Eski dostlar hep beraber elele verelim

selam kızlar nasılsınız
dün gece birkaçınızı rüyamda gördüm:)
çok ilginçti yani aslında hiçbirinizle karşılaşmadım ama rüyama girdiniz.
hepimiz aynı apartmanda oturuyormuşuz sanki her gün berabermişiz gibi yine birimizin evinde oturuyoruz ve yazın tatile nereye gitsek diye konuşuyoruz bu arada kopri nin 3 çocuğu var akıllıbıdığın da 5 :))
sevsena tatilde muhafazakar biyere gidelim rahat edelim diyordu rüyamda
bir de medi vardı çok net hatırlayamıyorum ama :)

ya kızlar işte ben rüyamda sizinleyken bir gürültü ile uyandım ki bahar yataktan düşmüş. ilk defa böyle birşey oldu o kadar telaş yaptım ki heralde bütün komşular uyanmıştır. kuzum biraz ağladı sonra uyumaya devam etti çok şükür birşey olmamış allah koruyor yavrularımızı

selam kızlaaar herzamanki gibi kimsecikler yok topicte gerçi bende uzun zamandır giremiyorum ama benim cadıdan fırsat bulamıyorum girsemde hemen çıkmak zorunda kalıyorum eslem ve medi çok sevindim allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasib etsin inş. medi bi kız bi erkek iyi tutturmuşunuz:) valla çok sevindim sizin adınıza topicte herkes evlat sahibi oldu çok şükür. eski adet hesaplamaları geldi aklıma acaba kim hamile kaldı bu ay diye aldığımız test paralarıyla holding kurulurdu herhalde, şimdi ne durumdayız :)

akıllım emzirdiğin için adet olmuyorsundur. 1yaşına kadar normal diyor doktorlar. sonrasında kontrol tavsiye ediyorlr.
ama herkez farklı. eltim bir buçuk yaşına kadar emzirdi çocuğunu ama daha 2-3. ay adet görmeye başladı. ben ise emre 4 aylıkken emmeyi bıraktı 5.ayda kırmızı kart yedim.

sarıkalemlik.. bacım ne yaptın ya :D ben 1 çocuğa zor bakıyorum 3 tane ile tımarhanelik olurum :D bünyem kaldırmaz okadarını. :D tabi evlat gibisi yoktur da ben şimdilik bir tane ile memnunum :)

günaydın arkıdısler
nasılsınız?

benım dun sol ayak bılegım şişmiş sağ taraf da şiş ama okadar degıl

evde okadar dınledım
sabah gene aynı sekılde normalmı acaba
ödem olsaydıınerdı. zaten bol su ıcıyorum odem gıbı de degıl sankı eklemlerde biş var korktum ya

günaydın arkıdısler
nasılsınız?

benım dun sol ayak bılegım şişmiş sağ taraf da şiş ama okadar degıl

evde okadar dınledım
sabah gene aynı sekılde normalmı acaba
ödem olsaydıınerdı. zaten bol su ıcıyorum odem gıbı de degıl sankı eklemlerde biş var korktum ya

Erken başlamış medikom benim 27. Haftada başlamıştı ayak şişmelerim doktorum tansiyonunu hergün aynı saatte ölçür demişti. Sen de şimdiden düzenli takipte tut tansiyonunu. Zaten hastanedesin
Çalışan hamilelerde ne yazık ki oluyor akşam soğuk suyla masaj yapıyordum ben iyi geliyordu. Bir de sıcaklara gelecek senin ilerki haftaların sık sık soğuk suyla yıka

Evet ben ne biçim bi insanım yahu hiç uğrayamıom işe fln başladım yoğun stresli günler vs vs
hepinizi öperim
Erce la şok oldum & çokkkkkkkkkkkkkk sevindim maşallahhhhhh
bıdık &Potı yerim ben o bal lokmalarını
medi arıcam seni bekle beni
Niloş tam 19 aylık bir bal böceği oldu pek sevimli köpeğim öperiz ellerinizden

Evet ben ne biçim bi insanım yahu hiç uğrayamıom işe fln başladım yoğun stresli günler vs vs
hepinizi öperim

