eski dostlarımı özlüyorum hiç uğruna beni terkeden ...:(

isimsiz_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.530
1.294
163
bırden geldı aklıma hoş ara ara geliyor lise arkadasımdı ıkısıde ... candılar ... yeri gelir birlikte yatardık ..yedıgımız ıctıgımız beraberdi...ama hiç ugruna o kadar cocukca sebepten beni terkettiler sımdı facebook lıstemde varlar.. barısmıstık lıse son gıbı.ama eskısı gıbı olunmuyor tabi merhaba sadece ben boyle olsun ıstemezdım sımdı ıkısı hala cokca samımı benım hatırladıgım gıbı onlarda benı hatırlıyo mudur sanmam eskı dostlar sarkısını actım aglıyorum esımde nobetci yalnızım ..yalnızlık gecmıse yol aldırıyor...keske dostluklar bozulmasa hıc ugruna ... canlar can kalsa ...

Üzülme hepimizin var böyle hikayeleri emin ol ,lise de bir arkadaşım''kardeşim'' vardı ,ayrılmıyorduk asla, rahatsızlığı vardı kriz geçirirdi,her kriz'de hocalar beni çağırıyordu kimse zapt edemiyordu,annem az mı konuştu öğretmenler ile yerlerimiz değişsin diye.. sınavda bile çıkmışlığım olmuştur krizinden ötürü,hatta kucağımda taşıdığım.. ama ne oldu sonra,telefonlara çıkmamalar ,ekmeler vs şimdi facem de var sizin gibi merhaba merhaba okadar..sebeb mi başka bir arkadaş ortamı olması ..

Benim yıllanmış dostluğum bitti hiç uğruna...
Ben bitirdim ama yazık etti bize...

Çok acıdır bilirim
evet bazen bıtırmek zorunda kaldıgımız oluyor hatalar yapıyorlar ama benm arkadaslarım okadar sacma sebepten yaptıkı benım suan esım o zmanlar cockluk yanı konusuyorduk arkadaslarım yok ona guvenmıyoruz yok ıcıne kapandın dedıler benımle kavga edıp sınıftakı bı cok ksıı ıle dusman kesıldıler ne sacma ama yaa suan o benım kocam ama yanımda olan kocam (( dostlarım benm dostum degılmıs ...

Benim de var böyle değer verdiğim bir dostluğu bitirmişliğim. Henüz çok taze ama. Bundan mıdır bilmem, ben bişey hissetmiyorum Hayırlısı herkes hakkında. Allah daha kimleri çıkartır inşallah karşımıza. Yalnız kalmayın siz de yeni dostluklar edinin, dostluk güzel şey. Daha sağlam bağlanın. Mutlu olun siz de. Herkes hak ediyor mutluluğu. Ve cok sevselerdi sizi, mutlaka bi dönüş yaparlardı inanın bana. Bunu da yaşadım çünkü, tecrübeyle sabit konuşuyorum. Bazen tabi hatırlıyorlardır sizi. Ama o kadar çok üzgünüm Daha fazlası olmamasinda ikisinin beraber olmasinin da payı var. Onlar da ayrı ayrı yalnız kalsalardi onlar da özlerlerdi. Şimdi yıllardan geriye bir tek birbirleri kaldığı için Allah'a sukrediyorlardir hatta belki. Lütfen üzülmeyin ama siz de. Ben hep çok istedim böyle küçüklüğümden beri bi dostluğu sürdürebilmiş olabilmeyi, yanımda nefes alış hızımdan duygumu hissedecek yıllarca her zorlukta yanımda göreceğim bir dostu. Olmadı, napalım Daha güzel insanlarla tanisalim bizler de, olmaz mı? Belki ömrümüzün kalan kisminda tanıyacağızdır biz de dost olacak en dogru insani ne dersiniz?

cok dogrusunuz gercekten tesekkur edrım uzerınden yıllar gectı:) ama hatırlıyorum ara ara suan kafadan ellı tane arkadasım var arayan soran degerlı ıyı ınsanlar unıversıten olsun ...sosyal cevrem fazlaca var ... ama ınsan ıcıne yara gbı oturanları duusnuyor ıste....

ki kaldıki sureklı sehır degıstırecegız ... heryerden ınsan tanıyoruzz ..mesela suan erzurumdayız lojman komsularım var .. tayınlerı cıktı gıdıyorlar ... ve daha kım bılır kımlerle karsılasacagızz..hayat bızı ıyı ınsanlarla karsılastırır dılıyorum..

