Erkek arkadaşımla uzun süre beraberdik bana geçtiğimiz yaz ara vermek istediğini evlenmek istemediğini ve evlensek boşanırız anlaşamayız ben huzurlu ve mutlu olmak istiyorum dedi. Nişan atan bi tanıdığı hakkında bile bana gelip biz onlar için iyiki bitirmiş dedik falan dedi. Bu arada artık evlilik için adım atarız diye düşünmüştüm. Almak istediği herşeye sahip olmuştu çünkü.İlişkinin başında yaşadığımız sorunları bile aşamadığını ve bu yüzden istemediğini bana karşı nötr olduğunu söyledi. Ben başta istemedim hatta baya dil döktüm ve en son bana bana mesaj atıp atmamakta kararsız olduğunu söyledi. Sonrasında gece bana mesaj atmış. İletişim böyle devam etti. 7 ay boyunca görüşmedik. Bu süreçte aramızdaki konuşmada bana umut verdi. Gelgit yaptı. Ve bu süreçte bana sosyal medyadan engel atmış. Sohbet uygulamalarından profil fotosunu gizlemiş. Dışarda bi kez karşılaştık beni görmezden geldi sanki hiç tanımıyormuş gibi davrandı. Ben bunları bile sindirmeye çalıştım.Ben her ay ona bi karar verip vermediğini sordum bana hep karar vermenin zor oluğunu ve veremediğini söyledi. En son yine sordum ve bana düşüncelerim değişmedi dedi. Bende ayrılmak istediğini anladım dedim. Bana bu istemek değil dedi. Bende o zaman? dedim doğru kararı vermeliyiz mantıksal açıdan bakmalıyız dedi. En son ona arkadaş kalamayacağımızı ya benim hayatımdaki kişi olacağını ya da kendi yolunu seçmiş olacağını söyledim. Bunun üzere o tamam yazdı bende tamamdır yazdım iletişim burda kesildi. 1 ay hiç konuşmadık ben kendi hayatıma döndüm o ezik durumdan çıktım özgüvenim yerine geldi. Başkalarına şans vermeye başladım onu her yerden engelledim. Ama onunla tesadüfen yine karşılaştık ve ben onu görmezden geldim. Bu sefer bana o engellediği sosyal medyadan engeli kaldırıp mesaj atmış neye gülüyorsun beni görmedin mi diye ben şuan isteğe dönüş bile yapmadım ama ona bi cevap yazıp yazmamakta da kararsız kaldım. Görmezden mi gelmeliyim?
Son düzenleme: