Bundan 7 ay önce 9 ay süren bir ciddi ilişkim vardı ve benim ilk ilişkimdi ama erkek arkadaşım için aynı şey geçerli değildi .Eski erkek arkadaşım askere gitti ve ben onu üniversitedeyken 6 ay boyunca bekledim askerden sonra kendisi çok fazla değilti her gün bana hakaret ederdi ve benim hakaretlere layık olduğumj söylerdi haftanın 4 günü küs(4 gün tamamen iketişimsizdik) 3 günü normal geçerdi.Kendisi askerden geldikten sonra iş bulamadı bulduğu işleride konforunu bozduğu için çalılmak istemiyordu ve maddi sıkıntılardan dolayı bunalıma girmişti.En son patlama noktam kendisi bana hiç bir derdini anlatmak istemiyordu (buna saygı duyarım ama anlatmasını isterdim çünkü ona hep yardımcı olmaktı amacım) ben sana derdimi anlattığımda sen bunları yarın bi gün Ta**ak konusu yaparsın dedi ve ben bu cümlesinden sonra patladım kendisi biraz ilişkiye ara verme teklifinde bulundu ve ikimiz belki bir şeyleri daha iyi anlarız diye teklifini kabul ettim ve ertesi günü çok kötü olduğum için arkadaşımla buluştum arkadaşım bana sigara uzattı ve ben sigarayı içerken eski sevgilimin arkadaşı beni görip direk eski sevgilime haber verdi kendisi benim sigara içmemi istemediği için bunu öne sürerek hakeretler içinde benimle ayrıldı.Çok büyük hakaretler ettiği için ben bir önce tartışmalarımız gibi gidip yazmadım onun gönlümü aşmasın isteyerekten çabasız bir şekilde bekledim ve 6 ay hiç bir iletişim kurmadım ve bir gün biriyle tanıştım gerçekten ilk defa sevildiğimi hissettiğim biriyle tanıştım kendisi beni benden kendisinden bike çok seviyor ama ben onu defalarca reddetim çünkü içinde ona karşı büyük bir his yoktu evet onunla konuşurken mutluydum yüzüm gülümsüyordu kendimi değrli hissediyorsum ama aşık değildi ama o her reddettiğimde defalarca kez bir yolunu bulup bana yazardı geçen hafta doğum günümdü ve ben onu her yerden engellemiştim ancak eski sevgilimi engellemeiştim belki doğum günümü kutşar diye ancak şans vermediğim kişi tam 00:00 da kutladı eski sevgilim asla yazmadı.Ben bu olaydan sonra o kişiye şans vermek istedim kendisiyle hiç buluşmadık ve dün grce sadece uzaktan karşılaştık kendisi beni ilk defa gördüğü için o heycanını uzaktan hissettim şuan iyiyiz dünkü karşılaşmadan sonra bende bir şeyler hissediceğimi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım