Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eski erkek arkadaşım bana hayatında yeni biri olduğunu haber vermek için yazdı
Kızlar eski erkek arkadaşım bana hayatına birinin girdiğini söyledi ama bunu söylerken senin yerin çok farklı seni unutamam sen farklısın gibi cümleler kullandı . Hiç inanasım gelmiyor ama vermiş olduğum emek ve zamana kıyamıyorum ve hayatıma yeni birini almak yeniden kendimi birine anlatmak çok zor ve zaman kaybı gibi geliyor
konu sahibi istiyor ki biz ona nolcak o kadar emek vermişsin git başkalarıyla olan herifle yat geri barış falan dememizi istiyor, gerçekler acıttı galiba beğenmedim veriyor hoşuna gitmeyen mesajlara, ya da agresif cevaplar... hoşuna gitmiyorsa haklıyızdır bacım acınası durumdasın
Algı yaratmayın bir tek size beğenmedim atmış. Şu üsluba başka ne yapacaktı. Enayi demişsiniz, ayran gönüllü demişsiniz. Bu konu bu kadar agresif olmanızı gerektirecek bir konu da değil üstelik. Teşekkür yorumlarına dahi beğenmedim atacak kadar neden yükseldiniz acaba.
Kızlar eski erkek arkadaşım bana hayatına birinin girdiğini söyledi ama bunu söylerken senin yerin çok farklı seni unutamam sen farklısın gibi cümleler kullandı . Hiç inanasım gelmiyor ama vermiş olduğum emek ve zamana kıyamıyorum ve hayatıma yeni birini almak yeniden kendimi birine anlatmak çok zor ve zaman kaybı gibi geliyor
6 senesini geçirmiş belki gerçekten yeriniz farklıdır ama sevgili olarak değil. Eğer sevgili olarak farklı olsaydı zaten şu anda da beraber olurdunuz. Geçirdiğiniz zamandan edindiğiniz tecrübeleri heybenize atın ve emeginizin karşılığı olarak düşünün.
Bunun dışında kendimi birine anlatmak çok zor demişsiniz, sizi gerçekten seven insana kendinizi anlatmanıza gerek olmaz zaten ve buna rağmen sizi sizden iyi tanır.
Bence yolunuza bakın.
Kendinizi anlatmakta ne var ikide bir bunu demişsiniz. Bu kadar drama olmayin ya yeni birini tanima heyecani ve hakkinda bir sey bilmemenin getirdigi karsilikli merakla ilerleyen saatlerce sohbet gayet güzel bir sey.
Yani her şeye de amma üşeniyorsunuz sanki 60 yaşindasiniz bu ne enerjisizlik, sıkıcılık bu yaşta...
Çok katılıyorum bu yoruma.
Ben 6 ay önce boşandım, yeter dedim bu kadar matem, flört işlerine daldim. Nasil iyi geldi nasil iyi geldi. Şimdi gece 4lere kadar elimde telefon kendimi anlatiyorum ergenler gibi. Yeni aşklar yeni heyecanlar gibisi var mı? Hayir biri olmaz yol verirsin başkası olur. Kendimi ne kapatacağım ne kusecegim hayata? Bi daha gelecek miyim dünyaya? Oturup yas mı tutalım bi ömür? Tamam yasadik senelerce, bitti gitti.
Algı yaratmayın bir tek size beğenmedim atmış. Şu üsluba başka ne yapacaktı. Enayi demişsiniz, ayran gönüllü demişsiniz. Bu konu bu kadar agresif olmanızı gerektirecek bir konu da değil üstelik. Teşekkür yorumlarına dahi beğenmedim atacak kadar neden yükseldiniz acaba.