Eski dostlar hep beraber elele verelim

biz bugün 1 yaşına girdik !

Mucizem büyüdü...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Eki Görüntüle 537665

iyi ki varsınız! İyi ki her zaman yanımızda oldunuz
yapım aşamasında verdiğiniz emekler için hepinize teşekkür ederiz teyzelerrrrrrrr :)

Ay inanmıyorum yaa şaka gibi : )

Daha dün gibi hatırlıyorum senin tüp bebek muhabbetini ..nerdeeen nereyeee : ) sanırım senle aynı anda tüp bebek yaptıran bi de tansel vardı..

Çok da güzel bi bebek maŞallah ! Rabbim nice yaşlarını daha kutLamayı nasip etsin inş..

yapım aşamasında verdiğiniz emekler için hepinize teşekkür ederiz teyzelerrrrrrrr :)

Bal böcüğüm.. kocaman kız oldu ya.. maşallah. 25ekime sezeryan günü alıp, 22 ekimde gelmeye acele eden kuzum benim :)
Ömrün uzun bahtın açık olsun prensesim.

Bal böcüğüm.. kocaman kız oldu ya.. maşallah. 25ekime sezeryan günü alıp, 22 ekimde gelmeye acele eden kuzum benim :)
Ömrün uzun bahtın açık olsun prensesim.

valla bende senin hafızana hayranım koprinacım kız nasıl hatırlıyosun bu kadar detay şeyleri :1::1:
nasılsın cnım emrecik napıyo :nazar::nazar:

Bi de ben mediyi merak ediyorum..Şu anda son durumu ne acaba ?

nasılsın eslemcim

amelıyattan sonra yaptırmam gereken 2 ıgnem var bırını 12 ekımde oldum diğerini 12 kasımda olucam insallah ondan sonra kontrole gidecegım duruma göre bi doz daha vurulabılırmişim
ondan sonra da tüp bebek aşamasına gecılecek kısmet ısın o kısmı tabı.. bellı olmaz benım fıkrım bırden degısebılır belkı tüp bebek olayına gırmem

çoook ama çook tatlısın sen yaa.kırkbinkere Maşallahhhhhhh SÜPHANALLAHHHHHHH.Nice sağlıklı,güzel senelerin olsun fıstığımmm:nazar:

valla bende senin hafızana hayranım koprinacım kız nasıl hatırlıyosun bu kadar detay şeyleri :1::1:
nasılsın cnım emrecik napıyo :nazar::nazar:

hiç unuturmuyum ben canım :) bazen bu yönümü sevmiyorum.. ama güzel şeyler hatırlamak daha iyi oluyor. mesela bize crafty bebişinin sonucunu 15 marta kadar söylemeyecekti ama 12sinde söylemişti dayanamayıp :)
bize gelince, emreyi babası sayesinde bayramda hasta ettik.. hiç lafımı dinlemiyor .. bekle hırkasını giydireyim dememle uçup gitmeleri bir oluyor.. sanki mayıs ayındayız.. kış geldi nerdeyse.. peşine sürükledi bizi.. güya sadece ilk gün annesinde olacaktık 4gün boyunca kadının yüzünü gördüm..
bir de eşim izne çıkmadan önce diyordu ki 3 gün emrenin 2 gün seninim.. yani güya bizimle daha çok vakit geçirecekmişti.. ama nerdee.. ben bu bayramdan hiç bişi anlamadım.. hep mutfaktaydım.. evde mutfakta.. gittiğim yerde ya mutfakla ya emre ile.. bir oh diyemedim.. ay çok dolmuşum

nilikomun 1 yaş şerefine telefondan canlı yayın ikiz bıdıklar :7:

