• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski erkek arkadaşım geri döndü.

Haklısınız bitirmek istiyorum bile diyemedi. Aylarca belirsizlik içinde bıraktı bana yazınca bile sadece yoğun bir kaygı hissettim
Diyemedi değil ben bi gidip gezip her istediğini yapayım sende beni bekle orda bir köşede dur diye yaptı sende saf saf beklemişsin yavrum sizi kimse sevmedi mi bu leş heriflerle hayatınızı heba ediyorsunuz

Haklısınız bitirmek istiyorum bile diyemedi. Aylarca belirsizlik içinde bıraktı bana yazınca bile sadece yoğun bir kaygı hissettim

Hissettiğin o yoğun kaygı, aslında vücudunun sana verdiği bir uyarı sinyalidir yani. Bir ilişkide huzur yerine sürekli belirsizlik varsa, o ilişki seni beslemiyor aksine tüketiyor demektir.Ayni zaman bu iliskinin sana ait olmadığını da anlatıyor hissleriniz

Tam doğru yolu bulmuşsunuz derken görmezden mi gelmeliyim yamaniz olmadı görmezden gelmek bile aklınıza gelmeneli öyle bir silmeliki tozu bile kalmasın gezmiş görmüş öpmüş eski sevgiliniz ya canı sıkılmış ya tekmeyi yemiş yerinde duruyormu bakalım bana hayran eski sevgilim diye tribe girmiş hepsi bu

Ne demek bu açıklar mısnız konudan bağımsız
Astrolojik olarak Merkür gezegeni ileri hareketini durdurdu demek. Bu zamanda ciddi karar alınması, önemli imzalar atılması ve dönen ex lere şans verilmesi önerilmez çünkü kalıcı değildir/sorun çıkabilir. İletişim sorunları, kişinin kendini tam olarak ifade edememesi, zihnin bulanık olması vs Merkür retrosu sebepledir. Yaklaşık 3 hafta sürer

Ne demek bu açıklar mısnız konudan bağımsız
Kısaca açıklayayım merkür gezegeni şu an geriliyor o yüzden bu dönemde geçmiş konuların ortaya çıkması (bu her konuda olabilir) olasıdır. Bu dönemde yeni başlangıçlar yapılmaması gerekir (astorolojik açıdan) bu dönemde daha çok bir şeyler sonlandırılır (olması gereken). Ör: yeni bir ilişkiye başlanırsa bu ayrılıklar sonuçlanması olasıdır ya da konu sahibinde ki gibi eski ilişkiler gündeme gelebilir ama yine ayrılık kaçınılmazdır. Bununla ilgili YouTube da videolar var daha açıklayıcı olması için göz atabilirsiniz.

Astrolojik olarak Merkür gezegeni ileri hareketini durdurdu demek. Bu zamanda ciddi karar alınması, önemli imzalar atılması ve dönen ex lere şans verilmesi önerilmez çünkü kalıcı değildir/sorun çıkabilir. İletişim sorunları, kişinin kendini tam olarak ifade edememesi, zihnin bulanık olması vs Merkür retrosu sebepledir. Yaklaşık 3 hafta sürer
Sadece ilişki konularını mı kapsıyor
Kısaca açıklayayım merkür gezegeni şu an geriliyor o yüzden bu dönemde geçmiş konuların ortaya çıkması (bu her konuda olabilir) olasıdır. Bu dönemde yeni başlangıçlar yapılmaması gerekir (astorolojik açıdan) bu dönemde daha çok bir şeyler sonlandırılır (olması gereken). Ör: yeni bir ilişkiye başlanırsa bu ayrılıklar sonuçlanması olasıdır ya da konu sahibinde ki gibi eski ilişkiler gündeme gelebilir ama yine ayrılık kaçınılmazdır. Bununla ilgili YouTube da videolar var daha açıklayıcı olması için göz atabilirsiniz.

Tek anlam veremediğim şey adam 7 ay boyunca sizi sallamamış siz de her ay ee ne düşünüyorsun diye mesaj mı attınız? Gerçekten bu kadar saf ve hayattan kopuk musunuz? Adamlara resmen onlara muhtaç gibi davranıyorsunuz. Seven sever sevmeyen sevmez yok nötrüm de yok o yok bu.

Ayrıca birinin dediği gib geri döndüğü falan da yok. Kapısında paspas olan kız onu görmezden gelince egosu zedelenmiş. Egosunu yeniden tazelemek için mesaj atmış sadece
.

