- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.998
- 528
Seni seven birisiyle mutlu olmana bakBanada ders oldu , zaten hayatımda yeri yok başkalarına iyi gelebilir benden uzak olsun da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni seven birisiyle mutlu olmana bakBanada ders oldu , zaten hayatımda yeri yok başkalarına iyi gelebilir benden uzak olsun da
İnşallah, teşekkür ederimSeni seven birisiyle mutlu olmana bak
Bundan sonra ona emek ve zaman harcamayacağınız için mutlu olmalısınız.Kızlar eski erkek arkadaşım bana hayatına birinin girdiğini söyledi ama bunu söylerken senin yerin çok farklı seni unutamam sen farklısın gibi cümleler kullandı . Hiç inanasım gelmiyor ama vermiş olduğum emek ve zamana kıyamıyorum ve hayatıma yeni birini almak yeniden kendimi birine anlatmak çok zor ve zaman kaybı gibi geliyor
Algı yaratmayın bir tek size beğenmedim atmış. Şu üsluba başka ne yapacaktı. Enayi demişsiniz, ayran gönüllü demişsiniz. Bu konu bu kadar agresif olmanızı gerektirecek bir konu da değil üstelik. Teşekkür yorumlarına dahi beğenmedim atacak kadar neden yükseldiniz acaba.konu sahibi istiyor ki biz ona nolcak o kadar emek vermişsin git başkalarıyla olan herifle yat geri barış falan dememizi istiyor, gerçekler acıttı galiba beğenmedim veriyor hoşuna gitmeyen mesajlara, ya da agresif cevaplar... hoşuna gitmiyorsa haklıyızdır bacım acınası durumdasın![]()
Evet teşekkür ederimBundan sonra ona emek ve zaman harcamayacağınız için mutlu olmalısınız.
benim eski kocam gibi her yaz ben evleniyorum diye mesaj atıyor bana dur yapma dememi bekliyor sanırımKızlar eski erkek arkadaşım bana hayatına birinin girdiğini söyledi ama bunu söylerken senin yerin çok farklı seni unutamam sen farklısın gibi cümleler kullandı . Hiç inanasım gelmiyor ama vermiş olduğum emek ve zamana kıyamıyorum ve hayatıma yeni birini almak yeniden kendimi birine anlatmak çok zor ve zaman kaybı gibi geliyor
6 senesini geçirmiş belki gerçekten yeriniz farklıdır ama sevgili olarak değil. Eğer sevgili olarak farklı olsaydı zaten şu anda da beraber olurdunuz. Geçirdiğiniz zamandan edindiğiniz tecrübeleri heybenize atın ve emeginizin karşılığı olarak düşünün.Kızlar eski erkek arkadaşım bana hayatına birinin girdiğini söyledi ama bunu söylerken senin yerin çok farklı seni unutamam sen farklısın gibi cümleler kullandı . Hiç inanasım gelmiyor ama vermiş olduğum emek ve zamana kıyamıyorum ve hayatıma yeni birini almak yeniden kendimi birine anlatmak çok zor ve zaman kaybı gibi geliyor
Kendinizi anlatmakta ne var ikide bir bunu demişsiniz. Bu kadar drama olmayin ya yeni birini tanima heyecani ve hakkinda bir sey bilmemenin getirdigi karsilikli merakla ilerleyen saatlerce sohbet gayet güzel bir sey.
Yani her şeye de amma üşeniyorsunuz sanki 60 yaşindasiniz bu ne enerjisizlik, sıkıcılık bu yaşta...![]()
Aynı mesajları yazacaktım gerçekten duygularıma tercüman oldunuz.Algı yaratmayın bir tek size beğenmedim atmış. Şu üsluba başka ne yapacaktı. Enayi demişsiniz, ayran gönüllü demişsiniz. Bu konu bu kadar agresif olmanızı gerektirecek bir konu da değil üstelik. Teşekkür yorumlarına dahi beğenmedim atacak kadar neden yükseldiniz acaba.
Ozaman bekle dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştırKızlar eski erkek arkadaşım bana hayatına birinin girdiğini söyledi ama bunu söylerken senin yerin çok farklı seni unutamam sen farklısın gibi cümleler kullandı . Hiç inanasım gelmiyor ama vermiş olduğum emek ve zamana kıyamıyorum ve hayatıma yeni birini almak yeniden kendimi birine anlatmak çok zor ve zaman kaybı gibi geliyor