaptırmadım no telaş !
tek bı ıgne bıle alıp da yaptırmadım ..
tekrar kontrole gıttıgımde doktor sordu ıgne ted. basladınızmı dıye -
dedım hemsırenız bu ılacı bana boyle dedı bende kıl oldum (yanımda hemsırenın yazısını da goturdum) vurdurmadım dedım emın olamadım!
bu ıgne ayda bır kez vurulcak dedı!! haa dedım gunaydın! ya 7 gundur ben bu ıgneyı yaptırıyo olsaydım!!! vucuduma o depo ıgnesı neyapardı benım normal gıden hormon dengemı felc edeceklerdı belkı de hıc cıkamayacaktım benı sokmaya calıstıkları gecici menopozdan((
memorrıale gıderken dedım kı ırdelemıycem bu sefer akısına bırakcam , olmuyo ıste deh demeden kımseye!
neyse.. ilk ıgneyı adetın ıkıncı gunu yaptırıcam.. ekımın ılk haftası yanı
doktorum dedı 3 ay sonra tedavıye baslayacagız
valla bılmıyorum ben ben napıcam
buna nasıl butce ayırırım
kıme guvenırım
ben şansıma tüküreyim tamammı
bagıra bagıra aglamak ıstıyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
MEdicim gerçekten inanamıyorum.MEmorialde böyle bir hata yapılması inanlmaz.Ya gerçekten her gün vrulsaydın o iğneyi..
ben olsam feci terslerdim, ben size güveniyodum diye.
Ama sabırlı olmaya çalış yine de gerçekten zorlu bi yoldasın artık yüzdün kuyruğuna geldin..Sabrının ve dualarının karşılığını alacaksın emin ol.
kızlar selam,ne zamandır yazamadım 14 eylülde sezaryenle doğum yaptım,oğluşum 3720 gram 54 cm olarak doğdu,adı Cihan:)20 günlük olduk bile,birbirimize alıştık,ama zaman çok çabuk geçiyor çok vakit ayırıp nete giremiyorum pek,yeni yeni ancak düzene girecek,sütüm çok fazla değil doğumdan sonraki kilo kaybından sonra doğum kilomuza ancak ulaştık o yüzden mama takviyesi verdi doktorumuz,1 hafta sonra kontrolümüz var,sütüm az diye çok üzüldüm ağladım ama olmayınca olmuyor,inşallah çoğalır bol sıvı tüketiyorum ama gündüzleri çok emiyordu oğlum dolayısıyla çok süt birikemiyordu ben de dinlemiyordum,bakalım inşallah zamanla düzelir oğlum beslensin sağlığı iyi olsun önemli olan o,bizden havadisler böyle..
İrmcim tebrik ederim bebeğini hayırlısıyla büyüt inş.Darısı da bnm başıma olsun . ben çok korkuyorum doğumdan.Süt için de üzülme şimdi süper takviye besinler var ..Ben de hiç emmemişim doğru düzgün ama zehir gibiyim maşalllahh

selam irem nasılsın??? hatırladın mı beni ne zamandır konuşamamıştık...
gözün aydın canım doğum yapmışsın Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin...
bende 18 Ağustos da gebelik zehirlenmesi nedeniyle 34. haftada erken doğum yaptım... şükürler olsun şuan bebeğimde bende iyiyiz ama...
sütüne üzülme canım benimde çok az mama ağırlıklı besleniyor ne yazık ki ama yapıcak bişey yok...
Cnm senin de bebeğini tebrik ederim sağlıcakla büyür inş.
SLm kısLar..
Ne güzel yaa çoğunuz hamile kalıp bebekleri doğurup büyütmşler bile..ßazıları doğumlarını yazmış ..MaşaLLah hepsine
Gurbet abLa düşük yapmış geçmiş oLsun cnm hayırLısı buymuş demekki..
Medicim ahh ah imtihanın devam ediyor tatlım..Tüp yapmaya karar vermişsin..Rabbim inş daha fazLa bekLetmez seni..
ßeni soracak oLursanız ben de haLa bekLiyorum
Görünürürde sorun yok ama demekki daha zamanı geLmemiş..
ßi de erce abLa vardı o hamile kaLdı mı acaba ?
Pınar ne yapıyor acaba nasıl geçiyor hamileliği cinsiyeti belli oldumu ?
Acaba bende bigün buraya şööyle şöle doğum yaptım diye yazabilecekmiyimbazen hiç olmicak gibi geliyor
Neyse kısLar herşeye rağmen hayat dewam ediyor..İmtihanlar bizim için..
Hadi kalın sağLıcakLa..
Eslemcim beni sormuşsun çok mutlu oldum.Bebeğim Erkek AYMAN olacak adı inş. 4 ay geçti ben hiç anlamadım hamileliği,maşallah sorunsuz geçiyo.Yeni yeni pıt pıtları hissetmeye başladım.Siz bekleyen arkadaşlarımı ne kadar gönülden dua ediyorum bilemezsiniz ben de çok uzun süre bekledim.Ama gerçekten sabır ve inançla bekleme gerekiyor..Rabbim sizin de yüzünüzü güldürecek inş.