Arada bir uğrasan iyi edersin !!!
Biz 11ayımızı bitirdik bu arada, eymen 15gündür yürüyo vera da 3-4 adım atıp pat düşüyor popo üstü :) çıtçıtlı bodysinin içine vatka koyuyorum dötü acımasın diye :)
Denize girdik dün, yazlıktayız bu arada, eymen denize koştu ama dalga gelip bacaklarını ıslatınca ağlaya ağlaya geri döndü. Vera bayıldı denize şapşap oynuyoruz dudağımıza gelen tuzlu suları yalıyoruz, sonra elimizi denize sokup çıkarıp parmak emiyoruz. Eymen de bir avuç kum yedi :) kakayla çıktı bu sabah. Kazara kapı açık olursa hiç kaçırmıyorlar arka arkaya gidiyorlar dışarı. Eve girince ağlıyorlar Ankara'ya dönünce napacaz bilmem

bıdığım ödemmiş y a la:)
okadar da su ıcıyorum
evet tansıyonuma baktırayım
calıstıgım yer cok sıcak
klıma yok vantılator yok bılım dalı hocamız öküz bi kadın
ben dogurunca çalışamıcam burda zaten baylmıyorum burda calısmaya da öyle yanı bu fıkrımı ılk defa sıze acıyorum kafamda teyyareler döniyyy çok dusuncelıyım
işler de yogun bokum gibi :(

Biz 11ayımızı bitirdik bu arada, eymen 15gündür yürüyo vera da 3-4 adım atıp pat düşüyor popo üstü :) çıtçıtlı bodysinin içine vatka koyuyorum dötü acımasın diye :)
Denize girdik dün, yazlıktayız bu arada, eymen denize koştu ama dalga gelip bacaklarını ıslatınca ağlaya ağlaya geri döndü. Vera bayıldı denize şapşap oynuyoruz dudağımıza gelen tuzlu suları yalıyoruz, sonra elimizi denize sokup çıkarıp parmak emiyoruz. Eymen de bir avuç kum yedi :) kakayla çıktı bu sabah. Kazara kapı açık olursa hiç kaçırmıyorlar arka arkaya gidiyorlar dışarı. Eve girince ağlıyorlar Ankara'ya dönünce napacaz bilmem

yerim onları yerim yerrrrrrrrrrr:)
çook tatlıdır şimdi onlar yaaaaaa:)
bıdık benım kız çok oynıyy d oglan etlıye sutluye pek karısmıyy onu daha az hıssedıyom kızım cadımı olcak ne

hepinizi öperim

veee kaçak kız craftyy de geldi :21::21::21:
saol canım çok şükür bende hamileyim .arada bi uğra nilden haber ver ses et yahuu
senin kızın resmini ceren gördü bayıldııı bayıldııııı anne çok tatlu dedi :nazar::nazar::nazar::nazar:

oyyy maşallahh kuzulara :nazar::nazar:
vatka süpper fikirmiş :1::1::1:oohhhh deniz sefası pek güzel olur .keyfini çıkarın

yerim onları yerim yerrrrrrrrrrr:)
çook tatlıdır şimdi onlar yaaaaaa:)
bıdık benım kız çok oynıyy d oglan etlıye sutluye pek karısmıyy onu daha az hıssedıyom kızım cadımı olcak ne

medi bebişlerin biri sağda biri soldamı nasıl ayırt ediyosun canım .kızların genelinde var bi cadılık zaten ha anasının karnında ha dışarda hiçç farketmez
yaaaa bende artık cinsiyetini öğrenmek istiyorum .geçen sefer göstermedi sıpa toplamış bacaklarını
haftaya perşembe tekrar gidicem bakalım göstercekmi bu seferde göstermezse bi daha çikolata yok sıpaya cezalı :1::1:

medii kilon ne alemde .bn fenalardayım tam 7 kilo aldım yahu .şu sıralar azami dikkat ediyorum .kanamalar bitti çok şükür hafif yürüyüşlerede başladım
ayakların şişmeye başlamış aman canım dikkat et neden oluyoki acaba