$P061012_1649[01].webp

ah kuzularımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşallah koca adam olmuşsunuz yerim siziz çok çok :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

oldular yaa teyzeleriii
eymi küçük doğdu ama erkekliğin verdiği irilik midir nedir veloştan iri görünüyor
tabi veradan daha kısa o da iri gösteriyor olabilir
veloş boyuna gidiyo eymi enine

kızlar nasılsınız?
valla yaramaz sıpadan vakit bulamıyorum ama arada bakıyorum sizlere.benim bebiş 7 aylık oldu çok şükür.
akıllım ikizler çok tatlı maşallah.
öpüyorum hepinizi....

maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok duygulandım bıdığım ya.. çok tatlılar yavrularım..
Rabbim sağlık versin.
İsteyen herkezin kucağı dolsun.

amin canımmm benim kucağımın iki tarafını da dolduran Rabbim herkesin kucağını doldursun :))

mistim sağol senin cimcime kocaman olmuş hee maşallah bizim kuzuların abbası o

ercecim sana da ikinciyi hayırlısıyla versin Rabbim
yoksa zayıflamaktan eriyip gidecen. imza:84 kg olan anne

amin canımmm benim kucağımın iki tarafını da dolduran Rabbim herkesin kucağını doldursun :))

toparlarsın güzelim hiç dert etme..
ben doğuma 91kilo ile girdim (78kg ile hamile kalmıştım)
doğumdan 3 ay sonra 82ye inmiştim.. sonra baktım sütüm azaldıkça azalıyor... verdim kendimi yemeye içmeye.. hooop 87kg.. sonuç 4 buuçuk 5aylıkken sütüm kesildi tamamen..
elde var bir kocaman göbek.. haziran sonunda kendime pantolon almaya çıktım.. en kötü 42beden giyiyordum.. amanın 48bedene zor sığdım.. depresyona girdim iyice.. sonra da dedim nasılsa artık emzirmiyorum.. güzel bir diyet.. 2 ayda 79a indim çok şükür. şubata kadar 65 olurum inşallah.. bu ara irade yine sıfırlandı ama en azından geri almıyorum verdiklerimi

Mistim özlettin kendini :) maşallah bücürük büyümüş ..

aminn canım inşallahhh
valla napıyım baktım bebiş gelmiyo iyice manyaklaştım sıkıntıdan ,ha bu arada bi kaç başarısız iş denemem oldu becemedim bari dedim diyet yapıyım spor yapıyım iyide oldu .sigarada içmiyorum iştah patlaması yaşıyorum ,mecbur diyet yoksa çook fena

amann canım boşver kiloyu hiçç dert etme sen onları verirsin hele kuzular biraz daha büyüsün bak nasıl zayıflıyosun koşturmaktan :nazar:

toparlarsın güzelim hiç dert etme..
ben doğuma 91kilo ile girdim (78kg ile hamile kalmıştım)
doğumdan 3 ay sonra 82ye inmiştim.. sonra baktım sütüm azaldıkça azalıyor... verdim kendimi yemeye içmeye.. hooop 87kg.. sonuç 4 buuçuk 5aylıkken sütüm kesildi tamamen..
elde var bir kocaman göbek.. haziran sonunda kendime pantolon almaya çıktım.. en kötü 42beden giyiyordum.. amanın 48bedene zor sığdım.. depresyona girdim iyice.. sonra da dedim nasılsa artık emzirmiyorum.. güzel bir diyet.. 2 ayda 79a indim çok şükür. şubata kadar 65 olurum inşallah.. bu ara irade yine sıfırlandı ama en azından geri almıyorum verdiklerimi

Mistim özlettin kendini :) maşallah bücürük büyümüş ..
oo maşallah kopri sende bayağı kilo vermişsin
bu aralar kimsede irade yok mevsimden midir bilmem herkes sldı kendini .bende hiçç diyet modunda değilim .

bende özledim kızlar sizleri.
akıllım emzirmek anne için büyük bir nimet.ben emziriyorum sadece.diyetsiz falan eski kiloma döndüm sayılır.2 kilom kaldı gerçi spor yapmam lazım ama bunada şükür.ilk zamanlar hep öyle kalıcam sanmıştım.

Back
X