tabi ki ne olduğunu bilemeyiz ama bana erkek pek suçluymuş gibi gelmedi..Yani kaybetmiş bir kadın FBI ajanından beter olur emin olun , muhtemelen her gün erkek arkadaşınızın arkadaş listesini kontrol eden , yeni biriyle arkadaş olduğunda bunu engellemek için hareket eden biri..her gün evlilik teklifi alan bir kadın niye size mesaj atma gereği duysun ki , iki seçenek var ya teklifine evet der , ya da hayır der..Hayır dediğindede iletişimi keser..velev ki sevgilisi olmuş olsun..O zaman da ben onun sevgilisiyim der..bana her gün evlenme teklif ediyo demez..saplantılı eski aşık gibi geldi bana..yani böyle düşünürsek ihtimaller ihtimaller bir sürü ihtimal..kendisiyle konuş , eğer evlilik düşüncesinde ciddi ise adım atıp atmıcağı konusunda onu dene..ve o kızla facebookta arkadaş ise çıkarmasını söyle..bunları yaparsa zaten sende ondan emin olursun..
ben 21 yaşındayım , muhtemelen bahsettiğiniz erkek benden çok daha büyük ve belli bir olgunluğa sahip..heralde bu kadar basit oyunlar oynamaz..ki oynuyosa da hiç kafaya takılcak biri değildir..
Ayrıca facebook kadar saçma ve insan ilişkilerini bitiren bir şey daha görmedim ben..insanların birbirine ulaşması o kadar kolay ki , facebook hesabın varsa istersen dünyanın en sadık insanı ol , bir noktada merakına yenilip yanlış şeyler yapabiliyosun..sonra olaylar olaylar..
umarım içine en sinicek kararı verirsin..