Rica ederim. Korkuttunuz ama beni şimdi Ben de yıllar sonra hatırlayacak mıyım acaba? Hafızamdan elbette silemem, zaten silmek de istemem. Ama bi yara olarak değil, geçmiş bitmiş güzel anılar olarak hatırlamak isterim daha fazlası değil Hakkımızda hayırlısı. Ne güzel sizi merak eden güzel insanlar varmış, sarılın onlara sımsıkı daha çok zaman geçirin hayat güzel, cok sukur herseye rağmen güzel. Melankoliye inanin gerek yok:)

suan bılıdıgınız nostaljı fransızca sarkılar dınlıyorum...... once eskı dostlaaaarr dınledım ...sımdı bu sarkıların sozunu anlamadan ucup gıdıyor aklım uzaklara....ve ıyıkı burası var hıc tanımayan ınsanlarla anlatıp dertlesmek cok guzel gelıyıor...

haklısınız melankoli yapmaya gerek yokk :) yanı kardes gıbı sevıp yollar ayrılıyorsa ıyıde olsa kotude olsa hatrınıza gelıyor ve yanımızda olan baki dostlara sıkı sıkı sarılmamızı saglıyor...

Ben yaşamımız boyunca arkadaşların sürekli değiştiğini düşünürüm. :) Çocukluk arkadaşıyla hala çok samimi olanlar vardır tabi ki, ama herkese denk gelmiyor işte. Benim de vardı üniversiteye başladığımdan beri çok yakın gördüğüm bi arkadaşım. Sonra çok şey değişti, hayatlarımız değişti en önemlisi. Üstüne bir de benimki çok değişik bi kişilikti, bi dönem birinin arkasından konuşur, sonra benimle arası bozulunca arkasından konuştuğu kişi dünya iyisi olurdu. :) Yaklaşık 4 aydır görüşmüyorum ve içim çok rahat. Şimdi yine arkalarından tonla laf ettiği insanlarla canım cicim modunda.

Daha çok insan girecek hayatına, ve daha çok insan çıkacak hayatından. Hayatından çıkıyorlarsa vardır bir nedeni.
Az ama öz insan her zaman daha iyidir.

Tıpatıptıptıpppp aynısı başıma gelmişti.

Şimdi kaç yaşındasın bilmiyorum ama 18-19 yaşlarında çok acıtan şeyleri sonradan umursamıyorsunuz.

Ben şimdi 25 yaşındayım ve çoktan unuttum her ikisini de, hatta biri bende ekli bile değil diğeri de kendisi eklemiş bana kalsa eklemem bile, eski anıların hatrına kabul ettim, kısacası zamanla geçiyor.

Ha bu arada aradan 7 yıl geçmesine rağmen benimkiler de hala kanka ama fotoğraflarını görünce tanımadığım insanlardan farkları yok

Harikasınız Güzelliklerle, guzel insanlarla doldursun Rabbim yollarımızı. Melankoliden biraz da olsa çıktıysanız, ki öyle gözlemliyorum, cok sevindim

dogrusunuz ... yanı dedıkodu yapıyorsa bı kere zaten sılınır tek kalemde sılmıslıgımde var... cokta ozur dılemesıne ragmen ...cocukluk arkadas cok nadır oluyor tabı var bır tane ilk okul 3. sınıftan beri :) aynı apartmanda oturuyorduk ..hala samımıyız cok sukur...

cok ıyıı yapıyorsun :) suan 23 yasımdayım

Biz büyüdükçe kişiliğimizde farklılıklar oluşuyor. 10 yıl önce kardeş gibi olduklarımızla ortak konuşacak konu bile bulamaz hale geliyoruz yani kopmak belki de en iyisi. Ben hiç pişman olmadım biten akadaşlıklarıma.

Benim de yeni bitmis bir dostlugum var, hic ugruna hem de. Cok aci gercekten. Hep aklimda. Icimde kaldi. Ben de sabirla icimin sogumasini bekliyorum. Neyse ki birkac kardes gibi yakin oldugum dostum daha var. Ama herkes bir baska oluyor, gidenin yerini tutmuyor. Ama napalim, hayat bu, her insan iliskisi birgun bitmeye mahkum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…