Sadece ilişki konularını mı kapsıyor
Hayır genel olarak tüm konuları kapsıyor detaylı bilgi için kişisel haritana bakmak lazım. Merkürün hangi burçta kaçıncı evde vs. Bulunduğu evin konularını kapsar daha çok

Net yazayım
Diyemedi değil ben bi gidip gezip her istediğini yapayım sende beni bekle orda bir köşede dur diye yaptı sende saf saf beklemişsin yavrum sizi kimse sevmedi mi bu leş heriflerle hayatınızı heba ediyorsunuz
Ne kadar doğru sizi kimse sevmedim de bu leş heriflere hayatınızı heba ediyorsunuz 1 saati harcamaya yazık birde ara verelim diyor kapı duvar olup iliskiyi bitiriyor sonrada aklına kendine aylarca ulaşmaya çalışan kız geliyor niye geliyor ego meselesi kesinlikle sevgi unutamadi şeklindeki masalı yemeyin diyorum o sevgi zamanında onu sizin yanınızda tutmaliydi bu saatden sonra evlenseniz bile bı dakka bosanalim ben bı gezip geleyim yada ayrı evlerde ara verelim çok rahat olur bu ilişki de aynen böyle.Tekrar gidecek tekrar tekrar

Yaldır yaldır daha iyisini arıyor, kaynaklarını size harcamak sizinle sınırlı kalmak hatta dükkanı sizle kapatmak istemiyor kendini farklı yerlerde görüyor, gel gelelim sizin kadar meraklısı çıkmıyor elin kızı külfetle şartlı geliyor. En kötü bu var bunu elde tutmak lazım diye arada yokluyor, sizden de tekmeyi yiyince dur bi dakka ya olmuş.

Erkek arkadaşımla uzun süre beraberdik bana geçtiğimiz yaz ara vermek istediğini evlenmek istemediğini ve evlensek boşanırız anlaşamayız ben huzurlu ve mutlu olmak istiyorum dedi. Nişan atan bi tanıdığı hakkında bile bana gelip biz onlar için iyiki bitirmiş dedik falan dedi. Bu arada artık evlilik için adım atarız diye düşünmüştüm. Almak istediği herşeye sahip olmuştu çünkü.İlişkinin başında yaşadığımız sorunları bile aşamadığını ve bu yüzden istemediğini bana karşı nötr olduğunu söyledi. Ben başta istemedim hatta baya dil döktüm ve en son bana bana mesaj atıp atmamakta kararsız olduğunu söyledi. Sonrasında gece bana mesaj atmış. İletişim böyle devam etti. 7 ay boyunca görüşmedik. Bu süreçte aramızdaki konuşmada bana umut verdi. Gelgit yaptı. Ve bu süreçte bana sosyal medyadan engel atmış. Sohbet uygulamalarından profil fotosunu gizlemiş. Dışarda bi kez karşılaştık beni görmezden geldi sanki hiç tanımıyormuş gibi davrandı. Ben bunları bile sindirmeye çalıştım.Ben her ay ona bi karar verip vermediğini sordum bana hep karar vermenin zor oluğunu ve veremediğini söyledi. En son yine sordum ve bana düşüncelerim değişmedi dedi. Bende ayrılmak istediğini anladım dedim. Bana bu istemek değil dedi. Bende o zaman? dedim doğru kararı vermeliyiz mantıksal açıdan bakmalıyız dedi. En son ona arkadaş kalamayacağımızı ya benim hayatımdaki kişi olacağını ya da kendi yolunu seçmiş olacağını söyledim. Bunun üzere o tamam yazdı bende tamamdır yazdım iletişim burda kesildi. 1 ay hiç konuşmadık ben kendi hayatıma döndüm o ezik durumdan çıktım özgüvenim yerine geldi. Başkalarına şans vermeye başladım onu her yerden engelledim. Ama onunla tesadüfen yine karşılaştık ve ben onu görmezden geldim. Bu sefer bana o engellediği sosyal medyadan engeli kaldırıp mesaj atmış neye gülüyorsun beni görmedin mi diye ben şuan isteğe dönüş bile yapmadım ama ona bi cevap yazıp yazmamakta da kararsız kaldım. Görmezden mi gelmeliyim?
Görmezden gel sil direkt msjini.

Kafam karışık dediğim kısım ona bi cevap verip vermekte kararsızım yani olumsuz düşünüyorum hiçbişey yazasım yok
Asla cevap verme, sen onu görmezden geldiğin için egosu incinmiş yazma sebebi tamamen bu. En ufak yüz verirsen zaten yine kendini bir nimet sanıp gider. Anladığım kadarıyla zaten cevap yazsan dahi yazmak istediğin şey yüz vermek anlamında değil. Aslında cevapsız bırakmak en olumsuz cevaptan bile daha sert bir cevap bence. Yazarsan sana öfkeliyim mesajı vermiş olursun, cevapsız bırakırsan öfkeli bile değilim umrumda değilsin mesajı vermiş olursun. Vermek istediğin mesaj hangisi?

Senin hala onda olduğunu bilmek istiyor sonrasında yine aynı noktaya geleceksiniz geçmişken yoluna bak

Back
X