medi bebişlerin biri sağda biri soldamı nasıl ayırt ediyosun canım .kızların genelinde var bi cadılık zaten ha anasının karnında ha dışarda hiçç farketmez
yaaaa bende artık cinsiyetini öğrenmek istiyorum .geçen sefer göstermedi sıpa toplamış bacaklarını
haftaya perşembe tekrar gidicem bakalım göstercekmi bu seferde göstermezse bi daha çikolata yok sıpaya cezalı :1::1:

medii kilon ne alemde .bn fenalardayım tam 7 kilo aldım yahu .şu sıralar azami dikkat ediyorum .kanamalar bitti çok şükür hafif yürüyüşlerede başladım
ayakların şişmeye başlamış aman canım dikkat et neden oluyoki acaba

kız olan solda erkek olan sağda canım haftalardır aynı yerlerı..
ılk uc ay zaten kılo alamadım ıstıfra etmekten ..
gecen hafta kadın doğumcu tarttı 1,5 kılo almışım yehuu cok kılo almıycam ınsallah ya :) ama boğazımdan esırgedıgımden degıl yıyom valla :)

Son düzenleme:
kız olan solda erkek olan sağda canım haftalardır aynı yerlerı..
ılk uc ay zaten kılo alamadım ıstıfra etmekten ..
gecen hafta kadın doğumcu tarttı 1,5 kılo almışım yehuu cok kılo almıycam ınsallah ya :) ama boğazımdan esırgedıgımden degıl yıyom valla :)

bende hep sağ tafafta hissediyorum çok nadir hafif solda oluyo .
benim hiç midem bulanmadı bide sürekli yiyip içip yatmaktan çok kilo aldım
ne güzel az kilo almışsın ama asıl bu haftalardan sonra alıcaz bakalım nolucak
napalım sağlıkla gelsinlerde doğurunca diyet yaparız nasılsa

bende hep sağ tafafta hissediyorum çok nadir hafif solda oluyo .
benim hiç midem bulanmadı bide sürekli yiyip içip yatmaktan çok kilo aldım
ne güzel az kilo almışsın ama asıl bu haftalardan sonra alıcaz bakalım nolucak
napalım sağlıkla gelsinlerde doğurunca diyet yaparız nasılsa

hiç dıyet yapmadım bu zamana kadar ama o tempoyla verırım heralde dıye düşünüyorum bıde emzırme konusunda ınatcı olacağım hem kendı saglıgım hem onlar ıcın :=) emzıren anne daha kolay verıyo kıloyu,
ozon tedavısıne felan gıderım cok kılo alırsam dıye dusunuyorm

hiç dıyet yapmadım bu zamana kadar ama o tempoyla verırım heralde dıye düşünüyorum bıde emzırme konusunda ınatcı olacağım hem kendı saglıgım hem onlar ıcın :=) emzıren anne daha kolay verıyo kıloyu,
ozon tedavısıne felan gıderım cok kılo alırsam dıye dusunuyorm

20 kilo alarak doğuma girdim ben, doğumda 14 kilo gitti kalan 6 kilo hala benimle. (Maşallah hamdolsun) 2bebeği 6ay boyunca mama takviyesi olmaksızın sadece emzirdim hala da ek gıda toplasan 1kase yemiyolardır ama maşallah iri bebekler, eymen 11buçuk vera 11.300 kg idi 10buçuk aylıkken. İştahım çok açık çok yiyorum, bi ara diyet yapayım dedim sütümü hemen etkiledi, bıraktım. Sütü en iyi çoğaltan sudur derler ama ben et tavuk yediğimde coşuyordu o yüzden besili inekler gibi beslendim. Kilo almadım ama veremedim de. Biraz da yapı ile alakalı, 4kilo doğmuş ve hayatı boyunca yaşıtlarından iri ve şişman büyümüş biriyim, kolay kilo alır zor veririm... Bir de ben hala adet olmadım onun da etkisi varmış kilo verememekte

veee kaçak kız craftyy de geldi :21::21::21:
saol canım çok şükür bende hamileyim .arada bi uğra nilden haber ver ses et yahuu
senin kızın resmini ceren gördü bayıldııı bayıldııııı anne çok tatlu dedi :nazar::nazar::nazar::nazar:

buyurunuz bir küçücük nilcik
$fotograf.webp

Son düzenleme:
Back
X